Nos,petiamadridista írta:A Bayern kerete valóban nagyon erős.
Talán erősebb mint a miénk, úgy 20 játékost figyelembe véve.
A kezdő 11 és a becserélhető plusz 3 játékosuk viszont sosem erősebb a Barca vagy Real csapatánál.
Hirtelen ami előny náluk az a kapus, és hogy van cseréje a csatárnak...
Ezzel bejebb vannak szerintem is.
Az edző is nagyon jó.
De szerintem idén nem nyernek.
Túlságosan is adná magát a dolog, már úgy ősztől kezdve.
Ezek pedig nem szoktak bejönni sosem.
A címvédő, vagy a legnagyobb favorit sosem nyer.
Én most a PSG-re vagy a Juvera tennék...
(legalábbis ha megnézem, hogy általában hogyan szoktak menni ezek a dolgok a BL-ben..)
Szerintem a real kerete a legerősebb, de ez szubjektív.
A kapusban sem vagyok biztos, annak ellenére, hogy navas e szezonban már 2 db gólban ludas volt,előtte évente max 1db. Iszonyat erőssége volt a csapatnak, sőt szerintem a legbiztosabb pontja volt éveken át. Idén tényleg voltak bizonytalanságai, de összességében ritka nagy vétel volt, neuernek is megvannak ugyanúgy a hibái.
A cserecsatárhoz annyit, hogy akinek van esze az moratát eladta volna nyáron, hoz az árán egy top kp-ást, csereként meg beépíti marianot, nyomja lucast és asensiot folyamatosan és nem csak 5 perceket hanem eldőlt meccseken min 30 perc mindig.
Az edző kérdés, CA remek, de nem isten, ZZ isten de még nem remek a két szóban forgó csapatnál annyira nem dönt az edző szerepe szerintem.
A psg és juve mint esélyes, okés, ez ok, de sztem max annyira mint pl a real,bm vagy Am. Több nincsen bennük és még ott a barca is, ha most nem akarnak edzőt buktatni akkor kiejtik a psg-t, csak az első meccsen nem akarták még lezárni. de viccet félretéve, még esély ott is van ha messi megrázza magát. A többi limonádé a köbön.