Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tudsz hozzátenni is a fórumhoz érdemben?MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert élvezet nézni, főleg egy Moratahoz képest pl. de, hogy ne csak a "mi fiúnkat" emeljem ki, sok csatárnál technikásabb és benne van a bugi a lábában.rashidm írta:Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
Tegyük fel, hogy megvesszük. Mennyi ideig adjuk kölcsön? 2 év múlva is csak 20 éves lesz. Vagy farmoltassuk 4-5 évig más csapatoknál?babaking írta:Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
Minden üzlet lebonyolítása során figyelembe kell venni annak a kockázatát, és mivel a foci már lassan 80%-ban üzlet, ezáltal ezt muszáj figyelembe vennünk. Az, hogy egy 18 éves ígéretből egy világsztár legyen, aki beleillik a világ egyik legjobb csapatának játékába, és nem illetődik meg a helyzettől, ennek a bekövetkezési valószínűsége igen csekély. Ezzel szemben a kockázatok pedig igen magasak lehetnek, most felsorolnék egyet-kettőt:
1. felállt védelem/spanyol csapatok ellen életképtelen
2. fél évre lesérül, utána nem tudja azt a színvonalat hozni
3. Mahrez féle egy éves csoda
4. túl nagyképűvé válik amiatt, hogy 18 évesen a 11-szeres (addigra remélhetőleg 12-szeres) BL győzteshez került
5. Martial-féle életutat jár be
6. a tényleg világsztár csapattársak hogyan kezelnék, hogy egy tini "rookie" az, akitől elöl várjuk a gólokat?
7. usw.
Túl sok a bizonytalanság a részemről, hogy érdemes lenne belevágni ebbe a transzferbe, szerintem a legjobb taktika Mbappé esetében az lenne, hogy kivárunk, megnézzük hol tart 21-22 éves korába, és utána lerakni 80-90 milliót érte.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Dembelenekbaz elozo szezonja volt ugymond a berobbano amikor jol teljesitett es stabilabban a kezdoben, mint Mbappe,azota a Dortmundnak is az egyik legjobbja,azert mar egy fokkal elobbre tart.géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Ettol fuggetlenu en se feltetlen hoznam nyaron max valami opciot kene szerezni,mert amig marad ez az elso harmas addig lehet,hogy jobb ha marad fejlodni es jatszik a Bundesligaban + BLben (vagy inkabb ELben? )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő júliusban "már" 21 lesz, tehát mire hozzánk kerülne, már betöltené. Az nem vészes abszolút, csak akkor Morata-t el kell adni Mariano-t meg kölcsön. A kettejük játékperceivel tudna fejlődni és mégsem lenne alapkezdő. De Dybala-ért kell bankot robbantani!géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
géza írta:Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Lehet fiatal játékosokat venni, de semmi értelme sincs, mi nem az a csapat vagyunk, akik megveszünk egy ígéretet, és három év múlva világsztár lesz (legalábbis a támadó szekcióban).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inkább ilyen játékosa legyen a csapatnak, mint olyan szurkolója, mint te. No offense. ;)BBeno írta:eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amíg CR itt van, senki sem fog rendesen megélni centerben. CR ha nem lenne, fogadni mernék, hogy Benzema is sokkal jobban hozná a gólokat. Egy 442-ben, Balel vagy Marianoval elöl nagyon mennének. Nem is nagyon értem miért nem arról cikkeznek, hogy CR-t cseréljük le, akármennyire hozza a rekordokat, nálam ez lenne előbb, vagy az, hogy találjunk valakit Modric helyére. Iscot elpazaroljuk, itt tartunk egy Jamest aki semmire sem jó. Kova keveset játszik, Casemiro meg túl sokat. A keret rohadt jó, de a végtelenségig a peremre szorult emberek sem fognak várni, Kova, Isco, Mariano, Morata, James, Bale visszatérésével Lucas is kap majd 15-20 perceket.
Az helyett, hogy a teljesen haszontalan James-Morata-Danilo triótól szabadulnánk meg, épp őket fogjuk itt tartani. Miért? A KP-ra bőven meglennénk akkor is ha James megy és nem jön senki. Előre Mariano bőven hozná azt amit Morata. Danilonál meg Nacho bekötött szemekkel is jobban játszik a védelem bármelyik posztján.
Llorente, Vallejo és kész. Asensio a nagy kérdés, kp nem az ő terepe, inkább szélső lenne...A keretünk annyira adna egy 442-t vagy 4312-t, akár még +1 évig CR-rel is.
Az helyett, hogy a teljesen haszontalan James-Morata-Danilo triótól szabadulnánk meg, épp őket fogjuk itt tartani. Miért? A KP-ra bőven meglennénk akkor is ha James megy és nem jön senki. Előre Mariano bőven hozná azt amit Morata. Danilonál meg Nacho bekötött szemekkel is jobban játszik a védelem bármelyik posztján.
Llorente, Vallejo és kész. Asensio a nagy kérdés, kp nem az ő terepe, inkább szélső lenne...A keretünk annyira adna egy 442-t vagy 4312-t, akár még +1 évig CR-rel is.
eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
El lehet hozni, de fokozatosan fel kellene építeni, nem rögtön alapkezdő a realban. Nem is értem. A másik meg hogy ott van Mariano, ő se kapott sok esélyt. Vagy Asensio, ő se.
Nekem Dybala vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is, támogatom hogy legyen elöl tehetséges gyerek, de nem vezető státuszban, és nem arról híres a Real, hogy ezeket annyira kihasználná, szóval kissé szkeptikus vagyok.
El lehet hozni, de fokozatosan fel kellene építeni, nem rögtön alapkezdő a realban. Nem is értem. A másik meg hogy ott van Mariano, ő se kapott sok esélyt. Vagy Asensio, ő se.
Nekem Dybala vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is, támogatom hogy legyen elöl tehetséges gyerek, de nem vezető státuszban, és nem arról híres a Real, hogy ezeket annyira kihasználná, szóval kissé szkeptikus vagyok.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
jó én ezt vágom, kb mindenkit lecserélnék elől ha az kell, még úgy is, hogy benzit bírom. de attól függ cének összejön-e a váltás a játékában
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Csak lassan el kellene gondolkodni a váltáson, CR már nem tudja hozni azt a gólmennyiséget, mint az elmúlt években, Bale többet van a klinikán, mint a stadionban. Ergo kell egy olyan ember előre, aki késpes meccseket eldönteni, ha szükség van rá a csapatot a hátára vennie.csabi* írta:aztán minek igazoljunk olyat, ha nem azt játsszuk?
Erre Benzema eddig sem volt képes, és ez után sem lesz. Főleg ezt a szeonját látva.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
aztán minek igazoljunk olyat, ha nem azt játsszuk?kovacs.tibike1970 írta:Akkor módosítok. Olyan csatárt szeretnék a csapat élére aki igazi gólzsák. Lásd Ronaldo vagy Raul. Van a piacon szerencsére bőven ilyenRealista24 írta: Ettől még a játékunk nem ez, és Karim sem befejező.
- flori
Én senkit nem hoznék onnan egyelőre. Fel van karéjozva mindenki, ki tudja hogyan teljesítenének nagyobb csapatban. Az áruk így is az egekben lesz, az meg már elenyésző, hogy mondjuk 3 év múlva 20 millióval kell többet fizetni értük.
Fabinhót meg nem érdemes már hátvédként kezelni, semmi köze nincs már hozzá.
Fabinhót meg nem érdemes már hátvédként kezelni, semmi köze nincs már hozzá.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mourinho Még viccnek is rossz
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:Ettől még a játékunk nem ez, és Karim sem befejező.kovacs.tibike1970 írta:
Az én felfogásomban a csapat élén szereplő középcsatár legfőbb feladata a befejezés.
+1
Még ha le is igazolnánk Mbappe-t akkor sem értem miért kéne távoznia Benzemának.
Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év plusz nem szivesen biznám csak egy 18éves srácra hogy legyen a Real Madrid elsőszámú támadója. Anno Benzema is 20 évesen jött és neki is tudjuk mennyi időbe telt míg beilleszkedett.
Nálam max úgynézne ki a dolog hogy elhozzuk a srácot (bár én a tegnapon kivül nem láttam még játszani) Moratát eladjuk természetesen. És maradna Mariano Mbappe Benzema.
3csatár bőben jó plusz hogy Mbappe szerintem a szélen is eltudna fickándozni. (de javitsatok ki ha tévedek)
Plusz a sérülésekkel mindig számolni kell főleg nálunk.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48