Értékeld a legutóbbi meccset
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez a 3-1 pont jó eredmény. Egy közepes teljesítménnyel is simán elég lehet, de nem lehet teljesen ellazázni a visszavágót. Nem volt olyan rég a Dortmund elleni 3-0 utáni szerencsétlenkedés idegenben.
CR és Benzema nem tudom mit csináltak eddig idén, ha erre is képesek. Casemiro játszatása teljesen felesleges volt ez ellen a harmatos Napoli ellen. A gólja gyönyörű volt és a második félidőre leglaább feljavult. Jamest meg szinte sajnálom. Egyáltalán nem volt helye tegnap a pályán, sem szerkezetileg nem passzolt, se jó formában nincs. Ezt mondjuk meccs előtt is tudta (Zidaneon kívül) mindenki, hogy nem lesz így jó.
CR és Benzema nem tudom mit csináltak eddig idén, ha erre is képesek. Casemiro játszatása teljesen felesleges volt ez ellen a harmatos Napoli ellen. A gólja gyönyörű volt és a második félidőre leglaább feljavult. Jamest meg szinte sajnálom. Egyáltalán nem volt helye tegnap a pályán, sem szerkezetileg nem passzolt, se jó formában nincs. Ezt mondjuk meccs előtt is tudta (Zidaneon kívül) mindenki, hogy nem lesz így jó.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
nem beadásra játszottunk azt egyből milyen lett a játék... igen nekem csak ennyi jött le így utólag bepótolva (meg hogy a két feketeló Mr. BL és Mr. Minden megint mutatta a fakkot )
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A bl még mindig a mi terepünk, Cr mezőnyben jó volt nagyon,Benzema sem volt rossz, de támadóink helyzet kihasználása pocsék, egy csúcs Cé-Benz páros itt elrakott volna 5-6 gólt.
Elégedett vagyok a csapattal,bár ismerve hogy miket szoktunk produkálni nehéz pályákon azért még nem dőlt el, de látszott az osztály különbség.
Navas lepkéjét elnézem neki, de idén bizonytalanabbnak tűnik számomra.Nem tudom,hogy köze van-e az átigazolási hírekhez...
Jamest játszatni tök felesleges, itt még belefért de időpazarlás és a jobbakgól veszi el a perceket.
Casemiro mint ló a lónak,Kroosnak meg ezek a lapos lövései zseniálisak.
Szép volt.
Elégedett vagyok a csapattal,bár ismerve hogy miket szoktunk produkálni nehéz pályákon azért még nem dőlt el, de látszott az osztály különbség.
Navas lepkéjét elnézem neki, de idén bizonytalanabbnak tűnik számomra.Nem tudom,hogy köze van-e az átigazolási hírekhez...
Jamest játszatni tök felesleges, itt még belefért de időpazarlás és a jobbakgól veszi el a perceket.
Casemiro mint ló a lónak,Kroosnak meg ezek a lapos lövései zseniálisak.
Szép volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kroos tanár volt, number ugye nem baj hogy játszott?
Benzema és Cé ma olyan volt, amit elvár az ember két ilyen tudású embertől.
Kapuskérdés van?
Benzema és Cé ma olyan volt, amit elvár az ember két ilyen tudású embertől.
Kapuskérdés van?
Nem illik.
Szerencsére annyira nem volt nagy szám ez a Napoli mint amennyire sokan fostak tőle.
Nem tudom mennyit számít majd nekik hazai pálya de annyit nem kéne hogy veszélyben legyen a továbbjutásunk, hacsak nem dőlnek ki tőlünk sokan visszavágóra.
Case nem hozta élete meccsét de nagy valószínűséggel ennél fontosabb gólt soha nem fog rúgni, ez nagyon kellett, a 2-1 már necc lett volna.
Nem tudom mennyit számít majd nekik hazai pálya de annyit nem kéne hogy veszélyben legyen a továbbjutásunk, hacsak nem dőlnek ki tőlünk sokan visszavágóra.
Case nem hozta élete meccsét de nagy valószínűséggel ennél fontosabb gólt soha nem fog rúgni, ez nagyon kellett, a 2-1 már necc lett volna.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak a helyzeteket be kellene rugni. Persze ez nem igy mukodik, de negy gol bennuk maradt ma. Ebben javulni kell, mindenkepp.TheBull6 írta:Egy ilyen "gyenge" Modric teljesítménnyel is férfimunka volt, van még mit javítani ezen is persze, de amit ma Ronaldo meg Benzema leraktak az asztalra, az kell majd a fontos meccseken. Case nagyon kilógott, de a gólja feledteti ezt, de azért kicsit Zidane visszavehetne a srác orrbaszájba nyomatásából.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Navas potyájáért kár volt, Benzema a végére elfáradt meg Cr. Sajnos a vége fele ahogy láttam, Cr ment be középre, nem volt bal szél Marcelon kívül. Ha lesz Bale, akkor jó lesz talán. Ha lehetne 4-et cserélni, akkor jöhetett volna Cr helyett egy szélső.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A tegnapi nap után kissé tartva vártam ezt a meccset, nehogy megégjünk, de végig kontroll alatt játszottunk és irányítottuk a mérkőzést az első perctől kezdve. Így kell ezt. Ha a 20 sec-ben belövi Benz, szerintem még az a hiba se lett volna. Jól játszottunk és szépet húzott Zizou még Jamessel is. Nem volt rossz, Casemiro meg lőtt egy bombát, elképesztő.
Szerintem a visszavágón ha hozzuk ugyanezt, és ott már bevethető lesz Bale, akkor szerintem nem tudnak akkora gondot okozni, hogy ne jussunk tovább! SZÉP VOLT!
Szerintem a visszavágón ha hozzuk ugyanezt, és ott már bevethető lesz Bale, akkor szerintem nem tudnak akkora gondot okozni, hogy ne jussunk tovább! SZÉP VOLT!
Egy ilyen "gyenge" Modric teljesítménnyel is férfimunka volt, van még mit javítani ezen is persze, de amit ma Ronaldo meg Benzema leraktak az asztalra, az kell majd a fontos meccseken. Case nagyon kilógott, de a gólja feledteti ezt, de azért kicsit Zidane visszavehetne a srác orrbaszájba nyomatásából.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Örülök a győzelemnek, viszont annak rohadtul nem, hogy rengeteg ziccert kihagytunk...szerintem ez még sokba fog kerülni...
A nápolyi pokolban piszok kemény lesz...kelleni fognak még az idegenben lőtt gólok...
A nápolyi pokolban piszok kemény lesz...kelleni fognak még az idegenben lőtt gólok...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na végre, intenzitás és hozzáállás, így kell csinálni. ZZ húzott pár furcsát, de ez egy domináns győzelem volt, nincs miről beszélni. Az a hiba nagy kár hogy megtörtént.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Hatalmas gratulacio mindenkinek es a CSAPATNAK
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A Ronaldo féle egyértelmű. S mivel gólhelyzetben volt, mehetrtt a piros is, még az új szabályok szerint is.BBeno írta:sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
A másodikon, LV esetében, lehet vitatni, de inkábbb igen mint nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezzel az egésszel az lenne a baj, hogy a mi ellenfeleink az esetek többségében az életükért védekeznek. Néhány lassabb kp-s nem élne meg azokon a meccseken, mert hiába tudják leosztani szépen, 3 ember ront rájuk azonnal. Attól hogy több ember fog a kp-n toporogni nem lesz hatékonyabb a támadó játék, 3 ember oda bőven elég, kiegészítve a szélső védőkkel. Casemirot kell elfelejteni kicsit többször, Kovában sokkal több van. A támadó harmadunk kifelé megy, nincs már bennük az aminek lennie kell, Bale meg állandóan sérült. Egy jó igazolás kell majd, de semmiképp sem az lenne a megoldás, hogy megint változtatunk.donor írta:Egy valami volt érdekes számomra tegnap. LV becserélése után kissé olyan volt, mint ha átálltunk volna egy 4231-es felállásra. Sokkal több volt a csatár kiugratások száma. Ez lehet még egy olyan fegyver, amivel ki tudnánk aknázni a mindenféleképpenjátszó CR erényeit, mint a góljánál. Ha Karim is csatárt játszik, akkor megosztják a kpsaink figyelmét. Tegnap is volt rá példa, hogy CR beindult a védők mögé, Karim a labdás felé, az meg csóri azt se tudta kinek adja = bukott a helyzet. Ahogy Karim visszalépett a kpra és CR úgy indult be, kapta a remek labdát és hopp, kész a csokapik.
Arra akarnék utalni, hogy Bale nélkül lehet, hogy el kellene felejteni az eddigi játékunkat, Karim megtartja, lekészíti a 2 vadlónak, mert az egyik mindig a rehabon van, a másik meg már nem vad és lassan már lónak sem nevezhető. Minőségi kp-saink és tkp-saink vannak. Talán olykor olykor egy egycsatáros felállás tkp-kal megtámogatva előnyünkre válhatna.
persze hogy nincs. nem a barcától vették el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
És nincs tele az internet h videobirot...BBeno írta:sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
sporika valahogy nem akart befújni 2 tizit nekünk. érdekes.
Egy valami volt érdekes számomra tegnap. LV becserélése után kissé olyan volt, mint ha átálltunk volna egy 4231-es felállásra. Sokkal több volt a csatár kiugratások száma. Ez lehet még egy olyan fegyver, amivel ki tudnánk aknázni a mindenféleképpenjátszó CR erényeit, mint a góljánál. Ha Karim is csatárt játszik, akkor megosztják a kpsaink figyelmét. Tegnap is volt rá példa, hogy CR beindult a védők mögé, Karim a labdás felé, az meg csóri azt se tudta kinek adja = bukott a helyzet. Ahogy Karim visszalépett a kpra és CR úgy indult be, kapta a remek labdát és hopp, kész a csokapik.
Arra akarnék utalni, hogy Bale nélkül lehet, hogy el kellene felejteni az eddigi játékunkat, Karim megtartja, lekészíti a 2 vadlónak, mert az egyik mindig a rehabon van, a másik meg már nem vad és lassan már lónak sem nevezhető. Minőségi kp-saink és tkp-saink vannak. Talán olykor olykor egy egycsatáros felállás tkp-kal megtámogatva előnyünkre válhatna.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem szoktam bírózni, de ez a működés már megint paródiakategória volt.
LEGIO PATRIA NOSTRA