A védelmünk tavaly is az egyik legjobb volt EU-ban, de Varane-ról akkor még csak mi tudtuk, hogy mire képes... A támadószekciónk meg hát maradt azon a szinten, elment Higu, jött Isco, tehát lényegében egy csatárt kreatív tkp-ra cseréltünk, létszámban ugyanaz, minőségben eddig javulásnak néz ki, de majd meglátjuk. Én nem érzem ezt akkora erősítésnek, lényegében ugyanilyen erősek voltunk elől tavaly is. Az más kérdés, hogy CR-en kívül mindenki maga alatt teljesített.Anthony írta:Lehetnek itt még mozgások: DM, Coentrao, Khedira, Bale, Sciglio, hajajmadridronie írta: Sanszos, mondjuk Denis szerintem csak akkor marad a csapatnál, ha Coentrao végül valóban távozik; egyébként vélhetően megy kölcsönbe --> szóval akár így is üresen maradhat a 11-es, ha Denis átveszi a potugál 5-ösét!
Egyébként most olvastam a PL beharangozót az NSO-n, és arra jöttem rá, hogy a védelmünk kb. az összes PL csapaténál jobb, itthon a Barcáénál tuti jobb, szóval egész Európában kb. a Bayern meg a Juve veheti fel velünk a versenyt ilyen szempontból (esetleg a PSG, ezért Coentraot nem adnám nekik semmi pénzért, menjen csak Monacoba), és akkor a támadórészlegünkről (főleg ha Bale is idekerül valahogy) nem is akarok beszélni
A lényeg, hogy szerintem régen volt ilyen, hogy a Real védelme legyen az egyik legjobb Európában, ez a BL-ben még sokat ér majd.
A kp-nk sem sokat változott. Modric volt tavaly is, Illara még csak kiegészítő ember lesz, Casemiron áll vagy bukik az erősödésünk kulcsa, ha a brazil berobban, akkor erősebbek lettünk, ha csak egy Khedira szintet üt meg, akkor ugyanott vagyunk, ahol tavaly.
Szerintem alapvetően nem lettünk erősebbek tavalyhoz képest, a játékunk szemlélete változott meg a tavalyihoz képest, aminek az előnyei hamar meglátszanak, de kérdés, hogy mikor bukkannak felszínre a hátrányok? Amire ez a csapat tavaly képes volt arra képes idén is, ez 100. Hogy többre képes-e? Nos ez csak a Carlo-Zidane pároson múlik.