True.M1Ö írta: De én hülye vagyok hozzá.
ZZ meg Ronaldo nem világklasszis, több annál. Ahogy Messi meg Ronaldo is. De ebbe ne menjünk bele, meccs van. A számba meg ne adj mondatokat, ezt így nem hiszem hogy írtam volna.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 15., szerda 20:14
True.M1Ö írta: De én hülye vagyok hozzá.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 15., szerda 19:35
Legyen úgy, mert csípem a srácot és minél több klasszis, annál jobb. Csak én nem érzem benne, hogy olyan magasságokat érjen el, hogy világklasszisnak lehessen majd nevezni. De én hülye vagyok hozzá.donor írta:Draxlerben minden megvan ahhoz, hogy világklasszis lehessen. Rajta múlik, hogy kellő szorgalommal és büdös nagy alázattal kihozza e magából, vagy marad csak egy jó játékos. Én bízom benne, hogy Emery mellett most jó helyen van, és tud még feljebb lépni. Meglátjuk
HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 15., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 15., szerda 19:32
Draxlerben minden megvan ahhoz, hogy világklasszis lehessen. Rajta múlik, hogy kellő szorgalommal és büdös nagy alázattal kihozza e magából, vagy marad csak egy jó játékos. Én bízom benne, hogy Emery mellett most jó helyen van, és tud még feljebb lépni. Meglátjuk.M1Ö írta:Miért is? Mert nálam a világklasszis Zidane, Ronaldo stb. stb. ma Messi, CR, Iniesta és társaik? Draxler zseni. De nem világklasszis alapanyag. Ahogy pont te szoktad hangoztatni, tipikus német. Mindenben nagyon jó, komplett játékos, de semmiben sem világklasszis.ziro4vr írta:Ekkora hülye összehasonlítást. ZZ all time top 5 játékos, hogy jön ő ide? Draxler meg egy zseni, világklasszisnak azért nem tartom, mert ezt nem tudja állandóan hozni, és amit tud a pályán, annak ritkábban van gyakorlati haszna mint egy Alexis esetében pl.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 15., szerda 19:23
Miért is? Mert nálam a világklasszis Zidane, Ronaldo stb. stb. ma Messi, CR, Iniesta és társaik? Draxler zseni. De nem világklasszis alapanyag. Ahogy pont te szoktad hangoztatni, tipikus német. Mindenben nagyon jó, komplett játékos, de semmiben sem világklasszis.ziro4vr írta:Ekkora hülye összehasonlítást. ZZ all time top 5 játékos, hogy jön ő ide? Draxler meg egy zseni, világklasszisnak azért nem tartom, mert ezt nem tudja állandóan hozni, és amit tud a pályán, annak ritkábban van gyakorlati haszna mint egy Alexis esetében pl.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 15., szerda 19:21
Ensem mondtam, h ertek hozza , csak amit te irsz ott szerintem sok a belso ember.Remy írta:
De nem értek hozzá. Viszont nem hiszem, hogy megtehetjük azt, hogy kihagyunk egy Kroost vagy Modricot. Ez nem az a meccs.
WTF? Korrupt? Ezert?Ez a fórum végképp korrupt lett
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 15., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 15., szerda 19:15
HozzászólásSzerző: Ronaldo09 » 2017. február 15., szerda 19:08
Kinevetnek a többiek,de én valamennyire egyet tudok veled érteni.Nem csak Casemiro statikussága a probléma a Kroos-Casemiro-Modric középpályával,hanem a Kroosé is.Pontosabban együtt lesznek igazán sokak.Nem Case szint azert Kroos,de az erényei mellett el kell ismerni1vs1ben Ő se nagyon ver meg senkit.Az ideális lehetne a Kroos-Kova-Luka,nem tudjuk mert ZZ, egyszer sem!!próbálta ki.De szerintem a használttól ha már játszatni akarja Casemirot,dinamikusabb lenne a 2 horváttal,Kovacic jelen formájában beférne.Persze túl rizikós,nem is fogjuk megtudni,de én nem érzem át a nagy röhögés tárgyát,szerintem nem mondtàl hülyeséget.Ja,Modricot mindenképp bent hagynàm.numberone1 írta:Erre a meccsre a Kroos-Modric kettosbol az egyiket padon hagynam. Kovacsot jatszatnam az egyik helyett, mert a kis horvat jelenleg a leggyorsabb es a legnagyobb munkabirasu a kozeppalyasaink kozul. Na es benne van meg egy-egy varatlan ami donto is lehet. Az a 4-s felallas amit a Taktikai topikban vazoltak szerintem is mukodhet, mondjuk en Isco-Kovacs-Modrics/Kroos-LV-vel kezdenek....remelem Casemirot padra teszi...
Az is bizakodasra ad okot, h ujra Marcelo es Carvajal lesz a vedelem szelen, nem kell nezni Danilo szerencsetlenkedeset.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 15., szerda 19:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 15., szerda 18:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 15., szerda 18:54
Na akkor mond, h 4-4-2-ben te hogyan osztanad el a belso embereket?Remy írta:De nem is értem... Kovacicnak Casemirot kéne váltania... semmi köze nincs a top duónkhoz, függetlenül attól, hogy milyen felállásban toljuk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 15., szerda 18:46
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 15., szerda 18:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 15., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: Süti » 2017. február 15., szerda 18:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 15., szerda 18:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 15., szerda 17:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2017. február 15., szerda 17:25
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 15., szerda 16:06
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem