Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Egyébként nagyon remélem, hogy a hétvégén nem változik a Real és a Barcelona helyzete a tabellán, de ha mégis, akkor itt akkora sírás lesz, hogy el fogok durranni.
De azt továbbra se felejtse el senki, hogy a Barcát hazai pályán fogadjuk, és ugye egy meccsel kevesebbünk van. Ez talán egy minimális lépéselőny, amire mondjuk nem szabad alapozni, de nem kell rögtön eret vágni, mint pesszimistapetinek.
De azt továbbra se felejtse el senki, hogy a Barcát hazai pályán fogadjuk, és ugye egy meccsel kevesebbünk van. Ez talán egy minimális lépéselőny, amire mondjuk nem szabad alapozni, de nem kell rögtön eret vágni, mint pesszimistapetinek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Igen mi se vagyunk csúcsformában. Csak utóbbi meccseken azért látszódtak bizalomra okot adó dolgok. Cr idei önmagához képest aktív volt, csapatjátékos lett. Benzema is bl-ben kicsit megrázta magát. Hétvégi espanyol elleni meccsen is küzdött ,hajtott az egész csapat. Bale is góllal tért vissza. Isco is jó formában tolta mostanában ,ahhoz képest hogy eléggé megy a huzavona körülötte. Kova is rnedben volt egész évben. Inkább az a bosszantó ,hogy lehetnénk ettől sokkal jobbak ,csak úgy nehéz ,hogy a hétvégi legjobb emberek 3 nap múlva csereként se kapnak lehetőséget. Tudom elég nehéz lehet bármilyen nagy edzőnek abba a csapatba belenyúlni ,amelyikkel bl-t nyert,de azért ilyen minőségi padot bűn nem megfelelően kihasználni. És ez a bosszantó,mert ha a Barca kezdője , nincs formában, akkor ott a padról nehezen változtatnak,de minálunk azért lenne bőven lehetőség erre.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyetértünk. Ezért irtam hogy az utóbbi évek leggyengébb bajnokát avatjuk majd. Remelem mi leszünk azok.Anthony írta:Nem vagyunk.
De egyébként igazad van, mert asszem BL bukta előtt is valami 6 góllal nyertek itthon, ugyanakkor kicsit komolyabb csapatok ellen szenvednek rendesen.
Mi sem vagyunk jó formában, de a Napoli meccs és Bale visszatérése adott okot a bizakodásra, a Valencia meccs meg nem
A lényeg hogy nincs eldőlve semmi, nyílt a bajnokság, csak össze kellene szedni magunkat.
A bl mas kávéház.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Én inkább úgy látom ha Modric nincs formában akkor a maradék lendület is eltűnik középről.p.csabi1 írta:Én nekem olyan volt mintha most ez hülyén hangzik majd de túl lettek volna rotálva a játékosok.
Modricék egyáltalán nincsennek formában.
Főleg a középpályán látszott ez meg.
Nyerni kellett volna piszkosul ideges voltam.
Kroos és Casemiro se tud 1v1-et nyerni így viszont hogy Modric gyengébb önmagához képest, maradnak az ívelgetések. Ezért luxus Isco és Kova padoztatása.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem vagyunk.
De egyébként igazad van, mert asszem BL bukta előtt is valami 6 góllal nyertek itthon, ugyanakkor kicsit komolyabb csapatok ellen szenvednek rendesen.
Mi sem vagyunk jó formában, de a Napoli meccs és Bale visszatérése adott okot a bizakodásra, a Valencia meccs meg nem
A lényeg hogy nincs eldőlve semmi, nyílt a bajnokság, csak össze kellene szedni magunkat.
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Valenciában soha nem könnyű sajnos. Igazi mumusok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mindenki írja hogy a Barca fos formában van, es szegény hogy Csak egy pont az előny.
Tőlük kérdezem, mi jo formában vagyunk?
Tőlük kérdezem, mi jo formában vagyunk?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ha a konkrétumokat nézem a meccset Varane baszta el, és 2 gólos előnnyel már könnyű volt, felálltak 2 sorral védekezni, és annyi. De ettől függetlenül a középpálya rettenetesen impotens volt, csak tologatták a lasztit jobbra-balra, meg előre-hátra, és néha valaki bekanyarította szélről
De persze pont most kell balfaszkodni amikor a Barca ótvar formában van, ahelyett hogy lelöknénk őket a padlóra dulván, ha behúztuk volna ezeket a meccseket tuti elmenne a kedvük az egésztől, de így meg vérszemet kapnak majd, BL se lesz nekik, mi meg szépen megint rágörcsölünk.
De persze pont most kell balfaszkodni amikor a Barca ótvar formában van, ahelyett hogy lelöknénk őket a padlóra dulván, ha behúztuk volna ezeket a meccseket tuti elmenne a kedvük az egésztől, de így meg vérszemet kapnak majd, BL se lesz nekik, mi meg szépen megint rágörcsölünk.
Én nekem olyan volt mintha most ez hülyén hangzik majd de túl lettek volna rotálva a játékosok.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kétlem hogy ezért rakta be hameszt. ZZ ilyen naiv, ő Danilot is berakja, Casemirot még a vasas ellen is berakná...ő tényleg meg akarta adni az esélyt a kolumbiainak, remélem belátta hogy kár volt.
Nem illik.
Én se. Lehet docogott kicsit a szekér, nem jöttek be ZZ döntései és egyből be kellett tolni Jamest.Nzedge írta:Az a baj, hogy nem lepődnék meg a felsőbb utasításos dolgon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy nem lepődnék meg a felsőbb utasításos dolgon.
- nzooli93
És 1 évet vártak ezzel ? Nem tudom sajnos melyik lenne a rosszabb: ha felső utasítás miatt vagy saját döntés alapján rakosgatja most a semmiből a kezdőbeNzedge írta:Szóltak a fülire, hogy játszania kell a kolumbiainaknzooli93 írta:Nyílván úgy látta ,hogy a fent lévő csapat elég jó ahhoz ,hogy megfordítsa. Meg akarásban,hajtásban tényleg nem volt hiba. Csak hát a padon olyan emberek ültek ,akik mostani szezon alapján kezdők is lehetnének. És így kicsit más az egész kép. Pl nem tudom megemészteni ,hogy Isco meg Kova egész szezonban bizonyított. Kovával például nagyon jól működött idén mindig a kp-nk. És James 1 héten belül másodszor kap 60 percet úgy hogy előtte akkor se küldte volna pályára ,ha a félkezdő lázas. És ez érthetetlen..
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szóltak a fülire, hogy játszania kell a kolumbiainaknzooli93 írta:Nyílván úgy látta ,hogy a fent lévő csapat elég jó ahhoz ,hogy megfordítsa. Meg akarásban,hajtásban tényleg nem volt hiba. Csak hát a padon olyan emberek ültek ,akik mostani szezon alapján kezdők is lehetnének. És így kicsit más az egész kép. Pl nem tudom megemészteni ,hogy Isco meg Kova egész szezonban bizonyított. Kovával például nagyon jól működött idén mindig a kp-nk. És James 1 héten belül másodszor kap 60 percet úgy hogy előtte akkor se küldte volna pályára ,ha a félkezdő lázas. És ez érthetetlen..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ezért is furcsa, hogy ilyen focit játszunk...
"MARCA | A Realnak a Valencia ellen 49 beívelése volt, melyből 14 Marcelo, 13 pedig Carvajal nevéhez fűződik. Ezekből három ment emberhez."
És még jól sem csináljuk mostanság
"MARCA | A Realnak a Valencia ellen 49 beívelése volt, melyből 14 Marcelo, 13 pedig Carvajal nevéhez fűződik. Ezekből három ment emberhez."
És még jól sem csináljuk mostanság
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane-nak is van szeme a focihoz es meg a tehetsegekhez is. Nem ezen múlik.
Ez a Real, tízből kilenc edzőnek beletorik a bicskája.
Ez a Real, tízből kilenc edzőnek beletorik a bicskája.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ugy ertettem, hogy batrabb lenne es a laza stilusabol fakadoan mereszebb lenne, es megmerne huzni olyanokat, amik Zidanenak esetleg eszebe sem jut. Gutinak van szeme a focihoz, szerintem jo tanacsos lenne belole, es meg szokna is a kornyezetet. Habar a kispadot szerintem eleg jol ismeri.R.M.C.F írta:El Unico írta:Veletlenul jott fel a dolog, de elgondolkodtam rajta, milyen lenne ha Guti a kovetkezo szezonban odaallna Zidane melle masodedzonek vagy segededzonek, most nem azert, de biztos vagyok benne, hogy Guti azert tudna sugni Zizunak. Jatekoskent laza stilusa volt, meg nagyszaju is volt, olykor vehemens es agressziv, mint Ramos, ez a szenvedelyes karakter ha egy edzo jellemzoi kozott szerepel, az pozitivum. Megneznem oket egyutt
Attól hogy laza volt és nagyszájú nem tudom hogy tudna szakmailag segíteni? Szlengbe káromkodva ordít be?
Egyébként guti szakmai hozzászólásai eléggé tetszenek nekem. Volt pár.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
El Unico írta:Veletlenul jott fel a dolog, de elgondolkodtam rajta, milyen lenne ha Guti a kovetkezo szezonban odaallna Zidane melle masodedzonek vagy segededzonek, most nem azert, de biztos vagyok benne, hogy Guti azert tudna sugni Zizunak. Jatekoskent laza stilusa volt, meg nagyszaju is volt, olykor vehemens es agressziv, mint Ramos, ez a szenvedelyes karakter ha egy edzo jellemzoi kozott szerepel, az pozitivum. Megneznem oket egyutt
Attól hogy laza volt és nagyszájú nem tudom hogy tudna szakmailag segíteni? Szlengbe káromkodva ordít be?
Egyébként guti szakmai hozzászólásai eléggé tetszenek nekem. Volt pár.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
El Unico írta:Hat nem tudom sracok, tokeletes edzo nincs. Lehetne itt Klopp, Ancelotti, Mourinho, Pep, Sampaoli vagy akarki, MINDEGYIKNEK lenne hulyesege, mindegyik eroltetne bizonyos jatekosokat, stb.
Az szamit, hogy hosszutavon mit tud adni a csapatnak Zizu. Eppenhogy egy eve vezeti a Realt, a vilag legnagyobb klubjat, extraklasszisokkal, fiatalon. Eredmenyei: BL, Europai Szuperkupa, Klub VB, es rekord veretlensegi szeria.
Jelen pillanatban pedig vezetjuk a spanyol bajnoksagot, es a BL-ben is tovabbjutasra allunk, mindezt ugy, hogy a csapatot sulyos seruleshullam kiseri vegig mar nyar ota...
Egy csapat sem verhetetlen. Mi sem. Aggodalomra (egyelöre semmi) ok - minden (maradék) sorozatban jól állunk.
Egyébként nem tudom, mit lehetett volna tegnap másképp csinálni, a végén konkrétan egykapuztunk. Lehet, hogy Casemiro elöre nem császár, de a Valenciában megvolt a veszély, hogy lehrohannak, kellet vaki aki (legalábbis megpróbál) ütközni.
Elején 2 buta hiba. A játékvezetö meg hoza a szokásos formát. Össze vissza, ide oda... Lahoz is amit lemüvelt kedden...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat nem tudom sracok, tokeletes edzo nincs. Lehetne itt Klopp, Ancelotti, Mourinho, Pep, Sampaoli vagy akarki, MINDEGYIKNEK lenne hulyesege, mindegyik eroltetne bizonyos jatekosokat, stb.
Az szamit, hogy hosszutavon mit tud adni a csapatnak Zizu. Eppenhogy egy eve vezeti a Realt, a vilag legnagyobb klubjat, extraklasszisokkal, fiatalon. Eredmenyei: BL, Europai Szuperkupa, Klub VB, es rekord veretlensegi szeria.
Jelen pillanatban pedig vezetjuk a spanyol bajnoksagot, es a BL-ben is tovabbjutasra allunk, mindezt ugy, hogy a csapatot sulyos seruleshullam kiseri vegig mar nyar ota...