Nem.flori írta:Olvastam egy SUN-os kamut hírt, de azért kiváncsi lennék ki lépné meg.
Varane - De Gea csere?
A belga is mozdithatonak tunik, akivel szemben annyi az elonye DDG-nek, hogy spanyol.
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 27., hétfő 10:12
Nem.flori írta:Olvastam egy SUN-os kamut hírt, de azért kiváncsi lennék ki lépné meg.
Varane - De Gea csere?
HozzászólásSzerző: flori » 2017. február 27., hétfő 9:45
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. február 26., vasárnap 16:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 26., vasárnap 10:10
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. február 26., vasárnap 10:05
Nem tudom, de remélem, hogy ő fog. a meccs első 2/3-ában lesznek területek, ezt ki kéne használni vele. Utána alakuljon bárhogy a meccs, sokkal zártabb lenne a Villa. Ha baj lenne, kb annyit érnénk vele az utoló fél órára mint a Valencia ellen. Úgyhogy a gyors támadásokhoz tökéletes lenne egy Modric-Kroos-Kovacic, B-B-C hatos, aztán majd 20:00 körül lehet jön a "pofon".El Unico írta:Lenne egy kérdésem. Mennyire biztos, hogy Bale kezd? Mert több portálon és közösségi oldalon is azt láttam, hogy Vazquez fog kezdeni Benzema és CR mellett a támadó harmadban, míg máshol biztosra veszik, hogy a BBC kezd.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 26., vasárnap 2:26
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 26., vasárnap 0:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 25., szombat 22:23
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. február 25., szombat 22:19
a legviccesebb, hogy tudok olyat ahol megyekettőben megvan a havi 100+KAG írta: Mondjuk ebben egyet tudok érteni.
Külföldről nincsen tapasztalatom, de itthon borzasztóan buták és nagyképűek a játékosok,edzők többsége.
nagyon sok ismerősöm tényleg arra veri, hogy NB3,Megye akármennyibe fociznak...nevetséges
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 20:43
KAG írta:Mondjuk ebben egyet tudok érteni.Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
Külföldről nincsen tapasztalatom, de itthon borzasztóan buták és nagyképűek a játékosok,edzők többsége.
nagyon sok ismerősöm tényleg arra veri, hogy NB3,Megye akármennyibe fociznak...nevetséges
HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 25., szombat 20:34
Mondjuk ebben egyet tudok érteni.Hagyjuk ezt, tényleg szerettem volna, még mindig nem vetem el, de annyira elég hogy el sem tudom mondani, ez a sok csürhe, ha beszélsz velük, normálisan fogalmazni nem tudnak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 20:29
numberone1 írta:
Ha egyszer edzo leszel egy kivallo csapatnal(kivanom), remelhetoleg nem igy kezdesz egyik hasonlo kinezetu jatekosodnal. Sanszos, h nem lenne egy hosszutavu gyumolcsozo kapcsolat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. február 25., szombat 17:44
Ha egyszer edzo leszel egy kivallo csapatnal(kivanom), remelhetoleg nem igy kezdesz egyik hasonlo kinezetu jatekosodnal. Sanszos, h nem lenne egy hosszutavu gyumolcsozo kapcsolat.R.M.C.F írta:Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 25., szombat 16:12
Na így már értem akkor.R.M.C.F írta:Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 15:56
Értem. Nem erre gondoltam. Ja....buta mint a tök. Ezt így ránézek a tekintetére és elképzelem.....szerintem írni olvasni sem biztos hogy tud.Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. február 25., szombat 15:51
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 25., szombat 15:47
Én a buta mint a tök megjegyzésen nevettem, de nem csavarom tovább én kedvelem a játékát.R.M.C.F írta:Victorioo írta:Nem tudom hányféleképpen lehet még ezt értelmezni de mindegy, no offense, ahogy írták ez is egy vélemény.
Egyszerű. Te elnéznéd itt. Én meg azt írtam kevesebbet tud mint amire itt tartják. A kettő nem zárja ki egymást.
Ugye....érthető?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. február 25., szombat 15:31
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. február 25., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. február 25., szombat 15:28
Victorioo írta:Nem tudom hányféleképpen lehet még ezt értelmezni de mindegy, no offense, ahogy írták ez is egy vélemény.
Jelenlévő fórumozók: 40 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem