csak a csatárjaik helyzetkihasználása... mintha több higuainuk lenne egy nagy meccsen.'shutterisland írta:nem írnám le ezt a liverpoolt abban, hogy valahogy behúzzák magukat a top4-be, ha henderson helyett egy fasza középpályásuk lenne.
nagyon hiányzik oda valaki.
Premier League
- Galacticos
Re: Premier League
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem írnám le ezt a liverpoolt abban, hogy valahogy behúzzák magukat a top4-be, ha henderson helyett egy fasza középpályásuk lenne.
El vagy tévedve, nem beszéltem úgy róluklegendary írta:Egy Spurs-szintű csapat soha a büdös életben nem volt kiemelkedő. Mert te úgy beszélsz róluk most.
Nem. Szűk keret=nincs elegendő minőségi játékos minden posztra a kitűzött célok eléréséhezlegendary írta:A szűk keretet pedig definíció szerint is mennyiségi, és nem minőségi szempontok alapján értékeljük.
Mondom én, hogy egy másik dimenzióban élsz. A felsorolt játékosaid semmi erősítést nem jelentettek a Spursneklegendary írta:És de. Ezen a szinten, amiről beszélünk, ezek kifejezetten jó játékosnak számítanak. Akkor legalábbis mindenképpen, amikor a Spursben tolták.
Egy Spurs-szintű csapat soha a büdös életben nem volt kiemelkedő. Mindig stabil UEFA kupás/Európa-ligás csapat volt, nem BL-esélyes. Mert te úgy beszélsz róluk most. A szűk keretet pedig definíció szerint is mennyiségi, és nem minőségi szempontok alapján értékeljük.Wertz írta:Ezek hol jó játékosok? Középszer mindegyik, semmi erősítést nem jelentenek egy Spurs szintű csapatnak. Az ilyenektől még szűk marad a keretüklegendary írta:Bentley Huddlestone Pienaar Jenas
Ennyi erővel akkor nincs olyan csapat aminek szűk a kerete, mert vannak ifi és tartalékjátékosaik
És de. Ezen a szinten, amiről beszélünk, ezek kifejezetten jó játékosnak számítanak. Akkor legalábbis mindenképpen, amikor a Spursben tolták.
Ezek hol jó játékosok? Középszer mindegyik, semmi erősítést nem jelentenek egy Spurs szintű csapatnak. Az ilyenektől még szűk marad a keretüklegendary írta:Bentley Huddlestone Pienaar Jenas
Ennyi erővel akkor nincs olyan csapat aminek szűk a kerete, mert vannak ifi és tartalékjátékosaik
Nem, én nézek angol bajnokikat.Wertz írta:Spursnél rohadtak a minőségi játékosok a padon?
Te valami másik dimenzióban élsz?
Anno az angol válogatott-szintű Bentley végig padozott Lennon mögött, később felváltotta hasonló pozícióra Pienaar.
Sandro Modric távozásáig szintén végig a padot koptatta, ahogy Huddlestone és Jenas is. Tavaly volt talán kicsit rövidebb a padjuk a szokottnál. És ennyi. Minden évben csinálják az eszetlen költekezést.
Ez csak pár példa. Bárcsak meg tudnád erősíteni a saját álláspontod.
Spursnél rohadtak a minőségi játékosok a padon?
Soha.Wertz írta:Hogy mikor? Mindiglegendary írta:Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben?
Mindig arra játszottak, hogy két jó játékos legyen az adott posztra, aztán az egyik mindig egész szezonban rohadt a padon.
Hogy mikor? Mindiglegendary írta:Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben?
nem lesz egy kicsit szűk a keretük?
Szűűűűk?
Mikor volt a Spursnek szűk kerete az elmúlt 5 évben? Középpályára (a közepére, tehát két helyre) van "mindössze" Sandro, Dembele, Parker, Paulinho és most Capué. 5 eléggé kiemelkedő játékos. Két helyre. Elég szűk. Inkább megint abba a hibába esnek bele, mint Redknapp idejében, hogy mindenhova volt két jó képességű játékos, aztán senki se tudott igazán felpörögni, nem volt meg a kellő csapategység. Most is jó eséllyel ez lesz.
Maximum a védelemben vannak kevesen, de oda is akarnak elvileg még valakit, de így is van Dawson, Verthongen, Kaboul és még ki tudja ki. Capoué is sokszor játszott védőt, ő is elvan ott.
Szóval nagyon messze vannak a "szűk kerettől"...
BBeno írta:Arsene Wenger's Updated Transfer List:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fellaini ✖
Jovetic ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Bernard ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
tud az öreg, na.
meg persze van pénz is.
utolsó héten meg majd vesz 4-5 játékost, akiket életében nem látott még a világ...
Arsene Wenger's Updated Transfer List:
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fellaini ✖
Jovetic ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Bernard ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
tud az öreg, na.
meg persze van pénz is.
Julio Cesar ✖
Rooney ✖
Fellaini ✖
Jovetic ✖
Fabregas ✖
Higuain ✖
Bernard ✖
Suarez ✖
Gustavo ✖
tud az öreg, na.
meg persze van pénz is.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Szintén a Tottenham eladta Tom Huddlestonet az újonc Hull Citynek 5,8 millió euróért,Wertz írta:Étienne Capoue a Tottenham játékosa lett 9 millió fontért
pluszba odaadták még kölcsönbe Jake Livermoret is.
nem lesz egy kicsit szűk a keretük?
(Gomes kapus van még feleslegként, de ő épp sérült)
(kíváncsi vagyok, hogy Gallas és az akkori "új Beckham" Bentley végül hova megy)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Étienne Capoue a Tottenham játékosa lett 9 millió fontért
Suarez pedig azt nyilatkozta, nem igaz, hogy maradni akar a Liverpoolban
Suarez pedig azt nyilatkozta, nem igaz, hogy maradni akar a Liverpoolban
Nem.szbence írta:Ezt most komolyan lenyilatkozta ?BBarni írta:"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Cunt
Szerintem jobb lenne ha rvp olyan szavakat használna aminek tudja a jelentését..
Ezt most komolyan lenyilatkozta ?BBarni írta:"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Cunt
Szerintem jobb lenne ha rvp olyan szavakat használna aminek tudja a jelentését..
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Cunt"Jobban tenné, ha lojális lenne, és a Manchester Unitednél maradna, hiszen ők tették azzá, aki."-rvp Ronney-ról
Ez az Arsenal meg tényleg nevetséges már..Wenger még mindig nem érti, hogy most már nincs olyan, hogy reális érték egy játékosnak!Remélem jövőre tényleg megy a P$G-be,(pedig imádom az egyik(?) legjobb edző a világon) aztán kiderül, hogy a vezetőség nem ad pénzt vagy ő gondolja így...David Ornstein (BBC): Az átigazolások nemzetközi szinten nem úgy alakultak, ahogy az Arsenal várta, ráadásul Wenger nem hajlandó többet fizetni egy játékosért, mint amennyire értékeli. A klub már felkészült arra, hogy nem vesznek sztárcsatárt.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
elég nagy összeget mernék tenni arra hogy a Chelsea az első kettőben lesz.Géci írta:Szerintem meg most fog koppanni Mou, hogy az ő focija már nem sokat ér... Bajnokságba 3-4-re saccolom őket. Talán a BL-be, ha jó sorsolást kapnak elérnek 1 értékelhető helyezést, de sokat nem várok tőlük... Azokat sem értem akik szerint az ellenünk játszott meccsből nem lehet kiindulni... Tény, hogy sokat cseréltek, de elég agressziven játszott a Chelsea ahhoz, hogy ne lehessen azt mondani, hogy félválról vették a meccset...
Mou nem fog koppanni, igaz ez az én meglátásom, de te azt miből gondolod h koppanni fog?
Angliában nem sok Chelseanél jobb keret van, ahogy Írtam elképesztően bő és a padon is nagyon jó játékosok ülnek, akik elég sok helyen kezdők lehetnének. Amellett pedig Arsenal, Pool, Totten, Swansea, Evertonnál sokkal jobb a Chelsea, marad a MU, MC. Előbbi tovább korosodott, nem igazoltak senkit, van egy szem RVP és egy maga alatt lévő Rooney. sztem nem ellenfelek. rövid és hosszú távon sem. a top4ben persze benne lesznek, de semmi több. bajnoki címet felejtsék el - szerintem. City meg "fekete ló", majd meglátjuk mire mennek Pellegrinivel és a két új csatárral.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Galacticos
mindig ez jut róla eszembe.'shutterisland írta:nah, downingtól megszabadult a pool, a west ham csapata vette meg 5.8 millió euróért.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nah, downingtól megszabadult a pool, a west ham csapata vette meg 5.8 millió euróért.
korábban a middlesbrought-ban és a villában bírtam a tagot, a kevés szimpatikus angol focista egyike volt, de a poolban hatalmas csalódás volt.
chamakh pedig 1.2 millióért ( ) igazolt át a crystal palace-hoz.
korábban a middlesbrought-ban és a villában bírtam a tagot, a kevés szimpatikus angol focista egyike volt, de a poolban hatalmas csalódás volt.
chamakh pedig 1.2 millióért ( ) igazolt át a crystal palace-hoz.