Azért remélem, néhány helyen javítanak még a CGI-n.P. Krisz írta:Ghost In The Shell - Official Trailer.
Mozi, filmek
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Mozi, filmek
Merci Zizou!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Iszonyat király. Már imádom. Hangulat, Látvány, Scarlett Johansson Csak a végeredmény is legyen jó.P. Krisz írta:Ghost In The Shell - Official Trailer.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Jake Gyllenhaal Joins Joaquin Phoenix in ‘The Sisters Brothers’
hát a könnyem kicsordul ezek ketten egy filmben...
hát a könnyem kicsordul ezek ketten egy filmben...
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Hacksaw Ridge
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretem a háborús filmeket, persze sok váratlan dolgot nem tudott adni, mivel megtörtént eseményeket dolgoz fel. Aztán gondolom valamennyire így is ki lett színezve a sztori, lehet meg sem történt, csak akkoriban kellett egy ilyen hőst kreálni??, akiből erőt meríthetnek a katonák? lesz is erre példa, aki látta tudja miről beszélek.
Mel Gibson megint remek filmet hozott össze, elég rendesen kapjuk arcba, hogy mivel jár(t) egy ilyen csata, az biztos, hogy egyik oldalon sem lettem volna szívesen.
Nálam 7/10
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szeretem a háborús filmeket, persze sok váratlan dolgot nem tudott adni, mivel megtörtént eseményeket dolgoz fel. Aztán gondolom valamennyire így is ki lett színezve a sztori, lehet meg sem történt, csak akkoriban kellett egy ilyen hőst kreálni??, akiből erőt meríthetnek a katonák? lesz is erre példa, aki látta tudja miről beszélek.
Mel Gibson megint remek filmet hozott össze, elég rendesen kapjuk arcba, hogy mivel jár(t) egy ilyen csata, az biztos, hogy egyik oldalon sem lettem volna szívesen.
Nálam 7/10
nekem az utolsó 40 perc kb már nem tetszett egyáltalán. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!átment sci-fibe az emberfeletti erejével, az öregnő nem mondja ki a nevét pedig megtehette volna, utána elaltatták és immónis lett a teljes névre, a végén meg bruce willis feltette az i-re a pontot.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
+1. A lányok közül pedig a legnagyobb dög Patricia voltMekkora királyság volt már ez a Split. McAvoy zseni, parádésat alakít. Shamalayadingdong meg nálam most jóvá tetté a hibáit Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mekkora királyság volt már ez a Split. McAvoy zseni, parádésat alakít. Shamalayadingdong meg nálam most jóvá tetté a hibáit Csak ajánlani tudom mindenkinek.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg Denzel is gyengus volt....ez az otlet, h egy ilyen csapatban ennyi kulonbozo etnikum legyen...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- P. Krisz
Matt Reeves rendezi a Batmant.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Szerintem is az.ziro4vr írta:Hatalmas fos szerintem, egyedül Denzel karizmája ér benne valamit.Remy írta: HÉT MESTERLÖVÉSZ
Lassan indult, de meglepően pofás véget ért Chris Pratték akciózása. Kellemes csalódás.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Csak nem ezzel a stábbal. Keenen Ivory Wayans vagy Mel Brooks kellene.Remy írta:Még jó is lehet.'Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue' címmel paródiafilm készül a Horrorra akadva alkotóitól.
Az Űrgolyhókhoz semmi sem ér fel, Tűz b@lfaszok.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Meg lesz a két szabadnapra a programsoadroli írta:Nocturnal Animals, Manchester by the Sea, Hacksaw Ridge a boltokban
"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
SHARK LAKE
Szar, pedig benne volt Dolph Lundgren.
Szar, pedig benne volt Dolph Lundgren.
Még jó is lehet.'Star Worlds Episode XXXIVE=MC2: The Force Awakens The Last Jedi Who Went Rogue' címmel paródiafilm készül a Horrorra akadva alkotóitól.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nocturnal Animals, Manchester by the Sea, Hacksaw Ridge a boltokban
- P. Krisz
John Williams 85.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tényleg minden ember más. Csak meg néztem még az éjszaka. Igaz, hogy nagyon tetszett, hatással is volt rám, de sokkal inkább akció, az Isten városa meg egy kőkemény dráma. Engem sokkal mélyebben megfogott.Acewill írta:Nálam mindkét Tropa de Elite 2 ponttal többet ér 10-es skálán, mint az Isten városa. Valahogy sokkal jobban megfogott, megérintett a téma..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont hihetetlen mód felhúzott az a korrupció ami a rendőrségnél ment. Meg a play boy-ok gondtalan élete és lekezelő stílusa, mikor azt sem tudják, hogy mi folyik a valóságban. Csak élik gondtalan életüket. A Matias nagyon nagy arc. Tetszett mikor a végső akció előtt kiosztotta a csajt a bandájával.
Úgyhogy összességében nálam egy jó erős 8-as, és visszanézős. Ma este jöhet a 2. része.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nekem nagyon különleges élmény volt a megnézése. Gyerekként nagyon szerettem a 60as verziót, így folyamatosan azon pörgött az agyam, hogy mi hogyan volt a régiben. Jó érzés volt, mikor a végén felcsendült a megszokott muzsika. Valószínűleg az emlékek miatt, de tetszett.ziro4vr írta:Hatalmas fos szerintem, egyedül Denzel karizmája ér benne valamit.Remy írta: HÉT MESTERLÖVÉSZ
Lassan indult, de meglepően pofás véget ért Chris Pratték akciózása. Kellemes csalódás.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hatalmas fos szerintem, egyedül Denzel karizmája ér benne valamit.Remy írta: HÉT MESTERLÖVÉSZ
Nem illik.