Na szuper. Azért mindjárt más, mint havi 130 netto és siránkozás, hogy még bérletet sem tudunk adni.Kerlon írta:Nem sajnos. Energetikai mérnök poziba egy gyárban. Amúgy azon leszek hosszútávon, amiről beszéltünk.Kerlon írta:Amúgy a múltkori állástémához visszatérve, ma aláírtam új szerződésemet, br 400 + 7500cateria + utazási támogatás.
OFF
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az, amelyikben olcsóbb, amelyiket venni akarom.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
Általánosságban meg lidl.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
A kettő közül egyértelműen Lidl. A Penny nekem ócskának hat.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
VP nem volt prioritás, de még megeshet,hogy két veszpremi vagány lesz a fórumon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem sajnos. Energetikai mérnök poziba egy gyárban. Amúgy azon leszek hosszútávon, amiről beszéltünk.ziro4vr írta:Amit privátban beszéltünk oda?Kerlon írta:Amúgy a múltkori állástémához visszatérve, ma aláírtam új szerződésemet, br 400 + 7500cateria + utazási támogatás.
Remy és San Francisco?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Csak Barca.ziro4vr írta:
Remy és San Francisco?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amit privátban beszéltünk oda?Kerlon írta:Amúgy a múltkori állástémához visszatérve, ma aláírtam új szerződésemet, br 400 + 7500cateria + utazási támogatás.
Remy és San Francisco?
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem tudom,érdekes,város szinten kb jobban vonz Barcelona (tesóm volt midnkettő vároban és élménybeszámoló alapján meg en bloc az jött be jobban),csak hát meccsre inkább Madridb mennék természetesen. De ha ott lennék megnézném a Camp Nout,elvek ide vagy oda. Haladás stadionban is voltam meccsen 2x is,csak nem miattuk. Arsenal ellen 2 perc után ment is a zte szidás ahogy kell,de ez van,katalánéknál legalább nem értem
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szebb a lofaxot. Röviden.d.gergo írta:Ezt én is adom, csak én olyan eretneki szintekre lépek, hogy azt mondom: szebb, mint Madrid. Persze a stadion egy "romhalmaz" kívülről és belülről a Bernabéuhoz képest, meg sok a barcás k.cs.g, de maga a város ettől eltekintve tényleg zseniálisEl Unico írta:Utálom a Barcelonat, de maga a varos valami elkepesztoen gyonyoru. Ha figyelmen kivul hagyom azt a tenyt, hogy minden 2. ember barca mezben szaladgal, meg jol is erezheti magat az ember
Az El Clásicónál decemberben mondjuk majdnem megvertek a mezem miatt, ilyen mértékű agresszivitást Madridban soha nem éltem meg a vendég szurkolók irányába, szurkoljanak is bárkinek. Azóta nem csípem annyira a helyet, egy ideig elég volt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
De mintha csakis a Barcelona drukkereke lenne a varos, azert az Espanyolrol ne feledkezzunk meg.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én úgy voltam vele, hogy addig be nem teszem a lábam Barcelonaba, amíg előbb el nem megyek Madridba. Na ez utóbbi most szerdán teljesül, szóval a nyáron lehet meglesem katalánékat is. Mármint csak a várostSteve írta:Barcelona..
Fantasztikusan szép város, tengerpart, kultúrális- és éjszakai élet, hegyek, pezsgés.
Alapvetően minden adott nekik. Egyik legjobb turisztikai célpont.
A focicsapatukat meg nem kell szeretni attól még mert a városban vagy, de még csak a stadionjuk közelébe sem kell menni.
De mindenki maga válogatja. Nem kell azonosan gondolkodni.
Merci Zizou!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Barcelona..
Fantasztikusan szép város, tengerpart, kultúrális- és éjszakai élet, hegyek, pezsgés.
A focicsapatukat meg nem kell szeretni attól még mert a városban vagy, de még csak a stadionjuk közelébe sem kell menni.
-
- Kedvenc játékosaid: Tacchinardi
Ha lenne rá lehetőség képes lennék akár ott lakni is. Kit érdekel hogy realos vagyok? Azt hiszitek Barcelonában nincsenek realosok vagy Madridban barcasok?
Egyébként ahol jártam és nagyon tetszett az Róma. Az a történelmi város aminek a varázsa minden méteren ott van egyszerűen fantasztikus. Na ha valaki teheti legalább egyszer menjen el. Főleg aki szereti a törit.
Egyébként ahol jártam és nagyon tetszett az Róma. Az a történelmi város aminek a varázsa minden méteren ott van egyszerűen fantasztikus. Na ha valaki teheti legalább egyszer menjen el. Főleg aki szereti a törit.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem mondtam, hogy egyet kell érteni vele. Magánvélemény. Nem mennék, kész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nem kene belemenni a szemelyeskedesbe. en sem tettem. csao.sentry írta:Jó de tőled nem is vár az ember racionális döntést, logikus gondolkodást.BBeno írta:en sem mennek es nem is megyek soha barcelonaba. nem erdekel hogy szep en nem azert megyek hogy folyamatosan barca mezek jojjenek velem szembe. plusz tele van zsebessel. szerintem azok is barcasok.