Legalább olyan fantasztikus volt a PSG amilyen pocsék a Barca. A katalánok nagyon elhitték az utóbbi években, hogy a játékrendszerük mindenki felett áll és minden más elemet felülír. Hát nem. Nem lehet André Gomes féle vonallal pótolni Xavit, Umtitivel Puyolt és Sergi Robertoval Alvest. Nekem egész évben Alba is csak egy kis surmó nulla teljesítménnyel. Persze el vagyunk kényeztetve 20 éve azon a poszton, de hol van ő egy RC-Marcelo vonaltól...
Ezer sebből vérzik a keret, a stáb reméljük, hogy továbbra is a bírókra fogják a pech szériájukat, mert akkor sokáig nem lesz gond velük. Jó néhány klasszis teljesítmény kellene ide és egy jobb rendszer. Persze így is nagyon erősek. De ez nem top3, és ahogy nekünk is, ez nekik is csalódás. Azt hiszem most jöhetek az én megmondtam dumával
, hogy LE utolsó éve ez. Elfáradt, nem bírja, nem érdekli. Nincs vezére a csapatnak.
Messiről persze minden sajtó mélyen hallgat. De ha ezek a statok ami az elmúlt egy oldalon előjöttek előrevetítik, hogy mi lesz még 2 év múlva vele amikor annyi idős lesz mint CR...akkor biztos, hogy igazságosan bánunk a legendánkkal amikor fütyüljük a bernabeuban és itt is eladnánk, leszóljuk? Ronaldo soha nem tenne le ennyire lélektelen szart mint tegnap az argentín...
A PSG meg összeállt. Ez tegnap perfect volt, bárhol boncolgathatjuk a csapatot. Védelem fantasztikus, fejben erősek, élesek, jól helyezkednek. Verratti-Rabiot világklasszis volt tegnap, a francia legalább olyan hihetetlen volt mint az olasz. Draxler-Matuidi-Di Maria eldöntötte a meccset, beverték a helyzeteket, kiszolgáltak és visszaálltak védekezni. 10/10-es teljesítmény mindhármuktól. Cavanit is elbírja ez a csapat, ide pont elég egy ilyen faék is, megrugatják vele is a gólokat, persze van annyira rutinos és fasza támadó, hogy az ilyenekből egyet beverjen.
És Di Mariáért vérzik a szívem. Néhány hete lehülyéztek, kinevették az érveimet. Hát mariska röhöghet most Perezen. Csúnya volt a kisfiú, úgyhogy nem adtuk meg azt neki amit Jamesnak igen, pedig épp eszű ember abból a csapatból nem adta volna el. Azóta is csak küszködünk, hogy Isco vagy James néha lehozza amit ő tudott...
Draxler pedig remélem hamar megnyer ezt-azt a PSG-ben, hogy érezze az elvágyódást
Világklasszis.