Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Messi 7695 métert teljesített a PSG ellen. Egyik legkevesebb volt a mezőnyben.
Draxler es Kurzawa 11258, Alba 10838, Busi 10465.
Draxler es Kurzawa 11258, Alba 10838, Busi 10465.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Hát mondjuk ott alakulhatott volna másképp is a meccs ha 1-1-nél berúgjuk azt az ordító ziccerünket... Mondjuk ettől függetlenül azt sem szabad elfelejteni, hogy Allegri azért egyelőre más dimenzió mint Zizou. Az olaszok nagyon értik ezt a szakmát.KAG írta:Allegri, mondjuk oda-vissza leszopatta taktikailag.
Aztan nala is 5x jobb edzonek tartotta mindenki carlot
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Allegri, mondjuk oda-vissza leszopatta taktikailag.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Én is így gondolom. Csalóka ez az eredmény, de nem baj ez, az csak jó hogy kivannak kiáltva esélyeseknek, mert jelenleg ők az első számú favoritok. Mondjuk az biztos, hogy Ancelotti miatt lehet tőlük tartani, hisz az öreg nagyon érzi ezt a kieséses szakaszt. Tudna ő újat mutatni Zizounak sajnos... Én jobban örülnék ha a következő körben nem a bajorok jönnének szemben.BlancoMark írta:Megneztem a bo osszefoglalot a Bayern-Arsenalrol. Es nevetseges, de a Bayernnek konkretan kiemelkedoen se kellett jatszania annyira gyenge es megyei szintu hibakat vetett ez az Arsenal. Nem lebecsulven a Bayern teljesitmenyet de itt nem ok alaztak meg az Arsenalt hanem az Arsenal sajat magat. Egyreszt ez megint megmutatja a PL jelenlegi szintjet, masreszt kivancsi leszek, hogy a Bayern mit tud egy nem kozepcsapat ellen ahol meg nemi taktika is fellelheto.
- BlancoMark
Megneztem a bo osszefoglalot a Bayern-Arsenalrol. Es nevetseges, de a Bayernnek konkretan kiemelkedoen se kellett jatszania annyira gyenge es megyei szintu hibakat vetett ez az Arsenal. Nem lebecsulven a Bayern teljesitmenyet de itt nem ok alaztak meg az Arsenalt hanem az Arsenal sajat magat. Egyreszt ez megint megmutatja a PL jelenlegi szintjet, masreszt kivancsi leszek, hogy a Bayern mit tud egy nem kozepcsapat ellen ahol meg nemi taktika is fellelheto.
- Süti
BL kiírás szerint aki nem áll ki a visszavágóra, az annyi +1 góllal kap ki, amennyivel az elsőt megnyerte. Tehát nem éri meg.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Késő volt már ,így jobban belegondolva tuti van rá szabályozás, José vagy vmi hasonló figura már rég ellőtte volna ezt ha erre lene lehetőségMesQueUnClub írta:Szerintem elég esélyes, hogy disqualifikálnák őket, azért egy kupában, ezt nem igen lehet eljátszani a kieséses szakaszban.dzsi91 írta:Nem mintha szükség kenne rá de azon gondolkoztam,hogy ha a psg azt mondaná kösz nem megyünk el a visszavágóra az úgy működne? Beírnák a 3-0át barcának és minusz 1 meccs. Csak kiváncsi vagyok,hogy erre van-e szabály.
Meg hát mindenkinek meg kell adni az esélyt a fordításra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem elég esélyes, hogy disqualifikálnák őket, azért egy kupában, ezt nem igen lehet eljátszani a kieséses szakaszban.dzsi91 írta:Nem mintha szükség kenne rá de azon gondolkoztam,hogy ha a psg azt mondaná kösz nem megyünk el a visszavágóra az úgy működne? Beírnák a 3-0át barcának és minusz 1 meccs. Csak kiváncsi vagyok,hogy erre van-e szabály.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem mintha szükség kenne rá de azon gondolkoztam,hogy ha a psg azt mondaná kösz nem megyünk el a visszavágóra az úgy működne? Beírnák a 3-0át barcának és minusz 1 meccs. Csak kiváncsi vagyok,hogy erre van-e szabály.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Ez azért várható volt elnézve,hogy kik lettek csoportmásodikok.sonic írta:Eddig mindegyik csoportmasodik tovabbjutasra all. Ez se szokvvanyos.
Jovőhéten Remélem a Leszter meg a monaco odarakják magukat,Sevillaval nem akarok talalkozni,jatszottunk velük eleget,gárdiolát meg mindig jó égni látni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Eddig mindegyik csoportmasodik tovabbjutasra all. Ez se szokvvanyos.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- dzsi91
Ez az arsenal minden évben képes csalódást okozni,nem is értem miért bíztam bennük. De legalább a psg hozta amit vártam ( felül is múlták )
Szerintem nagyon jó esélyünk van idén a címvédésre.Psg és a bayern is kemény dió, de nem ájulnék el ettől a 2 eredménytől,gyakorlatilag nem volt ellenfelük.A bbc-t kell valahogy gaytába rázni és akkor meg lehet.
Juve még akikben érezném a veszélyt de ott higany a csatár matracékat meg bármikor szívesen látom ellenfélként a bl-ben
Szerintem nagyon jó esélyünk van idén a címvédésre.Psg és a bayern is kemény dió, de nem ájulnék el ettől a 2 eredménytől,gyakorlatilag nem volt ellenfelük.A bbc-t kell valahogy gaytába rázni és akkor meg lehet.
Juve még akikben érezném a veszélyt de ott higany a csatár matracékat meg bármikor szívesen látom ellenfélként a bl-ben
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hátha most már meg jön az eszük... hátha...Navamiro írta:Ez a kommented kb 11 éve is megállta volna a helyét. És azóta minden évbenL.Miki írta:
Ha van esze az Arsenalnak az idény végeztével elbúcsúznak tőle.
Ez a kommented kb 11 éve is megállta volna a helyét. És azóta minden évbenL.Miki írta:Ha van esze az Arsenalnak az idény végeztével elbúcsúznak tőle.TheBull6 írta:Nagy grat Wengeréknek.
Második félidőben szerintem csak a középkezdéseknél látták a félpályát.
- flori
Az a vicc, hogy nem is volt olyan jó ez a Bayern, nem is nagyon emlékszem, hogy 4 góllal vertek volna valakit. Színtelen-szagtalan a csapat, tipikus 4-2-3-1, tipikus Ancelotti. Csabi apó helyén lehet majd ott motorozni.
A fentiek ellenére simán kinézem, hogy Carlo behúzza a BL-t.
A fentiek ellenére simán kinézem, hogy Carlo behúzza a BL-t.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Amúgy Remy nézd meg újra szerintem a leszorított kezes sztoridat..
Itt olyan kamerát mutogattak, amin tisztán látszik, hogy fél méterre ki van nyújtva az Arsenalos keze.
Xarok én a bajernre, de azért ne vicceljünk. Az egy más kérdés, hogy simán bedarálták az Arsenalt így is.
Itt olyan kamerát mutogattak, amin tisztán látszik, hogy fél méterre ki van nyújtva az Arsenalos keze.
Xarok én a bajernre, de azért ne vicceljünk. Az egy más kérdés, hogy simán bedarálták az Arsenalt így is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hagyjuk már, Carlo egyszer már kirakta, nekik szélső kell, mondjuk Alexis. De ja, egy werderbe talán beférne.
Nem illik.
lol...Arsenal. Csak ennyit mondok.ikarus93 írta:Most nem lennék Barca,Arsenal szimpatizáns.
A dákó rossz oldalára csúsztak
Útwengernél azért vissza nyalt a fagyi.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bundásba elfocizgatna. Ott még nem is lenne rossz szerintem. Akkora fölénye van a Bayernnek, hogy lubickolna a csapattal együtt.ziro4vr írta:Ez az özil kinek kell Remy? Mehet Kínába. Alexis tesco gazdaságos áron jöhetne ide.
Sanchezt akkor hoznám, ha Benzema menne.
Amúgy a Bayernnel mintha már többször is szóba hozták volna... nem is járnának rosszul.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Most nem lennék Barca,Arsenal szimpatizáns.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc