babaking írta:Hali.
Atletico ellen tervez valaki menni?
Szia,
mi megyünk. Szállás, repjegy megvan több mint fél éve, madridista kártya kiváltva. Mostmár csak az imádkozás maradt, hogy tudjak jegyet venni ....
Üdv ;)
HozzászólásSzerző: medyna » 2017. március 15., szerda 21:31
babaking írta:Hali.
Atletico ellen tervez valaki menni?
HozzászólásSzerző: babaking » 2017. március 13., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: Chreos » 2017. március 6., hétfő 10:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. március 1., szerda 19:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 18:59
Kapunyitás után...jungesz írta:Sziasztok! SOS
Mikor érdemes menni a meccsre ha bemelegítést is elszeretnénk csípni?
Itt vagyunk mar Madridban be vagyunk zsongva minden szuper!
HozzászólásSzerző: jungesz » 2017. március 1., szerda 18:55
HozzászólásSzerző: kisungi001 » 2017. március 1., szerda 18:22
Basszus kiszúrta a szememRealista24 írta:szia, meglepő módon a realmadrid.com-on.kisungi001 írta:Sziasztok!
Március 9-én megyünk Madridba a vasárnapi Betis elleni meccsre és 14-én utazunk vissza.
Ez idő alatt szeretnénk az edzőközpontot is meglátogatni, de ha már megnézzük akkor úgy akarunk menni, amikor edzés van. Az lenne a kérdés, hogy tudok valahol tájékozódni hogy mikor vannak edzések?
Köszi előre is!
Naptár, mindig egy nappal előtte írják ki a másnapi edzést.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 16:02
szia, meglepő módon a realmadrid.com-on.kisungi001 írta:Sziasztok!
Március 9-én megyünk Madridba a vasárnapi Betis elleni meccsre és 14-én utazunk vissza.
Ez idő alatt szeretnénk az edzőközpontot is meglátogatni, de ha már megnézzük akkor úgy akarunk menni, amikor edzés van. Az lenne a kérdés, hogy tudok valahol tájékozódni hogy mikor vannak edzések?
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: kisungi001 » 2017. március 1., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: jungesz » 2017. február 25., szombat 23:25
Megoldódott, mert szegről végről egy kinti "ismerősöm" vett nekünk jegyet. 3-4 bankkártyával is próbálkoztunk de nem jött össze... mind1 a lényeg, hogy kinnt leszünk!d.gergo írta:Megoldódott azóta?jungesz írta:Sziasztok,
Hasonló problémába ütköztem én is a jegyvásárlás során a realmadrid.com-on, hogy a kártyás fizetést nem engedi. A problémát mi okozhatja?
A repülőjegy lefoglalva, szállás is, már csak a jegy lenne a kérdés. Látom hogy van még szabad hely. Hol érdemes még jegyet venni ha nem tudom megoldani a realmadrid.com-ról?
A Las Palmas elleni meccsre mennénk ki 3-an.
Előre is köszönöm a segítséget!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 20:37
Bajnokira, simára. Hatot.matador írta:Egy kártyával akár 4 jegyet is előbb tudok venni?Realista24 írta:Azzal szombaton tudod megvenni a jegyet. Ár ugyanannyi.
HozzászólásSzerző: matador » 2017. február 25., szombat 20:27
Egy kártyával akár 4 jegyet is előbb tudok venni?Realista24 írta:Azzal szombaton tudod megvenni a jegyet. Ár ugyanannyi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 17:14
HozzászólásSzerző: matador » 2017. február 25., szombat 17:07
Köszi.Realista24 írta:Neten es pénztárban is ugyanakkor nyílik. A meccs hetében, hétfőn, 10 órakor.matador írta:Sziasztok!
Sevilla elleni bajnokira van már repjegyünk. Az lenne a kérdésem, hogy arra a meccsre mikor nyílik meg a hivatalos jegyértékesítés? Ha jól értettem, a realmadrid.com-on érdemes venni, mert mindenhol máshol 50-100%-okat rádobálnak.
A másik, hogy vannak madridi ismerőseim. Jól járok azzal, ha megkérem őket, hogy vegyék meg a Bernabeu pénztárában?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 11:00
Neten es pénztárban is ugyanakkor nyílik. A meccs hetében, hétfőn, 10 órakor.matador írta:Sziasztok!
Sevilla elleni bajnokira van már repjegyünk. Az lenne a kérdésem, hogy arra a meccsre mikor nyílik meg a hivatalos jegyértékesítés? Ha jól értettem, a realmadrid.com-on érdemes venni, mert mindenhol máshol 50-100%-okat rádobálnak.
A másik, hogy vannak madridi ismerőseim. Jól járok azzal, ha megkérem őket, hogy vegyék meg a Bernabeu pénztárában?
HozzászólásSzerző: matador » 2017. február 25., szombat 8:54
HozzászólásSzerző: kovacs.tibike1970 » 2017. február 22., szerda 9:17
Vedd meg a helyszínen a jegyet. Las Palmas ellen nem fenyeget a telt ház...jungesz írta:Most nézem ezt az oldalt. 63eu egy jegy a legfelső karéjba. A realmadrid.com-on 50eu volt kettővel lentebb kicsit szúrja a pénztárcámRealista24 írta:De ez hülyeség, hát múlthéten is vettek ismerősök jegyet, meg én is ott vettem pár hete.
Próbáld meg itt:
http://072b0.ticketbureau.com/real-madr ... ts/853089/
Milyen kártyával vetted ha szabad érdeklődnöm?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 8:14
Ezért nem is írtam neked privátband.gergo írta:nem.Realista24 írta:Bilbao túra érdekelne valakit?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2017. február 22., szerda 8:04
nem.Realista24 írta:Bilbao túra érdekelne valakit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 7:48
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem