Valóban Morata 0 játékperccel annyi gólt rúg a Valencia ellen mint Benzema.wZoLee7 írta:Hogy mi van? Jól játszott? Nem kevés helyzet kellett, hogy végre betaláljon, oké, hajtott, de azért ne essünk át a ló túloldalára. Morata a büdös életben nem lesz Benzema szintjén.MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem meg van. A cserei sablonosak. Sokszor amikor kellene reagalni a meccsre nem cserel csak var. Ha cserel, akkor nagyon sokszor nem azt akit kellene. Sok jatekos cserekent sem kap semmi lehetoseget szinte, vagy ha kap akkor max 5 percet ami semmire nem jo. Neha teljesen erthetetlenul nyul bele a meccsbe, maskor meg nem hasznalja ki a lehetseges 3 cseret!! Latszik ki volt a mestere, Ancelotti ugyanilyen fogalmatlan volt ehhez...Remy írta:Az lehet, de attól még igaz. Vagy Morata vagy Lucas rendre jó cserenek bizonyult.
Nyilván nem azt mondom h mindig jól cserél, de nem is létezik olyan edző aki képes rá. Viszont nem hiába eredményesek a cserejátékosok is. Összességében szerintem nincs ezzel probléma.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az lehet, de attól még igaz. Vagy Morata vagy Lucas rendre jó cserenek bizonyult.
Nyilván nem azt mondom h mindig jól cserél, de nem is létezik olyan edző aki képes rá. Viszont nem hiába eredményesek a cserejátékosok is. Összességében szerintem nincs ezzel probléma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sonic
Nem hiszem hogy en voltam...Remy írta: Pár hete még azért volt dicserve h milyen jól cserél.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Néha bejön a cseréje? Pár hete még azért volt dicserve h milyen jól cserél.
Nekem a mikorral van néha problémám.
Nekem a mikorral van néha problémám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sonic
Lehetne bizony! Sajnos...besteve7 írta:Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
Vajon kiallunk-e megint 5 vedo plusz vkp-val?
Vajon bedobja-e teljesen varatlanul valamelyik jatekost akit semmi nem indokol hogy jatsszon, legyen az Danilo vagy James.
Ismet jegeli-e Kovacic-ot es Iscot?
Stb...
Nem is annyira izgalmas, mint inkabb idegesito.
Bizik-e Benzemaban? For real? Alap kezdo lesz a szezon vegeig ez szinte 100%. Kive e ha leserul.
Mondjuk a kezdoknel meg sokkal jobban zavar hogy cserelni nem igazan tud. Neha bejon, te legtobbszor full vakon van.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hogy mi van? Jól játszott? Nem kevés helyzet kellett, hogy végre betaláljon, oké, hajtott, de azért ne essünk át a ló túloldalára. Morata a büdös életben nem lesz Benzema szintjén.MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A COPE szerint Bale ismét pados lesz, de én jó esélyt látok LV játszatására James kárára. Karim játszani fog, ez bizalomtól független, mondhatni sajnos.besteve7 írta:Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudsz hozzátenni is a fórumhoz érdemben?MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Mert élvezet nézni, főleg egy Moratahoz képest pl. de, hogy ne csak a "mi fiúnkat" emeljem ki, sok csatárnál technikásabb és benne van a bugi a lábában.rashidm írta:Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra.
Tegyük fel, hogy megvesszük. Mennyi ideig adjuk kölcsön? 2 év múlva is csak 20 éves lesz. Vagy farmoltassuk 4-5 évig más csapatoknál?babaking írta:Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
Minden üzlet lebonyolítása során figyelembe kell venni annak a kockázatát, és mivel a foci már lassan 80%-ban üzlet, ezáltal ezt muszáj figyelembe vennünk. Az, hogy egy 18 éves ígéretből egy világsztár legyen, aki beleillik a világ egyik legjobb csapatának játékába, és nem illetődik meg a helyzettől, ennek a bekövetkezési valószínűsége igen csekély. Ezzel szemben a kockázatok pedig igen magasak lehetnek, most felsorolnék egyet-kettőt:
1. felállt védelem/spanyol csapatok ellen életképtelen
2. fél évre lesérül, utána nem tudja azt a színvonalat hozni
3. Mahrez féle egy éves csoda
4. túl nagyképűvé válik amiatt, hogy 18 évesen a 11-szeres (addigra remélhetőleg 12-szeres) BL győzteshez került
5. Martial-féle életutat jár be
6. a tényleg világsztár csapattársak hogyan kezelnék, hogy egy tini "rookie" az, akitől elöl várjuk a gólokat?
7. usw.
Túl sok a bizonytalanság a részemről, hogy érdemes lenne belevágni ebbe a transzferbe, szerintem a legjobb taktika Mbappé esetében az lenne, hogy kivárunk, megnézzük hol tart 21-22 éves korába, és utána lerakni 80-90 milliót érte.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Dembelenekbaz elozo szezonja volt ugymond a berobbano amikor jol teljesitett es stabilabban a kezdoben, mint Mbappe,azota a Dortmundnak is az egyik legjobbja,azert mar egy fokkal elobbre tart.géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Ettol fuggetlenu en se feltetlen hoznam nyaron max valami opciot kene szerezni,mert amig marad ez az elso harmas addig lehet,hogy jobb ha marad fejlodni es jatszik a Bundesligaban + BLben (vagy inkabb ELben? )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő júliusban "már" 21 lesz, tehát mire hozzánk kerülne, már betöltené. Az nem vészes abszolút, csak akkor Morata-t el kell adni Mariano-t meg kölcsön. A kettejük játékperceivel tudna fejlődni és mégsem lenne alapkezdő. De Dybala-ért kell bankot robbantani!géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
géza írta:Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Lehet fiatal játékosokat venni, de semmi értelme sincs, mi nem az a csapat vagyunk, akik megveszünk egy ígéretet, és három év múlva világsztár lesz (legalábbis a támadó szekcióban).
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Inkább ilyen játékosa legyen a csapatnak, mint olyan szurkolója, mint te. No offense. ;)BBeno írta:eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Amíg CR itt van, senki sem fog rendesen megélni centerben. CR ha nem lenne, fogadni mernék, hogy Benzema is sokkal jobban hozná a gólokat. Egy 442-ben, Balel vagy Marianoval elöl nagyon mennének. Nem is nagyon értem miért nem arról cikkeznek, hogy CR-t cseréljük le, akármennyire hozza a rekordokat, nálam ez lenne előbb, vagy az, hogy találjunk valakit Modric helyére. Iscot elpazaroljuk, itt tartunk egy Jamest aki semmire sem jó. Kova keveset játszik, Casemiro meg túl sokat. A keret rohadt jó, de a végtelenségig a peremre szorult emberek sem fognak várni, Kova, Isco, Mariano, Morata, James, Bale visszatérésével Lucas is kap majd 15-20 perceket.
Az helyett, hogy a teljesen haszontalan James-Morata-Danilo triótól szabadulnánk meg, épp őket fogjuk itt tartani. Miért? A KP-ra bőven meglennénk akkor is ha James megy és nem jön senki. Előre Mariano bőven hozná azt amit Morata. Danilonál meg Nacho bekötött szemekkel is jobban játszik a védelem bármelyik posztján.
Llorente, Vallejo és kész. Asensio a nagy kérdés, kp nem az ő terepe, inkább szélső lenne...A keretünk annyira adna egy 442-t vagy 4312-t, akár még +1 évig CR-rel is.
Az helyett, hogy a teljesen haszontalan James-Morata-Danilo triótól szabadulnánk meg, épp őket fogjuk itt tartani. Miért? A KP-ra bőven meglennénk akkor is ha James megy és nem jön senki. Előre Mariano bőven hozná azt amit Morata. Danilonál meg Nacho bekötött szemekkel is jobban játszik a védelem bármelyik posztján.
Llorente, Vallejo és kész. Asensio a nagy kérdés, kp nem az ő terepe, inkább szélső lenne...A keretünk annyira adna egy 442-t vagy 4312-t, akár még +1 évig CR-rel is.