Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 16., csütörtök 23:45

Keylor nem tűnik érinthetetlennek e szezonbeli teljesítménye alapján

de Gea szimpatikusabb nekem, de a belga viszont jobb kapusnak tűnik :hmmm:
nehéz a választás

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 23:23

R.M.C.F írta:
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.
Ez vélhetőleg így lenne. Ami a különbség, hogy kevesebb hírértéke lenne. DDG-nek egyszerűen jobban elnéznék.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2017. február 16., csütörtök 21:12

Modric fasza volt. Mindenhol ott volt, irányította a társakat, és két lépéssel előre gondolkodott. Hihetetlen volt ezt látni. A végére viszont elfáradtak, ő is és Kroos is. De amíg a két zseni (nálam azok) bírták szusszal, a csapat játéka is vagy két osztállyal jobb volt.
Merci Zizou!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 20:28

Victor írta:
Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.

Akkor fordítva láttuk, nagyon elégedett voltam vele, hihetetlen sebességgel hozta ki a labdákat, pontosan és nagy tempóval forgatta az oldalakat,simán a csapat egyik fő legjobbjának véltem, a másik két kp-ás messze elmaradt tőle, tempóra,összjátékra,aktivitásban is. A pontossága meg, kroos lassú volt tegnap, fásult, igy könnyebben pontosabb lenni, ha nem vállalok annyi kockázatot ez által kulcs passzt és megoldást.

dzsi91 írta:
Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Remélem lesz valaki aki elmagyarázza neki, hogy a vkp-k ideje lejárt.....de ha nem is mondja el neki senki, majd 5 év múlva már érthető lesz, amikor egy db sem lesz a pályákon.
Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapuba
Ok, de ne legyen csalódás ha jön és neki is legalább ennyi egyéni hibája lesz,ha nem több, mert hogy kevesebb nem lesz arra fogadni is mernék. De én bírom ddg-t, meg a belgát is. Akármelyik jön örülök, de ha mondanom kell posztot hogy melyik az amelyikhez nem égető nyúlni az a kapus lenne.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 16., csütörtök 19:58

ziro4vr írta:
dzsi91 írta:Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Ja, szerintem is ez van. De ezaz, akkor az alient miért nem hoztuk nyáron?

Olyan fasza rotációt lehetne ott csinálni, erre a brazil be van betonozva.

És megjegyzem, Modric egyre erősebben öregszik, ha Kovácsot a padhoz ragasztjuk, akkor abból baj lesz.
En sem azt irtam, h csak Kroos helyett kezdhet Kovacs, akar Modrics helyett is 442-ben.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:29

Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.
De ne már. Benzema elvesztett egy egyszerű felpasszt, amit nem volt hajlandó visszatámadni ezért Kroos-nak kellett kiszaladnia a helyéről. A két szélsővédőnek tök jól látszik, hogy megvolt az embere, Varane lemaradt Mertens-ről és így kinyilt a közepe, amit tök egyszerűen Ramos-nak kellett volna biztosítania. Casemiro tolódott Kroos helyére, ahogy kellett. Semmi köze nem volt a gólhoz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 18:23

poronty írta:
Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.
Úgy, hogy se területet, se embert nem fogott? És nem a nyakába vártam, de bőven hibázott ő is. Meg az egész meccsen is. Fájni nézni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2017. február 16., csütörtök 18:20

Amúgy Navas szarul helyezkedett a lövésnél ez tény, de ott is nézzétek meg szépen, hogy Casemiro mit fogott. Nagyot mentett a tegnapi góljával, mert annyira nulla a faszikám... Támadásról már ne is beszéljünk, de védekezésben is akkora területeket hagyott néha és olyan szarul helyezkedett, hogy pl. Hamsik nyugodtan kiugrathatta Insignet. Számomra katasztrófa az ember.
Hogy tudod ebből kihozni, hogy Casemiro hibája a gól az rejtély.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 16., csütörtök 17:55

Benzemanak meg C-nek örülök, hibáztak most is, de legalább mentek előre becsülettel.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 16., csütörtök 16:56

Modric szerintem is pontatlanabb volt, föleg az elsö félidöben mint szokott - magához képest. Máshoz nem is lehet mérni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:54

Nem is a legrosszabbat írtam, hanem az egyik legrosszabbat. Ő tette ilyen magasra a lécet , bárki mástól oda-vissza lettem volna ilyen teljesítmény után, de most kis űrt hagyott bennem.
Aki számomra kicsit csalódás volt, az Marcelo.
Nekem is, meg Varane és Navas.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 16., csütörtök 15:43

Victor írta:
Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Ronaldóval egyetértek, de szerintem Modricnak az egyik legrosszabb meccse volt Real mezben. Sok rossz passza volt, nem élt annyira együtt a játékkal.
Sztem nem ez volt a legrosszabb meccse. Az eladott labdáitól eltekintve tette-vette a lasztit, sokat futott.
Az első Cr ziccernél ő tette oda két ember között. Nekem tetszett a játéka, kár a az eladott labdákért.

Aki számomra kicsit csalódás volt, az Marcelo.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. február 16., csütörtök 15:33

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2017. február 16., csütörtök 14:37

besteve7 írta:
istimester írta: Legyen?
Én azért nyugodtabb lennék egy DDG a kapuban :)
Tegnap a gól szerintem teljes mértékben az övé volt, az egy dolog, h kinn áltt, viszont a nagyobb baj h a kapu jobb szélében ücsörgött, így teljesen szabadon hagyta a másik oldalt, felkínálta tálcán a lehetőséget, amit tökéletesen ki is használtak.
Azon kívül volt még egy eset, mikor a fejem fogtam, mikor Ramos egyértelműen jelezte neki, h gyere pajtás a tied, ő meg elindult megállt, megint elindult. Én valahogy továbbra sem érzem az összhangot a védelem és közte.
Ha van érdemi esély elhozni a MU-ból, azaz nem ilyen bohóc 60 milliókért, akkor és csakis akkor hoznám.

Navas ugyan nem tökéletes, de a legtöbb esetben nagyon magas szinten véd, nagyot léptünk előre a poszton, mióta ő lépett elő kezdő kapussá.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 16., csütörtök 13:42

Pár gondolat:

Szépen gyorsan fejlődött fel a Napoli, szép konstruktív kihozatalai voltak, már amikor a real nem csapott oda és szedte el tőlük, az elején mi nagyon gyorsan járattuk a labdát ezt idén nem is láttam tőlünk, ez nagyon nem feküdt az olaszoknak nem is találták a ritmust sokáig, a góljuk ami lényegében a semmiből jött kicsit megváltoztatta a játékot, mi is visszafogottabbak lettünk, óvatosabbak, a kapusunk azért benne volt, de a védők sem tudom miért hagytak neki ott középen ekkora szabad rést, hogy tudjon lőni, azért azt hogy erre nem számítottunk azt nem eszem meg, ramos és carvaj méterekről nézte a tagot hogy fordul rá és lő el.
A napoli korszerűen focizott, szépen váltották egymást, gyorsan játszottak, a labdakezelésük is több volt mint olaszos, jól képzettek, de azért a real más szint, ezt láttuk, a két csapat között korrekten nézve 4 gól különbség minimum volt tegnap és nem azért mert ennyire szar az olasz banda hanem mert végre(idén először ) játszott a real is azt amit tud. Modric és ronaldo brutál jók jók voltak, a mezőny legjobbjai, a cseréinket sokszor nem igazán értem, sem az idejüket, sem azt aki akit vált, de hát ez van.
Tegnap hozta magát a real, ezt szeretném látni rendszeresen.
A tippelésnél sima továbbjutást tippeltem, mivel jobbak vagyunk ennyivel, remélem nem lesz gond a visszavágón, de úgy gondolom mi szerzünk ott gólt, egy 1:1 reális lehet.

Hala madrid!!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. február 16., csütörtök 13:39

dzsi91 írta:Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
Ja, szerintem is ez van. De ezaz, akkor az alient miért nem hoztuk nyáron?

Olyan fasza rotációt lehetne ott csinálni, erre a brazil be van betonozva.

És megjegyzem, Modric egyre erősebben öregszik, ha Kovácsot a padhoz ragasztjuk, akkor abból baj lesz.
Nem illik.

bbelthazor
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,

HozzászólásSzerző: bbelthazor » 2017. február 16., csütörtök 13:26

Ha jól tudom visszavágón visszatér Bale ugyi? Ábrándozok egy kicsit, de Karim és CR ugyanezt a formát hozva lépnek pályára és mellette Bale se lesz gyenge, szép eredmény sülhet ki a javunkra a meccs végére.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2017. február 16., csütörtök 13:20

Zidane testközelből átélte és szenvedte a Makelele ügyet.Valószínűleg egész edzői pálya futása során nyomatni fog egy ilyen kemény vkp-t.Rz lesz a heppje :D . Mondjuk nincs is ezzel baj, csak akkor mérnem verte egész nyáron Perez fejét Hogy hozza el neki kántét.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 16., csütörtök 13:16

TheBull6 írta:Meccs után kiváncsiságból megnéztem, hogy Case visszatérése óta, mennyit játszott. Bárcsak ne tettem volna. :lol:
Összevetettem Kovával, meg Iscoval, meg megnéztem azt is, hogy ki hány percet ült a padon.
A "lelátón ülést" nem számoltam hozzá, mert utóbbiak volt, hogy kihagytak 1-2 hetet sérülés miatt:
Pályán töltött idő: Casemiro 1313 perc, Kovacic 347 perc, Isco 497 perc.
Padon töltött idő: Casemiro 66 perc, Kovacic 640 perc, Isco 462 perc.

Azt már nem is mondom, hogy Isco 4 meccset ült végig a padon, ha Kova múltkori 2 percre bedoblak cseréjét nem nézzük, akkor ő szintén 4-et.
Valamint Isco (december 3. óta) egy meccset se játszott végig, Kova pedig csak egyet. Case pedig 13-at, amiből az egyik 120 perces volt (Klub VB döntő).

Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miért nem lehet ezt a három embert jobban pörgetni, főleg hogy az esetek többségében szerintem simán elviselné a csapat Case hiányát. Hétvégén se játszatnám, ne hogy már egy otthoni bajnokin nem bírunk el az Espanyollal nélküle.

(Isco, Kova, Modriccal állnék ki, hiába pihent sokat Toni, ő játékban van, Modricnak kell a perc, de egy 60. perc körül simán dobnám a helyére Kroost, a két kicsi meg tolja végig, hétközben úgysem játszanak a Valencia ellen. :lol: :-( )
Sztem pont hogy Modric-ot kellene pihentetni szerintem.

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2017. február 16., csütörtök 13:12

Meccs után kiváncsiságból megnéztem, hogy Case visszatérése óta, mennyit játszott. Bárcsak ne tettem volna. :lol:
Összevetettem Kovával, meg Iscoval, meg megnéztem azt is, hogy ki hány percet ült a padon.
A "lelátón ülést" nem számoltam hozzá, mert utóbbiak volt, hogy kihagytak 1-2 hetet sérülés miatt:
Pályán töltött idő: Casemiro 1313 perc, Kovacic 347 perc, Isco 497 perc.
Padon töltött idő: Casemiro 66 perc, Kovacic 640 perc, Isco 462 perc.

Azt már nem is mondom, hogy Isco 4 meccset ült végig a padon, ha Kova múltkori 2 percre bedoblak cseréjét nem nézzük, akkor ő szintén 4-et.
Valamint Isco (december 3. óta) egy meccset se játszott végig, Kova pedig csak egyet. Case pedig 13-at, amiből az egyik 120 perces volt (Klub VB döntő).

Egyszerűen érthetetlen a számomra, hogy miért nem lehet ezt a három embert jobban pörgetni, főleg hogy az esetek többségében szerintem simán elviselné a csapat Case hiányát. Hétvégén se játszatnám, ne hogy már egy otthoni bajnokin nem bírunk el az Espanyollal nélküle.

(Isco, Kova, Modriccal állnék ki, hiába pihent sokat Toni, ő játékban van, Modricnak kell a perc, de egy 60. perc körül simán dobnám a helyére Kroost, a két kicsi meg tolja végig, hétközben úgysem játszanak a Valencia ellen. :lol: :-( )

Vissza: