Pedig szerintem ő lenne a legjobb választás,ugye klopp esélytelen és azért Carlo is ahol eddig megfordult sikeres is volt
Az a baj, hogy Ancelotti szerződtetése egy defenzív húzás Perez részéről. Ért el sikereket, tud bánni a klasszisokkal, de kb. ebben kimerül a mellette szóló érvek. Ancelotti mindenhol ért el sikereket, de a csapatában rejlő potenciált sosem tudta maximálisan kihasználni. Én azt gondolom, hogy ez jelen helyzetben probléma. Mert idén ugyanez van. Láttuk a maximumot tavaly, kb. szétaláztunk a Barcán és a BM-en kívül mindenkit. Mourinho idén nem tudta tartani azt a szintet, nem voltunk stabilak, nyögvenyelős, szenvedős a játékunk. Én kb. ugyanezt várom Ancelottitól. Az ő sikeressége a Barcán fog múlni. Ha a Barca képes lesz 90+ pontot szerezni, akkor bajnokok lesznek. Ha csak 80+, akkor lehet mi nyerünk. Ancelottiban szerintem nincs kimagaslóan magas pontszám, mert nem stabilak a csapatai. Azért én emlékszem arra, mikor a Milan nyert 4-1 a Depor ellen Milánóban, és a visszavágón alázott a Depor... Ha itt ez előfordulna, lincshangulat lenne az oldalon, a felhasználók fele menne két hét pihenőre... Na ezek mondatják velem azt, hogy Ancelottit ne... Ha olyan kimagasló edző lenne, akkor a BM kedden őket alázta volna szarrá, és nem a Barcát...