Lidl-be csak egy bizonyos termékért járunk, Pennybe szinte sose.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
Szóval Lidl.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2017. február 14., kedd 8:35
Lidl-be csak egy bizonyos termékért járunk, Pennybe szinte sose.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 14., kedd 8:11
Az, amelyikben olcsóbb, amelyiket venni akarom.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2017. február 14., kedd 7:56
A kettő közül egyértelműen Lidl. A Penny nekem ócskának hat.mocsok írta:Melyiket szeretitek jobban: Lidl vagy penny?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2017. február 14., kedd 2:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 13., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 13., hétfő 21:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 13., hétfő 21:21
Nem sajnos. Energetikai mérnök poziba egy gyárban. Amúgy azon leszek hosszútávon, amiről beszéltünk.ziro4vr írta:Amit privátban beszéltünk oda?Kerlon írta:Amúgy a múltkori állástémához visszatérve, ma aláírtam új szerződésemet, br 400 + 7500cateria + utazási támogatás.
Remy és San Francisco?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 13., hétfő 21:04
Lehet csak a sós tengerparti levegőtől beszélek össze-visszaRealista24 írta: Szebb a lofaxot. Röviden.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 13., hétfő 20:59
Csak Barca.ziro4vr írta:
Remy és San Francisco?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 13., hétfő 20:58
Amit privátban beszéltünk oda?Kerlon írta:Amúgy a múltkori állástémához visszatérve, ma aláírtam új szerződésemet, br 400 + 7500cateria + utazási támogatás.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. február 13., hétfő 20:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 13., hétfő 19:46
Szebb a lofaxot. Röviden.d.gergo írta:Ezt én is adom, csak én olyan eretneki szintekre lépek, hogy azt mondom: szebb, mint Madrid. Persze a stadion egy "romhalmaz" kívülről és belülről a Bernabéuhoz képest, meg sok a barcás k.cs.g, de maga a város ettől eltekintve tényleg zseniálisEl Unico írta:Utálom a Barcelonat, de maga a varos valami elkepesztoen gyonyoru. Ha figyelmen kivul hagyom azt a tenyt, hogy minden 2. ember barca mezben szaladgal, meg jol is erezheti magat az ember
Az El Clásicónál decemberben mondjuk majdnem megvertek a mezem miatt, ilyen mértékű agresszivitást Madridban soha nem éltem meg a vendég szurkolók irányába, szurkoljanak is bárkinek. Azóta nem csípem annyira a helyet, egy ideig elég volt
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2017. február 13., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 13., hétfő 18:47
Én úgy voltam vele, hogy addig be nem teszem a lábam Barcelonaba, amíg előbb el nem megyek Madridba. Na ez utóbbi most szerdán teljesül, szóval a nyáron lehet meglesem katalánékat is. Mármint csak a várostSteve írta:Barcelona..
Fantasztikusan szép város, tengerpart, kultúrális- és éjszakai élet, hegyek, pezsgés.
Alapvetően minden adott nekik. Egyik legjobb turisztikai célpont.
A focicsapatukat meg nem kell szeretni attól még mert a városban vagy, de még csak a stadionjuk közelébe sem kell menni.
De mindenki maga válogatja. Nem kell azonosan gondolkodni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 13., hétfő 18:41
HozzászólásSzerző: elmondom » 2017. február 13., hétfő 18:36
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 13., hétfő 17:35
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 17:21
nem kene belemenni a szemelyeskedesbe. en sem tettem. csao.sentry írta:Jó de tőled nem is vár az ember racionális döntést, logikus gondolkodást.BBeno írta:en sem mennek es nem is megyek soha barcelonaba. nem erdekel hogy szep en nem azert megyek hogy folyamatosan barca mezek jojjenek velem szembe. plusz tele van zsebessel. szerintem azok is barcasok.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2017. február 13., hétfő 17:19
egy darabbal sem talalkoztam. ugytudom azok a folyon tul elnek.poronty írta:Madridba se mennél gondolom, mert ott meg Atlético szurkolókkal találkozhatsz rendre.en sem mennek es nem is megyek soha barcelonaba. nem erdekel hogy szep en nem azert megyek hogy folyamatosan barca mezek jojjenek velem szembe. plusz tele van zsebessel. szerintem azok is barcasok.
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 13., hétfő 17:16
Madridba se mennél gondolom, mert ott meg Atlético szurkolókkal találkozhatsz rendre.en sem mennek es nem is megyek soha barcelonaba. nem erdekel hogy szep en nem azert megyek hogy folyamatosan barca mezek jojjenek velem szembe. plusz tele van zsebessel. szerintem azok is barcasok.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem