Bundesliga
Re: Bundesliga
Én nem is beszéltem arról, hogy mennyire jó csapat. Egyszerűen annyit akartam mondani, hogy ott minden évben komolyabb célok vannak az EL elérésétől. Az elmúlt évek hatalmas csalódások voltak Wolfsburgban
Évek óta jól állnak és 0 teljesítménnyel. A Diósgyőr bundesliga változata...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lehetnek anyagilag akármilyen helyzetben, kivel akarnak első négybe végezni, nyugdíjas Diegoval meg Olic félékkel? Ne röhögtessetek.Egyáltalán nem számít bravúrnak. Wolfsburg anyagilag az egyik legjobb helyzetben lévő német klub, ott az EL szerepléstől komolyabb célok vannak
Lehet azzal is jönni, hogy 2009-ben bajnokok voltak, csak abból a csapatból most 2-3 név szerepel jelenleg is a farkasoknál.
Rég volt az a Dzeko-Grafite féle menetelés.
Gondolom ha megmondják neki, hogy takarodjon Münchenből, akkor nem nagyon van lehetősége válogatni. Amúgy se egy akkora klasszis, hogy egymást tapossák érte a top csapatok.Remy írta:Komolyan néha nem értem azokat a játékosokat, akik ilyen döntéseket hoznak. Mégis mi a céljuk?
- rafael23
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2008–2009Remy írta:egy Wolfsburgban, ahol az európai porond bravúr.
Kérdés, hogy meddig. Elég nagy az esély, hogy jövőre már nem lesznek ott.Remy írta:Arsenal mindig ott van a BL-ben, sőt a 16 között is!
Attól a pár BL meccstől amúgy sem lenne jobb focista
Egyáltalán nem számít bravúrnak. Wolfsburg anyagilag az egyik legjobb helyzetben lévő német klub, ott az EL szerepléstől komolyabb célok vannakRemy írta:Az lehet, hogy top bajnokságban játszik, DE egy Wolfsburgban, ahol az európai porond bravúr.
Az volt már tavasszal isRemy írta:elképesztő, mivel nem padmelegítő volt a Bayernben.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arsenal mindig ott van a BL-ben, sőt a 16 között is!Wertz írta:Az Arsenalt hagyjuk. Lemerném fogadni, hogy jóval kevesebbet ajánlottak a játékosnak és a Münchennek is. Az Arsenal pedig már nem élcsapat
Továbbra is top bajnokságban játszik, úgyhogy semmivel sem került alacsonyabb szintre
Az lehet, hogy top bajnokságban játszik, DE egy Wolfsburgban, ahol az európai porond bravúr. És ez egy idén triplázó játékosnak akkor visszaesés, hogy elképesztő, mivel nem padmelegítő volt a Bayernben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Más német csapat akarta vinni? Nemrealistahuni írta:Akkor legalább ment volna egy Schalkeba, Dortmundba, Leverkusenbe,
Az Arsenalt hagyjuk. Lemerném fogadni, hogy jóval kevesebbet ajánlottak a játékosnak és a Münchennek is. Az Arsenal pedig már nem élcsapatRemy írta:Kétlem, hogy többet fizetnek neki, mint egy Arsenal
Továbbra is top bajnokságban játszik, úgyhogy semmivel sem került alacsonyabb szintre
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
maradni akart ... akárhogy is nézem ez egy idétlen döntés volt. Simán játszhatna bármely élcsapatban, de neeeem, ő Wolfsburg. Miért? Mi volt vonzó abban a csapatban? Pénz? Kétlem, hogy többet fizetnek neki, mint egy Arsenal vagy éppen Mi fizettünk volna.
EL helyre se érnek oda, nemhogy BL.
Komolyan néha nem értem azokat a játékosokat, akik ilyen döntéseket hoznak. Mégis mi a céljuk?
EL helyre se érnek oda, nemhogy BL.
Komolyan néha nem értem azokat a játékosokat, akik ilyen döntéseket hoznak. Mégis mi a céljuk?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem akarta elhagyni Németországot LG, szóval hiába mentünk volna rá.
Akkor legalább ment volna egy Schalkeba, Dortmundba, Leverkusenbe, de ezt nem tudom hova tenni, hogy egy friss BL győztes, brazil válogatottban alapember ilyen szintet menjen lefele.
Tényleg mi is hozhattuk volna, nem tudom miért ragaszkodik ennyire Németországhoz, pl. Madrid is otthonosabb lehetne a brazil, portugál csapattársakkal...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Nem akarta elhagyni Németországot LG, szóval hiába mentünk volna rá.Pipita írta:hivatalos, 20 millió euró elvileg.
Hát mi is hozhattuk volna...
Amúgy meg lázadás tört volna ki, ha csak augusztus 16-án igazulunk a középpályára valakit.
az ár korrekt, ennyi az annyi.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hivatalos, 20 millió euró elvileg.Luis Gustavo a Wolfsburg játékosa lesz a Die Welt szerint
Hát mi is hozhattuk volna...
- h3x0r
Nem veletlen, hogy a tavalyi szezonra a bayern lecserelte javi martinez-re. Azzal, hogy thiagot leigazoltak, meg kevesebb perc jutott volna neki, luis gustavo viszont akar jatszani a VB-n. Ha jol tudom, az arsenal is leigazolta volna, de nem akarta elhagyni nemetorszagot.Toti írta:gratulálok neki. pepnek is.Luis Gustavo a Wolfsburg játékosa lesz a Die Welt szerint
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Holnap fog sajtótájékoztatót tartani a jövőjéről...
gratulálok neki. pepnek is.Luis Gustavo a Wolfsburg játékosa lesz a Die Welt szerint
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Luis Gustavo a Wolfsburg játékosa lesz a Die Welt szerint
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szalai góllal debütál.
- ateeemadrid
Egyébként a nyáron asszem defensecentralon olvastam egy nyilatkozatot tőle, ahol azt mondta, hogy az álma a Real Madridban való szereplés.Annyira, hogy már jövőre őt fogja követelni a fél fórum
- ikarus93
Géci írta:Ez elég erős következtetés, mivel aki ellen játszottak az tavaly a kiesés ellen küzdött... Ügyes meg minden, de ne legyen már egyből sztár...
Nekem ez csak egy megérzés jól tolja és szerethető figura is, látok benne potenciált rendesen. Persze ez semmit se jelent még , hogy első meccsén villogot, de érdemes rá figyelni csak ennyit akartam mondani.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez elég erős következtetés, mivel aki ellen játszottak az tavaly a kiesés ellen küzdött... Ügyes meg minden, de ne legyen már egyből sztár...