Azért a védelmünk valami hihetetlen gyenge.
A védelem nem egyenlő a védekezéssel, lehet a világ legjobb támadói a csapatodban ha egy db labdát nem kapnak egész meccsen.
Amúgy idén a sérülések miatt semmilyen konzekvenciát nem tudunk még levonni sem, egyszerűen nem lehet. Azt tudtuk mindig is, hogy a sérülések számában világelsők vagyunk több mint 10 éve, néha az arsenal megközelít, de az elmúlt évben is ami megy az egy csoda, hogy még versenyben vagyunk.
Ennek ellenére bízom bennük, ebből ki fogunk jönni, legalábbis remélem, bár ZZ nekilátott ennek a variált védelemnek, aminek nem látom az értelmét, hiszen az alapjátékunk épp, hogy "beállt", erre már variálunk, ráadásul egy nem éppen nekünk való rendszert látunk.
Casemiro szintén talány, bár én alapból nem játszatnám, mivel ugye vkp szerintem felesleges az alap felfogáshoz, de taktikai fogásnak jó lenne ha a végén erősíteni kell a védekező részt. Nyilván ezt a támadásoktól vesszük el, így ezt kivételes alkalmakkor lépném meg.
Korábban egy variált 4-3-3 / 4-4-2 re ment ki a csapat, ez elég jól működött, nem is értem mi ez a mostani.....
Na, majd lesz valahogy, sokan formán kívül vannak, sokan sérültek, sok a probléma, tartani kell az első helyet és reménykedni hogy a sanitas megszűnik végre, és nem állatorvosok, büfések , buszsofőrök gyógyítják a drága labdarúgóinkat.
Azért mennyivel másabb lenne, hogy ha az az 59 meccs 175 sérülés mondjuk lenne egy 59 meccs kb 50 sérülés mint a többi csapatnál......
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.