Ha iden se huzzuk be, akkor nem tudom mikor...Steve írta:Szerintem meg lófax a fületekbe és behúzzuk.
Idén úgy fest tényleg akarjuk.
Ilyen gyenge konkurencia regen volt, es gyanitom hogy nem is mostanaban lesz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:51
Ha iden se huzzuk be, akkor nem tudom mikor...Steve írta:Szerintem meg lófax a fületekbe és behúzzuk.
Idén úgy fest tényleg akarjuk.
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:46
Szerintem meg lófax a fületekbe és behúzzuk.Realista24 írta:Szinte realistasonic írta:Nehogy elkiabald. Hetvegen megverik az ATMA-t, mi szopunk a tengeralattjarotol, es rajonnek hogy megse edzot buktatni szeretnenek, hanem inkabb bajnoki cimet unnepelni. Kiesnek gyorsan a BL-bol, Messinek megjon a kedve a futballhoz, eeeeeees ott is a bombasztikus formaidozites. Celta elleni meccsunket berakjak valami lehetetlen idopontra, ok meg vegigviszik.
Tul borulato vagyok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:34
Szinte realistasonic írta:Nehogy elkiabald. Hetvegen megverik az ATMA-t, mi szopunk a tengeralattjarotol, es rajonnek hogy megse edzot buktatni szeretnenek, hanem inkabb bajnoki cimet unnepelni. Kiesnek gyorsan a BL-bol, Messinek megjon a kedve a futballhoz, eeeeeees ott is a bombasztikus formaidozites. Celta elleni meccsunket berakjak valami lehetetlen idopontra, ok meg vegigviszik.Realista24 írta:sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.
Tul borulato vagyok?
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:31
Nehogy elkiabald. Hetvegen megverik az ATMA-t, mi szopunk a tengeralattjarotol, es rajonnek hogy megse edzot buktatni szeretnenek, hanem inkabb bajnoki cimet unnepelni. Kiesnek gyorsan a BL-bol, Messinek megjon a kedve a futballhoz, eeeeeees ott is a bombasztikus formaidozites. Celta elleni meccsunket berakjak valami lehetetlen idopontra, ok meg vegigviszik.Realista24 írta:sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 22., szerda 21:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:23
Realista24 írta:Persze, igazából nem egy ponttal vezettük a bajnokságot, hanem héttel Az nem számít, hogy ezeket a meccseket még le is kell játszani
sonic, igaz hogy csak két vereségünk van, de a Barcának is. Két döntetlennel játszottak csak többet, mint mi. Ők is makkolják a meccseket, meg mi is, a nagy széria idején is. Az utóbbi évek leggyengébb bajnokát köszönthetjük majd május végén. Hacsak nem jön egy bombasztikus formaidőzítés.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 22., szerda 21:22
Realista24 írta: Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.
Navas is vakon volt.
Na jó, lehet mégis rossz volt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:16
Persze, igazából nem egy ponttal vezettük a bajnokságot, hanem héttel Az nem számít, hogy ezeket a meccseket még le is kell játszaniSteve írta:Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
Elég a statisztikánkat az utóbbi időből megnézni a Mestallaban..
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:14
Volt ilyen?!Realista24 írta:Majd lassan jelentkezhet a sok okos, amelyik ezt a meccset is három ponttal számolta korábban és engem oktatott
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 22., szerda 21:12
Ez azért érdekes, mert a tavalyi fél szezonban ennek pontosan az ellentétét csinálta. Ott akkor sokkal tökösebb volt a változtatásokra, cseréi is rendre ültek, több fantázia volt a támadójátékunkban. Majd a BL elődöntőknél behúzta a féket, és akkortól kezdve kezdte el játszatni ezt az óvatos focit. Érthetetlen.Zidane sajnos egy vegtelenul rutintalan es kepzetlen edzo. Persze ez nem az o hibaja, hogy nincs ott 10-20 eve az elitben, de sajnos ez kemenyen visszaut. Szarul menedzseli a keretet, szarul cserel, idiotan rakja ossze a kezdot. Szerintem egyreszt azert mert keves a tudasa, de az is benne van hogy beszari, Egyszeruen nem mer elszakadni attol amit elkepzelt, mert nem igazan tudja hogy mit kene valtani, kiserletezni meg nem mer. Ez addig fajult hogy jelenleg mar a teljesen nyilvanvalo hibakon sem mer valtoztatni. Remeli hogy magatol megjavul, es ennyi. Ha a tamadosorunkban Ronaldo es Benzema egy hulladek akkor sem rakja ki egyiket sem, inkabb uljon a padon a masodik vonalunk hogy nekik is elmenjen a kedvuk. Ugyanez kozepen, Kovacic es Isco mellozese ilyen szinten, mikor valoszinuleg sokat hozza tudnanak tenni, de nem... Ulnek a padon. Aztan mikor teljesen indokolatlan, akkor kirak 5 vedot,egyszeruen erthetetlen. Logikus magyarazat nincs szamtalan dontesere, es ez a vegelszamolasnal trofeakat erhet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. február 22., szerda 21:11
Nem igazán hibáztatnám Navast.. Nem volt segítsége a két gólnál..Realista24 írta:Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.ikarus93 írta:Nem láttam a meccset. Hogy játszottunk ?
Navas is vakon volt.
Na jó, lehet mégis rossz volt
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 22., szerda 21:11
petiamadridista írta:14-ben és 15-ben is sikeresen megcsináltuk.Azért valljuk be igazi bravúr lenne ezt a bajnokságot elveszíteni egy ilyen Barcával szemben. Ezt tényleg csak magunknak köszönhetnénk.
Szóval nem lenne bravúr.
Én igazából ma elengedtem a bajnokságot, bármennyire brutálisan is hangzik.
Aztán remélem nem lesz igazam.
egy közmegegyezés szerint eddig fosul focizó Barca ellen összesen van 1 pont előnyünk..
Kurva elkeserítő...
hétvégén Villareal, akár még meg is cserélődhet a rangsor...
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 21:10
Szerintem van amúgy egy bája Peti pesszimizmusának és meccs utáni elkeseredéseinek.Kerlon írta:Szerintem az a meglepő, hogy peti még csak most adta fel a bajnokságot és nem szeptemberben.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2017. február 22., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. február 22., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 22., szerda 21:06
Az első húsz percet leszámítva nem volt annyira rossz, de továbbra sem megy a védelem feltörés, de minek is Isco vagy Kova ha van James meg Casemiro. Bale ugyan beállt, de csak megtolta és futott. Cé és Karim nem kapott nagyon használható labdát, James kuka, Varane élete flopját hozta. Kroos és Modric is szürkébbek voltak.ikarus93 írta:Nem láttam a meccset. Hogy játszottunk ?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2017. február 22., szerda 21:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 22., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: Steve » 2017. február 22., szerda 20:58
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem