Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. február 22., szerda 20:27

wZoLee7 írta:
MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra. :salute:
Hogy mi van? :D :D Jól játszott? Nem kevés helyzet kellett, hogy végre betaláljon, oké, hajtott, de azért ne essünk át a ló túloldalára. Morata a büdös életben nem lesz Benzema szintjén.
Valóban Morata 0 játékperccel annyi gólt rúg a Valencia ellen mint Benzema.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 17:15

Remy írta:Az lehet, de attól még igaz. Vagy Morata vagy Lucas rendre jó cserenek bizonyult.

Nyilván nem azt mondom h mindig jól cserél, de nem is létezik olyan edző aki képes rá. Viszont nem hiába eredményesek a cserejátékosok is. Összességében szerintem nincs ezzel probléma.
Szerintem meg van. A cserei sablonosak. Sokszor amikor kellene reagalni a meccsre nem cserel csak var. Ha cserel, akkor nagyon sokszor nem azt akit kellene. Sok jatekos cserekent sem kap semmi lehetoseget szinte, vagy ha kap akkor max 5 percet ami semmire nem jo. Neha teljesen erthetetlenul nyul bele a meccsbe, maskor meg nem hasznalja ki a lehetseges 3 cseret!! Latszik ki volt a mestere, Ancelotti ugyanilyen fogalmatlan volt ehhez...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 22., szerda 16:57

Az lehet, de attól még igaz. Vagy Morata vagy Lucas rendre jó cserenek bizonyult.

Nyilván nem azt mondom h mindig jól cserél, de nem is létezik olyan edző aki képes rá. Viszont nem hiába eredményesek a cserejátékosok is. Összességében szerintem nincs ezzel probléma.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 16:54

Remy írta: Pár hete még azért volt dicserve h milyen jól cserél.
Nem hiszem hogy en voltam...

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 22., szerda 16:50

Néha bejön a cseréje? Pár hete még azért volt dicserve h milyen jól cserél.

Nekem a mikorral van néha problémám.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 16:46

besteve7 írta:Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is :) Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
Lehetne bizony! Sajnos...

Vajon kiallunk-e megint 5 vedo plusz vkp-val?
Vajon bedobja-e teljesen varatlanul valamelyik jatekost akit semmi nem indokol hogy jatsszon, legyen az Danilo vagy James.
Ismet jegeli-e Kovacic-ot es Iscot?
Stb...

Nem is annyira izgalmas, mint inkabb idegesito.

Bizik-e Benzemaban? :lol: For real? Alap kezdo lesz a szezon vegeig ez szinte 100%. Kive e ha leserul.

Mondjuk a kezdoknel meg sokkal jobban zavar hogy cserelni nem igazan tud. Neha bejon, te legtobbszor full vakon van.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 22., szerda 16:38

MorataMartin írta:Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra. :salute:
Hogy mi van? :D :D Jól játszott? Nem kevés helyzet kellett, hogy végre betaláljon, oké, hajtott, de azért ne essünk át a ló túloldalára. Morata a büdös életben nem lesz Benzema szintjén.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 15:24

besteve7 írta:Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is :) Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.
Vajon Bale kezd-e, vagy újra James jön a sorban a kezdők között. Bizik e újra Benzemában a bajnokságban ...... és lehetne sorolni.
A COPE szerint Bale ismét pados lesz, de én jó esélyt látok LV játszatására James kárára. Karim játszani fog, ez bizalomtól független, mondhatni sajnos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. február 22., szerda 15:19

Mondjuk ami tetszik Zidanban, h várom már a hivatalos kezdőt is :) Ancelottinál és Mounál is boriítékolni lehetett a kezdőket, de most.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 15:09

Tudsz hozzátenni is a fórumhoz érdemben?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 22., szerda 15:02

rashidm írta:Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért.
Mert élvezet nézni, főleg egy Moratahoz képest pl. de, hogy ne csak a "mi fiúnkat" emeljem ki, sok csatárnál technikásabb és benne van a bugi a lábában. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2017. február 22., szerda 14:58

Én még mindig nem értem, hogy miért vagytok oda Dybala-ért. :|

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2017. február 22., szerda 14:58

Ma visszatér Benzema a kezdőbe . Morata pedig, aki legutóbb kezdőként is jól játszott leülhet a kispadra. :salute:

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 22., szerda 14:52

babaking írta:Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
Tegyük fel, hogy megvesszük. Mennyi ideig adjuk kölcsön? 2 év múlva is csak 20 éves lesz. Vagy farmoltassuk 4-5 évig más csapatoknál?

Minden üzlet lebonyolítása során figyelembe kell venni annak a kockázatát, és mivel a foci már lassan 80%-ban üzlet, ezáltal ezt muszáj figyelembe vennünk. Az, hogy egy 18 éves ígéretből egy világsztár legyen, aki beleillik a világ egyik legjobb csapatának játékába, és nem illetődik meg a helyzettől, ennek a bekövetkezési valószínűsége igen csekély. Ezzel szemben a kockázatok pedig igen magasak lehetnek, most felsorolnék egyet-kettőt:

1. felállt védelem/spanyol csapatok ellen életképtelen
2. fél évre lesérül, utána nem tudja azt a színvonalat hozni
3. Mahrez féle egy éves csoda
4. túl nagyképűvé válik amiatt, hogy 18 évesen a 11-szeres (addigra remélhetőleg 12-szeres) BL győzteshez került
5. Martial-féle életutat jár be
6. a tényleg világsztár csapattársak hogyan kezelnék, hogy egy tini "rookie" az, akitől elöl várjuk a gólokat?
7. usw.

Túl sok a bizonytalanság a részemről, hogy érdemes lenne belevágni ebbe a transzferbe, szerintem a legjobb taktika Mbappé esetében az lenne, hogy kivárunk, megnézzük hol tart 21-22 éves korába, és utána lerakni 80-90 milliót érte.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2017. február 22., szerda 14:47

géza írta:
ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves. :)
Dembelenekbaz elozo szezonja volt ugymond a berobbano amikor jol teljesitett es stabilabban a kezdoben, mint Mbappe,azota a Dortmundnak is az egyik legjobbja,azert mar egy fokkal elobbre tart.
Ettol fuggetlenu en se feltetlen hoznam nyaron max valami opciot kene szerezni,mert amig marad ez az elso harmas addig lehet,hogy jobb ha marad fejlodni es jatszik a Bundesligaban + BLben (vagy inkabb ELben? :D )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 22., szerda 14:45

géza írta:Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves.
Ő júliusban "már" 21 lesz, tehát mire hozzánk kerülne, már betöltené. :) Az nem vészes abszolút, csak akkor Morata-t el kell adni Mariano-t meg kölcsön. A kettejük játékperceivel tudna fejlődni és mégsem lenne alapkezdő. De Dybala-ért kell bankot robbantani! :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2017. február 22., szerda 14:39

géza írta:
ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.

Megvenni és kölcsönadni? Opciós elöszerzödeseket lehet még kötni?
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2017. február 22., szerda 14:35

ziro4vr írta:Én nem tudom hol él az, aki egy 18 éves, 10 jó meccset lehozó emberre lecserélné Benzemát, vagy legalább ezt reálisnak tartja.
Köszönöm, teljesen értelmetlen lenne idehozni őt, főleg egy (fél) jó szezonra alapozva, 18 évesen.
ziro4vr írta:vagy Dembelé lenne a prioritás továbbra is
Ezzel viszont nagyon nem tudok egyetérteni, ő is tehetséges gyerek, de számomra ugyanaz a kategória, mint Mbappé, csak annyi, hogy ő nem 18, hanem 19 éves. :)

Lehet fiatal játékosokat venni, de semmi értelme sincs, mi nem az a csapat vagyunk, akik megveszünk egy ígéretet, és három év múlva világsztár lesz (legalábbis a támadó szekcióban).

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 13:56

BBeno írta:
Én tuti nem adnám el a faszit. Bőven van még benne pár jó év
eddig hány jó éve volt vagy olyan amire rá lehetett fogni hogy ez már méltó volt a mezhez? max 3. 8 év alatt. biztos van benne még pár jó év ezek után.
Inkább ilyen játékosa legyen a csapatnak, mint olyan szurkolója, mint te. No offense. ;)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2017. február 22., szerda 13:37

Amíg CR itt van, senki sem fog rendesen megélni centerben. CR ha nem lenne, fogadni mernék, hogy Benzema is sokkal jobban hozná a gólokat. Egy 442-ben, Balel vagy Marianoval elöl nagyon mennének. Nem is nagyon értem miért nem arról cikkeznek, hogy CR-t cseréljük le, akármennyire hozza a rekordokat, nálam ez lenne előbb, vagy az, hogy találjunk valakit Modric helyére. Iscot elpazaroljuk, itt tartunk egy Jamest aki semmire sem jó. Kova keveset játszik, Casemiro meg túl sokat. A keret rohadt jó, de a végtelenségig a peremre szorult emberek sem fognak várni, Kova, Isco, Mariano, Morata, James, Bale visszatérésével Lucas is kap majd 15-20 perceket.
Az helyett, hogy a teljesen haszontalan James-Morata-Danilo triótól szabadulnánk meg, épp őket fogjuk itt tartani. Miért? A KP-ra bőven meglennénk akkor is ha James megy és nem jön senki. Előre Mariano bőven hozná azt amit Morata. Danilonál meg Nacho bekötött szemekkel is jobban játszik a védelem bármelyik posztján.
Llorente, Vallejo és kész. Asensio a nagy kérdés, kp nem az ő terepe, inkább szélső lenne...A keretünk annyira adna egy 442-t vagy 4312-t, akár még +1 évig CR-rel is.

Vissza: