Ez a sebességből él dolog már kezd kissé idegesítő lenni. (számomra) Igazából ezt rá lehetne sütni mindenkire, hiszen a futballban a focisták futni is szoktak. Sanchez 1v1-ben is rohadtul erős.KAG írta:Sancheznek én nagyon örültem volna anno, de már 28 éves és ő is főként a sebességéből él.
Ha 40-45 milláig bezáróan lehetne hozni, akkor hoznám. Többet szerintem már nem ér
Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jimmel együtt.KAG írta:MorataMartin nevű barátunk, most lövi fejbe magát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karimka kezdő lesz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sancheznek én nagyon örültem volna anno, de már 28 éves és ő is főként a sebességéből él.
Ha 40-45 milláig bezáróan lehetne hozni, akkor hoznám. Többet szerintem már nem ér
ZIDANE
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1 az ő helyében en is lépnék, ha azt mondana a vezetőség, hogy nem számítanak rám kezdőként. Azért ezt meglehet érteni a karrier az karrier, es szerintem is fekudne neki a Barcelona, ami ugye nem igen lenne jo nekünk, semmilyen szempontból. Főleg ha beindulna ott es sikert sikerre halmozna jönne a média hogy bezzeg a Barca kihozta belőle a vadállatot.Realista24 írta:
Nem tartanám patkányságnak, mert x éve már csak a három fél közös megegyezésével jöhet létre egy-egy ilyen üzlet. Ha elengedjük, nem kell nekünk, ő meg csak a saját érdekeit nézi. Én azért nem örülnék neki, mert ott szerintem ki tudna teljesedni.
Igaz más klubnál is előfordulhat, de ez erősebben fájna ha pont a Barca.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem tartanám patkányságnak, mert x éve már csak a három fél közös megegyezésével jöhet létre egy-egy ilyen üzlet. Ha elengedjük, nem kell nekünk, ő meg csak a saját érdekeit nézi. Én azért nem örülnék neki, mert ott szerintem ki tudna teljesedni.ateeemadrid írta:Alexisre én Zidane helyében mennék rá, mondjuk úgyis esélytelen a dolog, de mindig is szívesen láttam volna itt. Az Arsenalból meg ideje lenne lépnie, ha még akar valami komolyat nyerni a karrierje során.Carlo helyében Alexisre mennék rá, ha már nem értem pl Draxlerre miért nem.
Ezért meg utálni fogtok, de engem nem zavarna ha Isco lépne, Felőlem mehetne Jamessel kézenfogva, egyikőjükben sem látom azt a pluszt, amitől beférnének 1 Real kezdőjébe. Kovacic szintekkel jobb mindkettőjüknél.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Iscot azért tartanám meg jobban ,mert spanyol, mostanában jobb mint szokott lenni, és megtanult védekezni is úgy ahogy. Kapar a pályán, nem büdös neki a kemény munka. Középső és első hármasban is bőven lehet használni, és ha fellálást váltunk abba is belehet illeszteni. Ahogy itt páran már megfogalmazták tökéletes 12.ember. És anno is szépen volt forgatva ,volt stat is hogy övé volt a legtöbb játékperc,de kirobbanthatatlan kezdő viszont sosem volt. Őt nagyon jól lehetne használni, remélem ZZ ad neki bőven lehetőséget ,és nem fog elmenni.ateeemadrid írta:Ezért meg utálni fogtok, de engem nem zavarna ha Isco lépne, Felőlem mehetne Jamessel kézenfogva, egyikőjükben sem látom azt a pluszt, amitől beférnének 1 Real kezdőjébe. Kovacic szintekkel jobb mindkettőjüknél.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ateeemadrid írta:Mit szóltok ezekhez az Isco to Barca hírekhez? Tudom, elég komolytalannak tűnik a dolog, meg Iscobol sem nézném ki, hogy ekkora patkány legyen, de azért eléggé nyomatják a médiában.
Ha elakar menni menjen, vissza senkit sem szabad tartani, akár a barcába is,bár azt a barca drukkerek maguk felé fordítanák, hogy azért ment oda mert jobbak(tévedésben élnek már egy ideje), engem nem zavar ha odamegy, annál sokkal büszkébb vagyok a csapatomra, mint hogy bármi ilyen zavarna, a real madrid az real madrid. Mindenki felett, mindenek felett.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Őket nem is a kezdő miatt tartanám itt, vagyis Iscót, hanem hogy minőségi és mély keretünk legyen továbbra is.amitől beférnének 1 Real kezdőjébe. Kovacic szintekkel jobb mindkettőjüknél.
Mondjuk lehet kupákat nyerni 13-15 emberrel is, csak nem ott, ahol a Sanitas dolgozik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Alexisre én Zidane helyében mennék rá, mondjuk úgyis esélytelen a dolog, de mindig is szívesen láttam volna itt. Az Arsenalból meg ideje lenne lépnie, ha még akar valami komolyat nyerni a karrierje során.Carlo helyében Alexisre mennék rá, ha már nem értem pl Draxlerre miért nem.
Ezért meg utálni fogtok, de engem nem zavarna ha Isco lépne, Felőlem mehetne Jamessel kézenfogva, egyikőjükben sem látom azt a pluszt, amitől beférnének 1 Real kezdőjébe. Kovacic szintekkel jobb mindkettőjüknél.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Milán szerintem szívesen kötne rá lízing szerződést.ziro4vr írta:legközelebb adjuk el Carvajalt hogy Danilo is békére leljen.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Thiago ott van, vele megvannak, ha épp nem sérült akkor elit szint lett szép lassan ő is.koax írta:Bayernbe Iscot eltudnam kepzelni...Carlo emlekeim szerint szerette.
Carlo helyében Alexisre mennék rá, ha már nem értem pl Draxlerre miért nem.
De ez fasza, James jól érzi magát, Isco meg menne...legközelebb adjuk el Carvajalt hogy Danilo is békére leljen.
Nem illik.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ő inkább James-t részesítette előnyben. Isco inkább akkor játszott, ha muszáj volt. A Bayernbe majd inkább szélső fog kelleni. Müller is Lewandowski cseréje lett, mert Carlo felállásába nem fér bele. Középre meg akkor is bőven megvannak, ha tényleg visszavonul év végén Xabi kománk.koax írta:Bayernbe Iscot eltudnam kepzelni...Carlo emlekeim szerint szerette.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- nzooli93
Vigyék inkább Jamestkoax írta:Bayernbe Iscot eltudnam kepzelni...Carlo emlekeim szerint szerette.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Bayernbe Iscot eltudnam kepzelni...Carlo emlekeim szerint szerette.
Anno nyomattak minket is Thiagoval kapcsolatban.
Nem fog oda menni, közvetlenül semmiképp sem. Remélem sehova se megy btw.
Nem fog oda menni, közvetlenül semmiképp sem. Remélem sehova se megy btw.
- ateeemadrid
Mit szóltok ezekhez az Isco to Barca hírekhez? Tudom, elég komolytalannak tűnik a dolog, meg Iscobol sem nézném ki, hogy ekkora patkány legyen, de azért eléggé nyomatják a médiában.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hebei already have five foreigners on their books – Ezequiel Lavezzi (Argentina) Stephen Mbia (Cameroon), Hernanes (Brazil), Aloisio (Brazil) and Gervinho (Ivory Coast).Süti írta:Kíváncsi vagyok mégis milyen légiósok "szorítják ki" így Pepét végül.Realista24 írta: Most jött fel egy olyan hír, hogy ahova ment volna, ott betelt a légiósok száma, így Pepét nem tudják leigazolni és kész aláírni bármit a Reallal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Kíváncsi vagyok mégis milyen légiósok "szorítják ki" így Pepét végül.Realista24 írta: Most jött fel egy olyan hír, hogy ahova ment volna, ott betelt a légiósok száma, így Pepét nem tudják leigazolni és kész aláírni bármit a Reallal.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.