Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 16., csütörtök 12:55

Ahogy írjátok,nincs ez még lefutva.De az eredmény bírtató.A napoli viszont otthon nem lesz így megilletődve,remélem emlékeznek még a srácok dortmundra,Wolfsburgra...

Most,hogy a bl-ben pihi van a bajnokságra nagyon rá kell feküdni.Valencia-Villarealtól minimum 4 pontot elhozni mert a barca miután kinyalogatta sebeit valszeg szezon végére nagy menetelésbe kezdenek és rengeteget fog számítani,hogy nekik nem lesz bl.

Inenn bekell húzni a ligát, függetlenül a barcától, és jó lenne ha a negyeddöntőkre(már ha ott leszünk) meglenne a kényelmes 4 pont előny -1 meccsel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 16., csütörtök 12:47

Meg kell őket lepni. Mert ha 1-0 lenne az elején akkor ráérősen játszhatnak. Mert egy késői gól es 2-0. Aztán ki is estünk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 16., csütörtök 12:42

Vszeg az elejét megfogják tolni. Remélem Zidane nem akarja majd újra feltalálni a spanyol viaszt, és vmi szuper 5-3-2 vel nekiállni a meccsnek.
Remélhetőleg lesz Bala, bár én annyira sokat nem várok tőle. több hónapos kihagyás után. Bízom benne, h ugyanaz a felállás lesz, mint tegnap, csak James-Bale csere, mondjuk szerintem nem volt rossz james tegnap, sőt, okosan megoldotta amit kellett, bár érződik rajta is a meccshiány, vszeg Zidane labdatartás miatt is nevezte a kezdőbe. Viszont a visszavágón menni kell majd a Napolinak, így területek nyilhatnak meg, amit egy gyors játékos ki tud használni, erre lesz tökéletes Bale.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 16., csütörtök 12:38

30 perc utan 0-2 lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 16., csütörtök 12:35

Elkezdenek majd presszingelni, be akarnak majd szorítani... Okosan kell a kpn játszani, úgy hogy ki lehessen gurigázni őket, hadd üldözzék csak a labdát, szóval Case helyett Kova kellene a két csaszi mellé.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. február 16., csütörtök 12:30

morientes írta:Ha azért megyünk nápolyba, hogy őrizgessük az eredményt, baj lesz. Teljesen másfajta mentalitással fog ott nekimenni a meccsnek a napoli, megtámogatva avval a kb 50 ezer kedves emberrel a hátuk mögött.
Sarri mester óvatos taktikával ment madridba, Hamsik is sokkal deffenzívebb felfogásban játszott, már már +1szűrőként, és a két szélsőhátvéd sem jött föl.
Na ez nápolyban a fejem rakom rá hogy nem így lesz, ezért aztán gyorsan bele kell szarni a vezúvba egy gólal, hogy meg se forduljon a fejükben hogy van még vmi keresnivalójuk.
Na igen, de akkor még sebezhetőbbek lesznek hátul, sőt így is lesz valószínűleg, mert ugye ők vannak hátrányban. Most is rengeteg lehetőséget tudtunk kidolgozni, mi lesz akkor, ha jobban kitámadnak? :)

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2017. február 16., csütörtök 12:25

Ha azért megyünk nápolyba, hogy őrizgessük az eredményt, baj lesz. Teljesen másfajta mentalitással fog ott nekimenni a meccsnek a napoli, megtámogatva avval a kb 50 ezer kedves emberrel a hátuk mögött.
Sarri mester óvatos taktikával ment madridba, Hamsik is sokkal deffenzívebb felfogásban játszott, már már +1szűrőként, és a két szélsőhátvéd sem jött föl.
Na ez nápolyban a fejem rakom rá hogy nem így lesz, ezért aztán gyorsan bele kell szarni a vezúvba egy gólal, hogy meg se forduljon a fejükben hogy van még vmi keresnivalójuk.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2017. február 16., csütörtök 12:06

Én aztán kritikus vagyok a játékunkat illetően, nem mintha értenék hozzá, de a tegnapival nem volt gondom, ráadásul egyáltalán nem is mentünk padlógázon. Ha picit jobb a helyzetkihasználásunk, akkor a visszavágó már csak formalitás, azért egy 4. még nagyon jó lett volna.. :hmmm:
Na és akkor hozzáteszem, hogy James bármennyire is küzdött, kapart, nálam kilógott, azért nagyon más lesz, majd amikor Bale fog rohamozni a jobboson+ a fejjátékunk is még veszélyesebb lesz vele.
Case góljának örültem, hatalmas volt, viszont ezzel kb. kirobbanthatatlan lesz a Zizu féle csapatból, pedig egy Kova-Kroos-Modric 3-as mennyire adná magát, inkább azt próbálgatná Zidane a 3 védős felállás helyett, ráadásul Case is pihenhetne közben. :ike:

Az egykori játékosunk Albiol meg mindig is bizonytalan volt nekem, nem véletlen adtunk túl rajta, ezért is örültem amikor megláttam a Napoli kezdőjében. Nem túl acélos a védelmük, szerintem kettőt simán el fogunk tudni rakni idegenben is, lehetőleg mi kezdjük meg a gólgyártást és akkor nem lesz baj :D .

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 16., csütörtök 11:43

Nálam nem jött ez a rózsaszín köd. Sajnos azt látom, hogy ennyi idő elteltével sincs rendes játékunk. Rengetegszer előfordul, hogy a játékosaink csal állnak a pályán és néznek egymásra, senki nem mozog sehová. Ennek úgy kellene szerintem kinéznie, hogy labdaszerzés után mindenki mozog üresbe, a helyére, előre, hátra, ahogy begyakorolták. Nálunk meg állnak. Mindenki. Áll. Meg néz. Nézi a labdást, hogy mit fog vele csinálni. Ennek is betudható, hogy a kontra, mint olyan teljesen eltűnt a játékunkból. Egyszerűen nincs. Nem hogy végigvitt kontránk nincs, el sem indulunk.
Aztán itt van Casemiro. Értem én, hogy erős, de olyan darabos, mint a babfőzelék kolbásszal. És megy előre, ha kell, ha nem. Attól félek, hogy ettől a nélkülözhetetlenségtől átesik a ló másik oldalára és khedirai magasságokba jut.
Az az igazság, hogy a tegnapi eredmény nagyon szép eredmény, örülni kell neki. De ezt a srácok erőből húzták be. Azért ha megnézzük a nápolyiak minden poszton gyengébbek a mijeinknél, sőt. Egy jó csapat, de csak közép csapat. Ide elég az, ha nem beleszarok hozzáállással focizunk és kész. Csak meg kell nézni a gólokat: egy beadás, egy egyéni villanás és egy távoli bomba. Én ebben nem látom azt a hű de taktikát. Ebben azt látom, hogy bárkit meg tudunk verni, mert erősebb a keretünk, mint bárkinek a világon. Van egy alap játékunk, felállásunk. Ebbe belepakoljuk a játékosokat, azok meg oldják meg. És ebben nem fejlődünk szinte semmit. Ha megy megy, ha nem megy, akkor meg várunk Ramosra.
Milyen rózsaszín köd?
Senki sem látja úgy mint te.Mégis tegnap miért nem volt játéka a csapatnak például? :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 16., csütörtök 11:39

Nalam is inkabb a belga mint DDG ha valasztani kellene. Mindenesetre ha Keylor marad akkor sincs semmi gond.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 16., csütörtök 11:35

ziro4vr írta:Még egy dolog, akit eddig nem sokat emlegettek. Varane. Tegnap elég sok olyan ívelés, passz volt, amit benézett, lemaradt, ütemet tévesztett. Az ő fejlődése azért megtorpant.
Sajnos ez nekem is feltűnt tegnap. Mondjuk nem volt könnyű dolga, mert azért az első hármasuk nem egy lassú trió volt, főleg Insi és Mertens. De 23 évesen azért még bőven van benne. Remélhetőleg. :)

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 16., csütörtök 11:29

Hm, pedig nalam a belga jobb kapus mint DDG.
Ra szivesen cserelnem a szezon vegen keylort.
Nem fiatal, reflex kapus is, illetve en sem erzem rajta azt a god mode feelinget, ami tavaly volt.
Anelkul pedig azert vannak nala osszessegeben jobb kapusok.
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 16., csütörtök 11:24

istimester írta:
ziro4vr írta:Kapuskérdés van? :mrgreen:
Legyen?
Tegnap hibázott, ez benne van. De én idén már nem érzem azt a sérthetetlenséget, plusz erő sugárzást, mint tavaly. Vannak nagy bravúrok, de komplex képet nézve egy mai modern kapusról, szerintem előre lehetne lépni.

Donnarumma és DDG az én két jelöltem, a belgát én egy fokkal kevésbé kedvelem. Nem égető kérdés ez, inkább stratégiai.

Még egy dolog, akit eddig nem sokat emlegettek. Varane. Tegnap elég sok olyan ívelés, passz volt, amit benézett, lemaradt, ütemet tévesztett. Az ő fejlődése azért megtorpant.
Nem illik.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 16., csütörtök 11:18

p.csabi1 írta:
Megint megmentette a csapat ZZ-t és az ő marhaságait.
Ezt mire érted? :hmmm:
Nálam nem jött ez a rózsaszín köd. Sajnos azt látom, hogy ennyi idő elteltével sincs rendes játékunk. Rengetegszer előfordul, hogy a játékosaink csal állnak a pályán és néznek egymásra, senki nem mozog sehová. Ennek úgy kellene szerintem kinéznie, hogy labdaszerzés után mindenki mozog üresbe, a helyére, előre, hátra, ahogy begyakorolták. Nálunk meg állnak. Mindenki. Áll. Meg néz. Nézi a labdást, hogy mit fog vele csinálni. Ennek is betudható, hogy a kontra, mint olyan teljesen eltűnt a játékunkból. Egyszerűen nincs. Nem hogy végigvitt kontránk nincs, el sem indulunk.
Aztán itt van Casemiro. Értem én, hogy erős, de olyan darabos, mint a babfőzelék kolbásszal. És megy előre, ha kell, ha nem. Attól félek, hogy ettől a nélkülözhetetlenségtől átesik a ló másik oldalára és khedirai magasságokba jut.
Az az igazság, hogy a tegnapi eredmény nagyon szép eredmény, örülni kell neki. De ezt a srácok erőből húzták be. Azért ha megnézzük a nápolyiak minden poszton gyengébbek a mijeinknél, sőt. Egy jó csapat, de csak közép csapat. Ide elég az, ha nem beleszarok hozzáállással focizunk és kész. Csak meg kell nézni a gólokat: egy beadás, egy egyéni villanás és egy távoli bomba. Én ebben nem látom azt a hű de taktikát. Ebben azt látom, hogy bárkit meg tudunk verni, mert erősebb a keretünk, mint bárkinek a világon. Van egy alap játékunk, felállásunk. Ebbe belepakoljuk a játékosokat, azok meg oldják meg. És ebben nem fejlődünk szinte semmit. Ha megy megy, ha nem megy, akkor meg várunk Ramosra.
Na mindegy, ezek csak az én érzéseim, és mint tudjuk, én úgy is hülye vagyok hozzá :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 16., csütörtök 10:50

istimester írta:
Legyen?
Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapuban :)
Tegnap a gól szerintem teljes mértékben az övé volt, az egy dolog, h kinn áltt, viszont a nagyobb baj h a kapu jobb szélében ücsörgött, így teljesen szabadon hagyta a másik oldalt, felkínálta tálcán a lehetőséget, amit tökéletesen ki is használtak.
Azon kívül volt még egy eset, mikor a fejem fogtam, mikor Ramos egyértelműen jelezte neki, h gyere pajtás a tied, ő meg elindult megállt, megint elindult. Én valahogy továbbra sem érzem az összhangot a védelem és közte.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 16., csütörtök 10:32

Meccs elott azt mondtam hogy 0-0, 2-1 vagy ennel jobb eredmeny kell, es lehetoleg nem kapni golt, vagy max 1-et. Elegedett vagyok az eredmennyel, es meccs elott siman alairtam volna, de latva a merkozest azert van hianyerzetem. 3, de akar 4 golos elonyunk is lehetne. Ennek ellenere nagyon pozitivan elem meg a tegnapi teljesitmenyt. Vegre jatszottunk egy olyan meccset ahol egyertelmuen dominaltunk jatekban, sok helyzetet alakitottunk ki, es az ellenfelnek nem hagytunk eselyt. Ezt kell tovabb folytatni, es Bale-el kiegeszulve lehet keresni valonk a vegelaszamolasnal.

Navas: Kar azert a hibaert. Ez kielezett meccseken nem fog beleferni. Nem fogom kikezdeni, mert mindenki hibazik, es ha nem nyerunk ma 2-vel az sem rajta mult volna, de ilyen golt ajandekozni az ellenfelnek egyszeruen nem szabad BL kieseses meccsen. Ezt a bakit leszamitva rendben volt a mai teljesitmenye.

Marcelo: aktiv volt elol, de sokszor valasztott rossz dontest. Ma akar golt is szerezhetett volna. Ez meg nem a csucsforma, de igy is veszelyesebbek vagyunk tamadasban. Nagyon kell a csapatba a brazil cselgep.
Ramos es Varane: Nem lettek igazan probara teve, a Napoliban benne maradt a felelmetes tamado potencial amirol a sajto irt. Korrekt teljesitmeny a ket oszloptol.
Carvajal: Danilohoz kepest zongorazni lehet a kulonbseget ha o ott van a kezdoben. Klasszis. Sallangmentes, de hatekony. Nagyszeruen tamogatja a tamadasokat, jok a beaadasai, hatul hatarozott, megbizhato, es kemeny mint a kad szele.

Casemiro: szerintem annyira nem logott ki lefele. Hozta amit tud. Vedekezesben jo, elore nem tul hasznos. BL parharcnal egy ilyen ellenfel ellen magyarazhato a jatszatas. (Az mas kerdes hogy en kihagynam mert Kovacic ketszer olyan jo jatekos, es tobbet tenne hozza...) A napolinak most nagyobb volt a fustje mint a langja, ezert johetett volna helyette nyugodtan Kova a 60. kornyeken, de egyszer talan Zidane is megtanul cserelni. A golja mesteri volt.
Kroos: O volt a legjobb a palyan Ronaldo mellett. Kozepen stabilitast ad, mint ahogy azt megszoktuk, de ma elore is adott extrat. Jo inditasok, erkezett a tamadasokkal, es lott egy csodalatos trademark golt.
Modric: ma nem volt jo. Sok volt az eladott labda, es hianyzott az az extra amit ha formaban van mindig odatesz. Remeljuk hamar bele lendul, mert kelleni fog az extra tole is a nagy meccseken.

James: Volt nehany jo beaadasa amibol lehetett volna gol, de ezen kivul nem volt tul hasznos. Lohetett volna tobbet szerintem ha mar ott az a bal lab. Harcos volt, latszott hogy akar, de nincs jatekban, es biztos kedvet szegte hogy a padon uldogel. Sajnos igy nem rug labdaba meg Isco-val es Lucas-szal szemben sem, ha pedig visszater Bale...
Benzema: Felemas. Az utobbi jopar meccsehez kepest sokkal jobb volt, de volt vagy 4 helyzete amibol egyet sikerult ertekesiteni. Ez nem tul jo. Az irany jo, de meg csiszolni kell a forman.
Ronaldo: MOM. Igazi klasszis teljesitmeny. Onzetlen volt, mezonyben aktiv es hasznos, jo donteseket hozott. A gol most nem jott pedig megerdemelte volna. Ez a CR aranyat erhet a vegjatekben. Egy jo Bale-el kiegeszulve nagyot uthet.

A visszavagon szerintem tuti szerzunk golt. Onnantol pedig nagyon jo eselyunk lenne a tovabbjutasra. Ovatosnak kell lenni, hogy ne nyiljunk ki, el kell kerulni a korai golt es akkor nem lesz baj.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2017. február 16., csütörtök 10:26

4-ket be kellett volna nekik verni tegnap este szerintem,és akkor azt írnám hogy eldőlt.
Bár ha 3 lenne közte lehet nem tenne jót a csapatnak mert menne a nagyképűsködés és utána meg az égés.
Így azért arra számítok,hogy csak nem fogják könnyelműen venni a visszavágót.
Az elején kell majd odafigyelni nagyon és tartani a labdát,nem engedni hogy felpörögjenek az olaszok.Okosan taktikusan kellesz majd játszani.

Amúgy elégedett voltam a csapattal C.Ronaldo és Benzema tetszett.
Szerintem kellett volna a Celta Vigo elleni meccs mert tegnap is látszott a meccs elején,hogy olyan volt mintha lassabbak lettek volna a játékosok a reakció minden.
Aztán ahogy teltek a percek úgy vették fel a ritmust és utána már megvolt a sebesség a játékában a csapatnak.
Jó volt összességébe.
Ezt mire érted? :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. február 16., csütörtök 10:23

MOM: Kroos
Aranyember: CR

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 10:21

Legyen?

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 16., csütörtök 9:39

Chris írta: Jamest meg szinte sajnálom. Egyáltalán nem volt helye tegnap a pályán, sem szerkezetileg nem passzolt, se jó formában nincs. Ezt mondjuk meccs előtt is tudta (Zidaneon kívül) mindenki, hogy nem lesz így jó.
Csak fel akaejuk húzni az árát :mrgreen:
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Vissza: