HozzászólásSzerző: r9fenomeno » 2013. április 27., szombat 13:19
Bale szerintem jön és kell is ide akár bal akár jobb szélre, de akkor di Mariat el fogják adni(sajnálom a srácot,mert azért jól tolta tavaly),Kaká felölem maradhat a padra, ha ez pénzügyileg megéri a klubnak,ha meg nem Perez úgyis eladja. Isco ügyes gyereknek tűnik őt is meg kellene venni, van dinamika a srácban.Ja és a védelem tökéletes lesz,még kell egy Carvajal ha úgyis azt mondja mindenki,vagy egy Rafael ManU.-ból utóbbinak jobban örülnék, több jobb bekket nem tudok, Arbeola csere.Középpályára még kellene egy Xabi potló, Khedira tényleg kevés sokszor,viszont hasznos tagja a csapatnak.Csatár posztra nem kell senki,Morata vagy Jesé elég lesz. Cristiano,Benzema,Higuaín- ilyen támadó hármasa nincs még egy csapatnak. Tavaly 3-an hány gólt is rúgtak? Persze engem is idegesít a dolog,hogy szinte csak egy ember tud gólt rúgni ebben az évben.
Casillas,Diego López
Carvaja(/Rafael),Arbeola,Nacho,Pepe,Ramos,Varane,Marcelo,Coentrao
Modric,Kaká,Khedira,Isco,Di Maria,Bale,Xabi,Callejon,Casemiro(de azért még megnézném egy-két meccsen)
Cristiano,Higuaín,Benzema,Jesé,Morata
Essien:vissza a chelseabe,ha megy Mou megy ő is,ha marad Mou akkor is. Albio el kell adni,Carvalho megy.
Tisztán látszik,hogy kéne Xabi helyére még valaki,talán Vidal, Pogba,Verratti, nem tudom.
Edző csere esetén én Wenger és Ancelotti-ra tippelnék,mindkettő tudja,érti a dolgát,de én személy szerint nem örülnék nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
r9fenomeno 2013. április 27., szombat 13:22-kor.
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--
Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari