a legviccesebb, hogy tudok olyat ahol megyekettőben megvan a havi 100+KAG írta: Mondjuk ebben egyet tudok érteni.
Külföldről nincsen tapasztalatom, de itthon borzasztóan buták és nagyképűek a játékosok,edzők többsége.
nagyon sok ismerősöm tényleg arra veri, hogy NB3,Megye akármennyibe fociznak...nevetséges
Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Re: Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
KAG írta:Mondjuk ebben egyet tudok érteni.Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
Külföldről nincsen tapasztalatom, de itthon borzasztóan buták és nagyképűek a játékosok,edzők többsége.
nagyon sok ismerősöm tényleg arra veri, hogy NB3,Megye akármennyibe fociznak...nevetséges
Nekem az a bajom, hogy amikor már nem voltam aktív(kb 10 éve), és elkezdtem elhinni hogy ugyanúgy ahogy magyarországon mindenki, én is értek ehhez a sporthoz, aztán szakmáztam rengeteget és a véleményeimet tartottam, megvédtem, kiálltam értük, kiröhögtek, leszóltak, szinte mindenki a szakmából.....sorolhatnám az akkor szakmai koordinátorok, vezetők nevét.....majd teltek múltak az évek, és hopp.....ahogy egy most már edző barátom mondta, próbálom szó szerint idézni: te, ezek pontosan azt tanítják most, amit Te már évekkel ezelőtt ugattál, de baszki, szóról szóra...na ezek valamennyire elégtételek, mert tudom, hogy mit miért képviseltem. Ma áll velem szemben, megyei utánpótlás koordinátor és azt mondja amit én neki 10 éve, amit akkor kiröhögött, most előadja, mintha ő tudná a tutit. Ott álok, hallgatom és közben szívesen pofán baxnám.Nevetségesek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk ebben egyet tudok érteni.Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
ZIDANE
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
numberone1 írta:
Ha egyszer edzo leszel egy kivallo csapatnal(kivanom), remelhetoleg nem igy kezdesz egyik hasonlo kinezetu jatekosodnal. Sanszos, h nem lenne egy hosszutavu gyumolcsozo kapcsolat.
Nem hiszem, hogy leszek, túl sok a szakmában a képzetlen, azok akik nem szint. Most is volt egy sztorim, egy ismertebb edzővel szakmáztunk italos állapotban, aminek a vége az lett, hogy mit képzelek én hogy kritizálni merem, hogy merem kritizálni az edzőket, honnan veszem a bátorságot kiabálta,akik szakmailag fedhetetlenek magyarországon, az életüket adják a fociért. Elnézést kértem, és elmentem a büfébe egy kevertet inni....
Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha egyszer edzo leszel egy kivallo csapatnal(kivanom), remelhetoleg nem igy kezdesz egyik hasonlo kinezetu jatekosodnal. Sanszos, h nem lenne egy hosszutavu gyumolcsozo kapcsolat.R.M.C.F írta:Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na így már értem akkor.R.M.C.F írta:Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
-
Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
Én még az Atletico helyébe bepróbálnám amúgy. Nekik megint kincs lenne a focijukhoz egy ilyen játékos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.R.M.C.F írta:Victorioo írta:Nem tudom hányféleképpen lehet még ezt értelmezni de mindegy, no offense, ahogy írták ez is egy vélemény.
Egyszerű. Te elnéznéd itt. Én meg azt írtam kevesebbet tud mint amire itt tartják. A kettő nem zárja ki egymást.
Ugye....érthető?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kerlonnal értek egyet. Olasz ligába való. Juve lehet be is húzza.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igazaból Sancheznek, vezérbikának kell lenni, de sem a Real, sem a Barca nem engedheti meg magának, hogy egy Sánchez legyen a vezérbika, anélkül pedig nem teljesít így.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
Victorioo írta:Nem tudom hányféleképpen lehet még ezt értelmezni de mindegy, no offense, ahogy írták ez is egy vélemény.
Egyszerű. Te elnéznéd itt. Én meg azt írtam kevesebbet tud mint amire itt tartják. A kettő nem zárja ki egymást.
Ugye....érthető?
Szerintem Sanchez tipikusan az Arsenalos másod vonal kis királya. Onnét kiemelkedik, de eggyel feljebb már szerintem kevés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
Nem tudom hányféleképpen lehet még ezt értelmezni de mindegy, no offense, ahogy írták ez is egy vélemény.
-
Nézegesd. Előtte értelmezd amit írtam. A kettő nem függ össze.Victorioo írta:anyám Én azért elnézegetném itt.R.M.C.F írta:Sanchez buta mint a tök, jók az adottságai de messze nem olyan extra mint sokan gondolják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Navamiro írta:A kezdőben van Luka is meg Toni is....Most jöttem rá. Luca Toni kéne csatárnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Victorioo
anyám Én azért elnézegetném itt.R.M.C.F írta:Sanchez buta mint a tök, jók az adottságai de messze nem olyan extra mint sokan gondolják.
A kezdőben van Luka is meg Toni is....Most jöttem rá. Luca Toni kéne csatárnak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát... ez is egy vélemény.R.M.C.F írta:Sanchez buta mint a tök, jók az adottságai de messze nem olyan extra mint sokan gondolják.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
Sanchez buta mint a tök, jók az adottságai de messze nem olyan extra mint sokan gondolják.