HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 22., szerda 21:09
Hát ez egy hitvány fos volt, nincs ezen mit szépíteni, ki kell mondani kerek-perec. Magával a kezdővel nem lett volna gond, mert egyszerűen ez volt nyomatva, nem most kellett volna váltani. Az viszont elég gáz, hogy ilyen védelmi hibákból szoptuk a meccset, mint ami az első 10 percben volt. Neveket nem is mondok, mert felesleges.
Nem jött a váltás, amivel reagálni kellett volna a két gólra. Nyomtunk, nyomtunk, de ötlettelenül, folyamatosan a széleket használva. James is kurva szar volt, de amíg a pályán volt, addig azért volt egy-két forintos labdája a védelem közé, én ezeket nagyon hiányolom. CR gólja jött a semmiből, ami erőt adott, de a második félidőben a nyomásgyakorlásnak nem lett eredménye. Itt ugye bele kellett volna nyúlnia ZZ-nek egyből, de most sem tette, mint már sokszor. Varane cseréje abszolút érthető, de a másik kettő nem. Ott van Isco, aki meccsben van, ott van Morata, aki szintén. Miért egy ilyen meccsre kell bedobni Balet? Három hónapja nem játszott gyakorlatilag, ilyen helyzetben nem egy ilyen játékostól kell várni a csodát. Aztán Modric lecserélése is érthetetlen, miért nem Kázmér lett levéve? Kovacic nyugodtan mehetett volna helyette. Benzema helyzete továbbra is rejtély, őt is simán levettem volna még a 60. perc előtt.
Falramászok már ettől a sok beíveléstől. Olyan játékosaink vannak, akik ezen kívül bármelyik más szisztémára alkalmasak lennének, mégis ez megy orrba-szájba. Elhiszem én, hogy kurva jól fejelő támadóink vannak, és hülyeség is lenne ezt kihagyni a repertoárból, de ne erre építsünk már állandóan.
Hétvégére Casemirot, Varanet, Benzemát nyugodtan padra lehet vágni, és lehet tolni egy 4-2-3-1-et. Veszíteni való nincs, ettől szarabb már nem lehet. Keylor-Carvajal-Nahco-Ramos-Marcelo-Kovacic-Modric-Isco-CR-Morata-Lucas. Aztán majd a mérkőzés alakulásától függően lehet variálni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"