Igen, tényleg úgy tűnik, hogy Case, Danilo és Benzema addig maradnak, amíg egyikük le nem sérül.. Zidane-nek szerencséje volt hogy van egy Isco meg egy Lucas... Amúgy szerintem Moratával sem lennénk előrébb, mint BenzemávalWecker írta:Max ha Casemiro megsérül addig.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt... Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Max ha Casemiro megsérül addig.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt... Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez
Szerintem ne reménykedj.El Unico írta:Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt... Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Érthetetlen, hogy Kovacic miért nem kapott több időt... Remélem azért, mert a Napoli ellen kezdő lesz.
- mocsok
Okes.Mocsok kíváncsi vagyok a napoli meccsre.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Jaja értem persze. De szerintem akkor is inkább nekünk jönnek. Az nekik jó. Max ők is kapnak gólt.
Bár ugye elnézve a támadásainkat, befejezőinket..
Isco pados lesz, nem tudom, nagyon nehéz meccs lesz, minden szempontból.
Morata is padon lesz, elmúlt 9 bajnokin egy gólos nagy formában lévő Benz meg kezd..
Modric meg Marcelo is szenved még. Carvajal 0 perces volt.. Sok a gond, na.
Bár ugye elnézve a támadásainkat, befejezőinket..
Isco pados lesz, nem tudom, nagyon nehéz meccs lesz, minden szempontból.
Morata is padon lesz, elmúlt 9 bajnokin egy gólos nagy formában lévő Benz meg kezd..
Modric meg Marcelo is szenved még. Carvajal 0 perces volt.. Sok a gond, na.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Úgy gondoltam, hogy ez a napoli most elhiheti jogosan, hogy lehet esélye, látva a két csapat formáját. És így lehet megfontoltabbak lesznek, nem ugranak nekünk Madridban annyira, hanem egy korrekt eredményt akarnak, amit majd otthon a poklukban alakíthatnak tovább. Ilyen szempontból lehet megfontoltabbak lesznek, mint egy hazardírozó kiscsapat. Erre utaltam, hogy nekem ez egy kérdőjel azért.Tádám írta:Ezek nem lesznek megilletődve. Mocskosul várják, mocskosul akarják, és nagy formában vannak.
Gyorsak, jó a taktika, nagyon jól is lőnek. Elején nagyon kell majd vigyázni, hogy ne kapjunk gólt.
De mondjuk egy RM-nak ezt pont le kéne tojni egy ilyen kerettel, kiállni és megbagettezni őket. Csak a csapat nem ilyen állapotban van sajnos. Ez a bl-ben majd máshogy állnak hozzá már sokszor felsült.
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Ezek nem lesznek megilletődve. Mocskosul várják, mocskosul akarják, és nagy formában vannak.
Gyorsak, jó a taktika, nagyon jól is lőnek. Elején nagyon kell majd vigyázni, hogy ne kapjunk gólt.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mocsok kíváncsi vagyok a napoli meccsre. Kíváncsi vagyok a napoli mennyire lesz megilletődve, taktikailag fel lesznek készítve a gyengeségeinkre ez tuti.
Cé gól jól jött, Lucasé is mert valszeg kezdő lesz, mögötte a statikusabb hármas Kázmérral. Benzema ha Mr. BL lesz akkor kap egy puszit a pocijára R24-től, de kegyetlen amit ma művelt.
Ha nem verjük meg őket komolyan, akkor lehet mehetünk a sóhivatalba.
Cé gól jól jött, Lucasé is mert valszeg kezdő lesz, mögötte a statikusabb hármas Kázmérral. Benzema ha Mr. BL lesz akkor kap egy puszit a pocijára R24-től, de kegyetlen amit ma művelt.
Ha nem verjük meg őket komolyan, akkor lehet mehetünk a sóhivatalba.
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hoztuk a kötelezőt, ez volt kitűzve célként. Sikerült végülis, de a Napoli ellen sokkal több akarat kell, de nem, hogy akarat, hanem felfogás, taktika és olyan játékosok, akik nem fékezik a csapatot. Bízom abban, hogy ez a meccs és a szerdai teljesen más lesz, ez afféle legyünk túl rajta 3 pontot hozzuk el és kész. Szerdán ennél sokkal több kell, mert igencsak keménynek ígérkezik a Napoli. Bízom a csapatban!
- ateeemadrid
Navas jó volt, a többit hagyjuk is inkább. Komoly gondok vannak.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Egyszerű nem lesz, de ezr a valenciat ezzel kerettel tartalékosan is verni kell, ha bajnoki címben gondolkodunk.És mindig ezek a tipikus "kiscsapat mentalitású" csapatokkal szokott gondjaink lenni, szóval nem lesz egy egyszerű meccs szerintem.
Ha a palmas tudott nekik rúgni egy sima hármast, egy fával valenciaban is jobbnak kell lennünk.A Valencia épp, hogy most kezdi végre összeszedni magát. Végre van egy koncepció. Jelenlegi formánkat tekintve lehet baj velük.
Tudom hogy a pálmák nagyon erősek odahaza, de ennyire simának akkor sem szabad lett volna lennie annak a meccsnek, pláne ha a vale "kezdi felvenni a formát".
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
És mindig ezek a tipikus "kiscsapat mentalitású" csapatokkal szokott gondjaink lenni, szóval nem lesz egy egyszerű meccs szerintem.morientes írta:Hát nem tudom, nagy ott a zűrzavar... (sajnos)BBeno írta:valencia tipikus kiscsapat mentalitással focizik ellenünk, hogy majd ők megmutatják mennyire jók. kiszenvednek egy X-et és utána 3 meccsen kikapnak inkább bárkitől.
A Valencia épp, hogy most kezdi végre összeszedni magát. Végre van egy koncepció. Jelenlegi formánkat tekintve lehet baj velük.
- morientes
Hát nem tudom, nagy ott a zűrzavar... (sajnos)BBeno írta:valencia tipikus kiscsapat mentalitással focizik ellenünk, hogy majd ők megmutatják mennyire jók. kiszenvednek egy X-et és utána 3 meccsen kikapnak inkább bárkitől.
LEGIO PATRIA NOSTRA
valencia tipikus kiscsapat mentalitással focizik ellenünk, hogy majd ők megmutatják mennyire jók. kiszenvednek egy X-et és utána 3 meccsen kikapnak inkább bárkitől.
- morientes
Ezt a valenciat most, azt kell mondjam simán meg kell vernünk, nincs ott most koncepcio, bár az életükért harcolnak, de ha komolyan vesszük, nem lehet baj.A Valencia elleni meccs sorsdöntő lesz. Az Espanyollal játszunk otthon szombaton és elvileg szerdán megyünk Valenciába, majd vasárnap a Villarreal lesz az ellenfél szintén idegenben. A két vízválasztó hétből az egyik ez.
Az espanoltol sem féltem a mieinket, a celta neg a depor idegenben az kemény lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Celta, Vale, Malaga, Gijón, Depor elleni túra sem lesz egyszerű, nem beszélve az utolsó fordulókban a kiesőjelöltek elleni meccsekről.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Sima az sosem lesz, de ez egyértelműen a könnyebbik félév. Az idegenbeli meccsek közül a Villareal és Bilbao ellenni a rangadó, a többi nem olyan vészes. Már amennyire lehet az bármelyik idegenbeli meccs. A hazaiaknál meg ugye a döntetlen a minimum, az is 2-3 meccsen, a többinél a 3 pont az alap.Celta Vigo (i), Osasuna (i), Napoli (o), Espanyol (o), Valencia (i), Villarreal (i), Las Palmas (o), Eibar (i), Napoli (i), Betis (o), Bilbao (i), Alavés (o), Leganes (i), Atletico Madrid (o), BL, Gijon (i), BL, Barcelona (o), Deportivo (i), Valencia (o), BL, Granada (i), BL, Sevilla (o), Malaga (i)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem. De meg El Clásico sem. Na trollkodasbol ki. Ne is legyen.ikarus93 írta:Szerintem behúzzuk vagy a Barca.Kerlon írta:Nem akarok vészmadár lenni, de én nagyon nem hiszek az idei BL-ben, viszont a bajnokságot most már nem szabad elengednünk. Idén mondom először, hogy egy értelmesen focizó csapat bőven megtudja majd verni a Barca, Bayern, Real 3-as egyikét is. Ezzel igazából csak azt akarom mondani, hogy nem lepődnék meg, ha más nyerné meg, mint az elmúlt években.
BL döntőbe volt már El Classico ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema