héhéhééé! Óvatosan írogass ilyeneket a kedvenc játékosaimról!Victorioo írta:A végén tényleg barca lesz belőle, még mellé elviszik verrattit aztán pisloghatunk megint pár évig..
Real Madrid vs. Barcelona
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Pont ezért érthetetlen hogy nem tud vele mit kezdeni bár neki mindenki tetszik, még daniloról is azt nyilatkozta.
A végén tényleg barca lesz belőle, még mellé elviszik verrattit aztán pisloghatunk megint pár évig..
A végén tényleg barca lesz belőle, még mellé elviszik verrattit aztán pisloghatunk megint pár évig..
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ennek mennyire hiteles a forrása, Gallardo féle hír?Realista24 írta:A hírek szerint Messi kiadta az utasítást a Barca vezetőségének, le kell igazolniuk Iscót.
Látnék fantáziát a dologban, bár elsősorban nem egy Ini féle játékos hiányzik most a csapatból szerintem, egy Verrattival többre mennénk. De valahogy nehezen hihető nekem ez a hír, őszintén kétlem, hogy lesz ebből bármi is.
Ha mindketten a legjobbjukat hoznák, tényleg elég ütős kis duó lehetnének, de - sajna - szerintem ez max a PSG-ben valósulhatna meg.Victorioo írta:A végén tényleg barca lesz belőle, még mellé elviszik verrattit aztán pisloghatunk megint pár évig..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2017. február 23., csütörtök 13:27-kor.
- nzooli93
Pedig úgy emlékszem anno Zizu szedte le kb a citybe tartó repülőről. És tavaly is sokáig kezdő volt Zizu első meccsein. Érthetetlen ,hogy ennyire nem használja(kovával együtt )Victorioo írta:Az utóbbi évek hibáit látva nem lepne meg ha tényleg elmenne, vicc hogy tegnap is végig a padon ült..
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Az utóbbi évek hibáit látva nem lepne meg ha tényleg elmenne, vicc hogy tegnap is végig a padon ült..
-
Merem remélni, hogy az élet minden területén felnőtt emberek nem aszerint döntenek, hogy jelen esetben egy pusztán érzelmi reakció mennyiben érint másokat.mennyire sikerült átéreznie a madridizmust
Ha valós a megkeresés a katalánok részéről mindenképp mennék hozzájuk. Nincs szükség országváltásra, család-barátok helyben maradnak, a nyelv ismert. Az új csapatában egy már kifele menő Iniesta és egy Rakitic az ellenfél meg egy agyonfizetett, pokolba kívánt André Gomes. Fizikai paramétereit tekintve is illik a filozófiájukba, pénz van rá, sima liba.
Kifejezetten kíváncsi lennék, hogy muzsikál ott, remélem innen elmegy, nem kéne teljesen leépítenie magát.
- nzooli93
4 év alatt nem igazán volt soha kezdőben megbecsült játékos nálunk. Hosszútávon legalábbis. Megtudnám érteni ,ha spanyol válogatottként spanyol csapatban szeretne kezdő lenni. És a Barca kp-ját tuti ráépítenék ,ha leigazolnák. És azzal együtt járna kb a spanyol válogatott kezdőtagság is. Ha nem is lenne szép gesztus ,de valamennyire logikus lépés lenne a karrierjét tekintve.csabi* írta:a kérdés az szerintem, hogy az itteni 4 éve alatt mennyire sikerült átéreznie a madridizmust, mennyire nevelődött át ""barcásból"", mert én azt látom, hogy küzd, hajt, szeret itt lenni és ezek után elmenne a legnagyobb riválishoz? csak remélem, hogy nem fog soha ott játszani
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a kérdés az szerintem, hogy az itteni 4 éve alatt mennyire sikerült átéreznie a madridizmust, mennyire nevelődött át ""barcásból"", mert én azt látom, hogy küzd, hajt, szeret itt lenni és ezek után elmenne a legnagyobb riválishoz? csak remélem, hogy nem fog soha ott játszani
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Isten ments...inkabb menjen ingyen a milanba mar latom hogy nagyon csunyan butitana minketnzooli93 írta:Nagyon sajnálnám ,ha Isco Barcelonában folytatná. Viszont sajnos eltudom képzelni,hogy Iniesta utódja legyen .
- nzooli93
Nagyon sajnálnám ,ha Isco Barcelonában folytatná. Viszont sajnos eltudom képzelni,hogy Iniesta utódja legyen .
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hírek szerint Messi kiadta az utasítást a Barca vezetőségének, le kell igazolniuk Iscót.
Alba is örülne az érkezésének.
Katalán hadviselés megkezdődött.
Alba is örülne az érkezésének.
Katalán hadviselés megkezdődött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Sorry, a csapat nevében is. Amúgy ha már szóba jött, csak Spanyolba játszó, vagy szabadúszó játékost lehet igazolni ilyenkor. De ha jól tudom ilyen máshol nincs is, ez csak ilyen speckó spanyol dolog.
- mexes
Oh :O fmezek 10eve es nagyjabol kepben ereztem magam a focival kapcsolatban. Most leromboltad a vilagom mint a csapatod parszor az elmult evekbenpalesz77 írta:Spanyoloknál súlyos sérülés esetén lehet igazolni szezon közbe. Fontas anno így került a Malagaba, Diego Lopez is így igazolt hozzátok. Ilyen igazolásról szól ez a hír is.mexes írta:Nyárig?
-
Spanyoloknál súlyos sérülés esetén lehet igazolni szezon közbe. Fontas anno így került a Malagaba, Diego Lopez is így igazolt hozzátok. Ilyen igazolásról szól ez a hír is.mexes írta:Nyárig?
- mexes
Nyárig?palesz77 írta:. De ez nem egy hosszútávú project lenne, hanem csak nyárig, Vidal sérülése miatt.
-
Annyira mégse, a SER szerint az Atmás Juanfrant akarjuk a nyáron. De szerintem inkább csak félreértették a Deporos csávóról szóló híreket, és azt közölték le..Realista24 írta:Engem akkor jól bepaliztak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Engem akkor jól bepaliztakpalesz77 írta:Most van tervbe, de nem az a Juanfran, hanem a Deporban kölcsön levő - szerk.: Castillában is lehúzott nálatok pár évet. De ez nem egy hosszútávú project lenne, hanem csak nyárig, Vidal sérülése miatt. Nyáron legfrissebb hírek szerint ismét Bellerín a célpont, most hogy Cancelo bebizonyította, hogy nem tud védekezni..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Most van tervbe, de nem az a Juanfran, hanem a Deporban kölcsön levő - szerk.: Castillában is lehúzott nálatok pár évet. De ez nem egy hosszútávú project lenne, hanem csak nyárig, Vidal sérülése miatt. Nyáron legfrissebb hírek szerint ismét Bellerín a célpont, most hogy Cancelo bebizonyította, hogy nem tud védekezni..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hja, azt olvastam most. Lehet ingyen igazolható lesz, más értelmét nem nagyon látom. De majd palesz megcáfol.P. Krisz írta:A Matracos Juanfran ? 32 évével kicsit idősnek gondolom már oda.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
A Matracos Juanfran ? 32 évével kicsit idősnek gondolom már oda.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?