Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 17., szombat 10:41

Anthony írta:
madridronie írta: Sanszos, mondjuk Denis szerintem csak akkor marad a csapatnál, ha Coentrao végül valóban távozik; egyébként vélhetően megy kölcsönbe --> szóval akár így is üresen maradhat a 11-es, ha Denis átveszi a potugál 5-ösét!
Lehetnek itt még mozgások: DM, Coentrao, Khedira, Bale, Sciglio, hajaj :)

Egyébként most olvastam a PL beharangozót az NSO-n, és arra jöttem rá, hogy a védelmünk kb. az összes PL csapaténál jobb, itthon a Barcáénál tuti jobb, szóval egész Európában kb. a Bayern meg a Juve veheti fel velünk a versenyt ilyen szempontból (esetleg a PSG, ezért Coentraot nem adnám nekik semmi pénzért, menjen csak Monacoba), és akkor a támadórészlegünkről (főleg ha Bale is idekerül valahogy) nem is akarok beszélni :)

A lényeg, hogy szerintem régen volt ilyen, hogy a Real védelme legyen az egyik legjobb Európában, ez a BL-ben még sokat ér majd.
A védelmünk tavaly is az egyik legjobb volt EU-ban, de Varane-ról akkor még csak mi tudtuk, hogy mire képes... A támadószekciónk meg hát maradt azon a szinten, elment Higu, jött Isco, tehát lényegében egy csatárt kreatív tkp-ra cseréltünk, létszámban ugyanaz, minőségben eddig javulásnak néz ki, de majd meglátjuk. Én nem érzem ezt akkora erősítésnek, lényegében ugyanilyen erősek voltunk elől tavaly is. Az más kérdés, hogy CR-en kívül mindenki maga alatt teljesített.

A kp-nk sem sokat változott. Modric volt tavaly is, Illara még csak kiegészítő ember lesz, Casemiron áll vagy bukik az erősödésünk kulcsa, ha a brazil berobban, akkor erősebbek lettünk, ha csak egy Khedira szintet üt meg, akkor ugyanott vagyunk, ahol tavaly.

Szerintem alapvetően nem lettünk erősebbek tavalyhoz képest, a játékunk szemlélete változott meg a tavalyihoz képest, aminek az előnyei hamar meglátszanak, de kérdés, hogy mikor bukkannak felszínre a hátrányok? Amire ez a csapat tavaly képes volt arra képes idén is, ez 100. Hogy többre képes-e? Nos ez csak a Carlo-Zidane pároson múlik.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 17., szombat 10:29

madridronie írta: Sanszos, mondjuk Denis szerintem csak akkor marad a csapatnál, ha Coentrao végül valóban távozik; egyébként vélhetően megy kölcsönbe --> szóval akár így is üresen maradhat a 11-es, ha Denis átveszi a potugál 5-ösét!
Lehetnek itt még mozgások: DM, Coentrao, Khedira, Bale, Sciglio, hajaj :)

Egyébként most olvastam a PL beharangozót az NSO-n, és arra jöttem rá, hogy a védelmünk kb. az összes PL csapaténál jobb, itthon a Barcáénál tuti jobb, szóval egész Európában kb. a Bayern meg a Juve veheti fel velünk a versenyt ilyen szempontból (esetleg a PSG, ezért Coentraot nem adnám nekik semmi pénzért, menjen csak Monacoba), és akkor a támadórészlegünkről (főleg ha Bale is idekerül valahogy) nem is akarok beszélni :)

A lényeg, hogy szerintem régen volt ilyen, hogy a Real védelme legyen az egyik legjobb Európában, ez a BL-ben még sokat ér majd.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 17., szombat 10:25

Csak én értékelném, végre az 5-ös számot végre valaki olyan viselné aki megérdemli!? Engem kicsit zavar...

Amùgy volt 1 cikk, hogy Bale a kocsijára sem ùjított meg valami biztosítást vagy valami hasonlót ezzel is arra célozva, hogy, ha jön akkor a hónap végén... Ennek viszont nem örülök... Szerettem volna, ha jön a walsi, de ez a transfer már vicc kategória...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 10:16

Szerk.:
amúgy meg ha jól nézem már csak a 11-es szám maradt meg a mezekből,
És szerinted az kinek van félretéve (?); ennél egyértelműbb nem is lehetne, főleg az Eleven of Hearts-os brand-del, logóval a zsebben! :hmmm: Egyébként utóbbi az AS szerint jelenleg 3 millát (font vagy euró sajna nem derül ki) hoz neki a konyhára a Totenhamnél (ami a Madridba igazolással vélhetően kapásból a duplájára nőne a cikk szerint), míg az Adidastól most 2 millát, a BT-től 1,5-t és az EA Sports-tól 1 milliót kap évente a walesi!
Sztem ez is lesz. Ha jön Bale akkor övé a 11, ha nem akkor Denisé, és kész a keret.
Sanszos, mondjuk Denis szerintem csak akkor marad a csapatnál, ha Coentrao végül valóban távozik; egyébként vélhetően megy kölcsönbe --> szóval akár így is üresen maradhat a 11-es, ha Denis átveszi a potugál 5-ösét!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 17., szombat 9:55

Ő is mondta és mivel már nem jön Bale, így Dm-re szükség lesz.
Szeptember 2-ig (ugye augusztus 31. hétvégére esik) még elég sok idő van, szóval szerintem kicsit előreszaladtál már és picit elhamarkodott kijelentés ez (főleg, hogy Di Maríáért közben a PSG, MU. mellett már a Juve is élénken érdeklődik)! :roll: A hírek alapján egyértelmű, hogy a Tottenham (Alderweireld, bal bekk; Lamela és/vagy Pjanic/Eriksen; Willian) előbb lezsírozná a még szükséges és kívánságlistán szereplő játékosokat (egyrészt, hogy időben meglegyenek, másrészt hátha ezzel is meg tudják győzni a walesit a maradásról) mielőtt az átigazolási időszak vége előtt esetleg túladnának azon a játékoson, aki a jelek szerint mindenképp váltana! Továbbá amíg Levy vissza nem tér az USA-ból, addig biztosan nem történik semmi; ez utóbbira tudatosan játszik a Tottenham elnöke és az átigazolási időszak végéig húzni fogja a dolgot, ahogy mindig is szokta az esetleges kedvezőbb feltételek, vagy eredmény miatt (ezzel persze a Real Madrid is tisztában van és állnak elébe)!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. augusztus 17., szombat 8:13

nem is mondta h kapott, hanem h megkaphatja e.
Sztem ez is lesz. Ha jön Bale akkor övé a 11, ha nem akkor Denisé, és kész a keret.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 16., péntek 23:30

amúgy meg ha jól nézem már csak a 11-es szám maradt meg a mezekből, Denis pályázhat rá?
benne van a cikkben, hogy ő nem kapott számot
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 16., péntek 23:29

Anis írta:amúgy meg ha jól nézem már csak a 11-es szám maradt meg a mezekből, Denis pályázhat rá?
Cheryshev végül nem kapott a felnőtt kerethez tartozó számot, ahogyan Adán sem, aki még az átigazolási piac zárulta előtt eligazol a csapattól.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 16., péntek 23:27

Press írta:Modric biztosan marad, ahogyan azt korábban Ancelotti is elmondta. Khedira is marad, megerősítette az ügynöke. Özil is valószínűleg marad, nem az ő posztja van / lenne veszélyben ha Bale érkezne. Itt már csak Coentrao és Di María lehet távozó, érkező pedig csak Bale. Van még két hét srácok, nem kell túlaggódni. Az Isco interjú pedig az éjszaka folyamán jönni fog! Peace.
max Coentrao fog távozni, de Di Maria maradni fog.
Ő is mondta és mivel már nem jön Bale, így Dm-re szükség lesz.

amúgy meg ha jól nézem már csak a 11-es szám maradt meg a mezekből, Denis pályázhat rá?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 16., péntek 22:43

Én már hagynám a keretet ahogy van. Vasárnap indul a mandula, hagyni kell a srácokat most már...gondolom lassan az agyukra, hogy lépten-nyomom őket is kérdezgetik.
Tegnap tudatosult bennem, hogy vasárnap dolgozok, nem tudom hogy sikerült így elbambulnom, szurkoljatok, hogy eltudjak jönni haza meccset nézni :D :D

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. augusztus 16., péntek 21:31

Modric biztosan marad, ahogyan azt korábban Ancelotti is elmondta. Khedira is marad, megerősítette az ügynöke. Özil is valószínűleg marad, nem az ő posztja van / lenne veszélyben ha Bale érkezne. Itt már csak Coentrao és Di María lehet távozó, érkező pedig csak Bale. Van még két hét srácok, nem kell túlaggódni. Az Isco interjú pedig az éjszaka folyamán jönni fog! Peace.
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 16., péntek 21:24

Rabiosa írta:Real Madrid: A fővárosi együttes megfelelő ajánlat esetén elengedi két középpályását, Luka Modricot és Mesut Özilt is. Sami Khedira viszont nem eladó, hiába vinné a PSG – mondta a német válogatott játékos ügynöke, Jörg Neubauer.

forrás:csakfoci.hu

Remélem ez egy hatalmas vicc...
Modricot tuti nem adnánk el... Ancelotti bele volt buzulva és még a PSG-be is vinni akarta anno. Özil viszont benne van a pakliban, de kizártnak tartom, hogy most szivesen megvállna tőle Ancelotti... Maximum jövő nyáron, ha nem hozza azt a szintet amit elvárnak tőle... :coffee:
Amúgy elég csendes napunk volt ma. Viszont baromira várom a vasárnapi meccset! :shifty: :D

Realjoe
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. augusztus 16., péntek 21:19

Rabiosa írta:Real Madrid: A fővárosi együttes megfelelő ajánlat esetén elengedi két középpályását, Luka Modricot és Mesut Özilt is. Sami Khedira viszont nem eladó, hiába vinné a PSG – mondta a német válogatott játékos ügynöke, Jörg Neubauer.

csak nézz rá a forrásra... :roll:

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2013. augusztus 16., péntek 21:04

Real Madrid: A fővárosi együttes megfelelő ajánlat esetén elengedi két középpályását, Luka Modricot és Mesut Özilt is. Sami Khedira viszont nem eladó, hiába vinné a PSG – mondta a német válogatott játékos ügynöke, Jörg Neubauer.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. augusztus 16., péntek 17:44

van ez a két hely még kiadó a keretben hír és van egy ilyen sor:
A védelemben eddig úgy tűnik Arbeloa, Carvajal, Ramos, Nacho és Marcelo kap majd bizalmat.
pepe?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. augusztus 16., péntek 17:31

http://www.sport.de/medien/fussball/int ... davon.html

Mit szóltok ehhez?
Lényegében annyiról van szó, hogy a nagy adók miatt illetve a spanyol gazdasági instabillá vált helyzete miatt rengeteg játékos hagyja el Spanyolhon-t.
Sajnos ez nem tesz jót a La ligának. :(
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 16., péntek 15:20

Olvastam ezt a mostani hírt ér feltűnt, hogy védőknél nem volt odaírva Pepe. Aztán láttam Marca honlapon, hogy volt Isco sajtótájékoztató és gondoltam megnézem, hogy van e valami vidi edzésről és volt is... Szembe tűnt, hogy Pepe bekötött lábbal külön futott azzal a taggal aki Illarramendivel szokott foglalkozni. Valaki tud valami az esetről? Gondolom a hollandok ellen megsérült,,, :(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 16., péntek 15:01

Be lehet fejezni. Pirossal írnám, de mobilrol nem tudom.
Aki megmondóembert akar játszani hehevel, az írjon neki privát üzenetet, írjon emailt, hívja fel telefonon. Akinek baja van vele, az szinten.
Érvelni lehet, normálisan!
Aki folytatja, az magára vessen. Hozzászólás elküldése elott olvasd át mégegyszer!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. augusztus 16., péntek 14:29

örülök hogy te jobban tudod mint én, hogy én mit hiszek és gondolok.

kitalálom, és egyben le is zárom ezt az egészet: neked lövésed nem volt egészen most nyárig, hogy ki ez a játékos, honnan jött, mit csinált és miért került annyiba, amennyibe. innentől kezdve meg nincs értelme beszélgetnünk, pláne a személyeskedést fejezd be
Kép
Kép
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. augusztus 16., péntek 14:26

a real madrid szurkolói fórumán vagyok vagy a mónika show egyik részében? :hmmm: veszekedtek a semmin, mert olyan sok mindenen változtattok ám...attól még hogy valaki bebizonyítsa igazát nem nyerünk bl-t :D

Vissza: