Megy a meccs!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Megy a meccs!
Hat ez ma is borzalmas eddig.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
De mást se.Seraf írta:eddig nagyon úgy tűnik, hogy tudatosan nem eröltetjük a beadásokat ez tetszik
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
skysports 1 hd - nálam tökéletesen működik
ha valakinek van magyar streamje (ami nem szaggat), ossza meg lécci félidei sport tv-s szakértést nem helyettesít semmi..
ha valakinek van magyar streamje (ami nem szaggat), ossza meg lécci félidei sport tv-s szakértést nem helyettesít semmi..
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
eddig nagyon úgy tűnik, hogy tudatosan nem eröltetjük a beadásokat ez tetszik
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Nekem is jol jonne egy, csak telefonra:d
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Linket esetleg tud valaki küldeni ?
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De mi érthető? Hogyha tendenciózusan nem működik valami akkor azt eröltetjük szarásig? Aztán jön a statikus játék, az ellenfél látja hogy van keresnivaló és ettől bevadulnak. Szokásos, Ancelotti-korszak. A negatív fele.
Nem illik.
Jájj, de kígyó!!! Hát félre értettetek. Én sem értek egyet a kezdővel, de azt el kell fogadni, hogy az edző szerint ez a legerősebb felállásunk, így érthető, hogy ezt küldi ki egy ilyen meccsre. Ez van. Ez az Ő gála 11-e. Ezt fogja erőltetni a nagy meccseken, ha esik, ha fúj addig, míg nem bukik vele egy hatalmasat (reméljük nem fog).
ziro: ha az érthető helyett a borítékolható szót használom, akkor ok?
ziro: ha az érthető helyett a borítékolható szót használom, akkor ok?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kiserik 2017. február 26., vasárnap 20:47-kor.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Idegenben egy erős ellenfél ellen érthető a vkp játszatása. Más kérdés, hogy Kroos és Modric is aktívabb védekezésben és támadásban is, ha Kova van mellettük... Én sem értem miért nem szól modric oda, hogy egyszerűbb a dolga ha Kovát kell megjátszani, aki stabilan előre tör 2-3 játékost magára húz és neki több terület marad egy gyilkos passzra... De bízzunk bennük, meglesz ez a meccs. Egy Case szerelés, indítja Balet aki centerez és gólt lövet cével az első 15 percben a többi már gyerekjáték. 1-4 lesz
A középpálya túl defenzív, 2 támadó éledezik, egy sérüléséből tér vissza. Hetek óta ezt látni kivétel a Napoli ellen. Illetve Bale helyén vagy James haszontalankodik vagy Lucas robotol, de egyikkel se mentek sokra idén. Indokolt lenne változtatni néhány poszton.donor írta:Kicsit azért érthető. Erős ellenfél, győzelmi kényszer. Ebből adódik a gála 11. Meglátjuk (ZZ is meglátja), hogy az Ő gála 11-e mit tud jelen állapotában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kérlek? 20-30 meglesz az első félidőbenTorquemada írta:Úgy látom, megint nem akarjuk megnyerni a meccset. Nem érezzük jól megunkat, ha a barca előtt vagyunk. Ez már botrány. Megérteném, ha működne a dolog, de qrvára nem. Kiszámíthatóak vagyunk. Szerencsére ma is láthatunk majd vagy 20-30 beívelést meg egy ötlettelen középpályát. Ne legyen igazam. Igaza van Iscoéknak, hogy el akarnak húzni innen.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Felall az edzo altal legerosebbnek velt kezdo, a kirakatcsapat. Valljuk be, ez az a csapat, amit Zidane mindig is eroltetne, ha mindenki egeszseges lenne.
Szemely szerint Casemiro helyett Kovacicot vagy Iscot kezdetnem, egyebkent jo a kezdo.
Szemely szerint Casemiro helyett Kovacicot vagy Iscot kezdetnem, egyebkent jo a kezdo.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mi érthető? Case nem jó. Akkor meg minek kezdetni?donor írta:Kicsit azért érthető. Erős ellenfél, győzelmi kényszer. Ebből adódik a gála 11. Meglátjuk (ZZ is meglátja), hogy az Ő gála 11-e mit tud jelen állapotában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Valaki tud arra értelmes magyarázatot adni, hogy Case miért állandó kezdő amióta felépült?
Szvsz a játéka nem meggyőző, amióta visszatért a sérüléséből a 3 elvesztett meccs mindegyikét végigtolta.
Ebben az idényben ha Isco v Kova volt a kezdő, nem kaptunk ki. De James-al is a hétvégén először. Nem értem tényleg... voltak jó meccsei, oké, de a padon végre van KP alternatíva, akkor miért nem próbálunk ki mást?
Elvileg ez az alap-kezdő, ami most kimegy a pályára, nem? De szerintem nem a legerősebb.
Egyébként nincs nagy jelentősége, csak nem értem.. hátha valaki fel tud itt világosítani. Nem ezen fog múlni - be kéne húzni ezt a meccset bárki is legyen azon a poszton. A BBC-t nem kommentálom, azt már Ancelotti alatt megszoktam, meg gondolom megteszi itt más is.
Szvsz a játéka nem meggyőző, amióta visszatért a sérüléséből a 3 elvesztett meccs mindegyikét végigtolta.
Ebben az idényben ha Isco v Kova volt a kezdő, nem kaptunk ki. De James-al is a hétvégén először. Nem értem tényleg... voltak jó meccsei, oké, de a padon végre van KP alternatíva, akkor miért nem próbálunk ki mást?
Elvileg ez az alap-kezdő, ami most kimegy a pályára, nem? De szerintem nem a legerősebb.
Egyébként nincs nagy jelentősége, csak nem értem.. hátha valaki fel tud itt világosítani. Nem ezen fog múlni - be kéne húzni ezt a meccset bárki is legyen azon a poszton. A BBC-t nem kommentálom, azt már Ancelotti alatt megszoktam, meg gondolom megteszi itt más is.
Kicsit azért érthető. Erős ellenfél, győzelmi kényszer. Ebből adódik a gála 11. Meglátjuk (ZZ is meglátja), hogy az Ő gála 11-e mit tud jelen állapotában.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Úgy látom, megint nem akarjuk megnyerni a meccset. Nem érezzük jól megunkat, ha a barca előtt vagyunk. Ez már botrány. Megérteném, ha működne a dolog, de qrvára nem. Kiszámíthatóak vagyunk. Szerencsére ma is láthatunk majd vagy 20-30 beívelést meg egy ötlettelen középpályát. Ne legyen igazam. Igaza van Iscoéknak, hogy el akarnak húzni innen.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- BlancoMark
En lefogadom, hogy Ancelottitol tanulta ezt a hulyeseget.
Tudom hogy regen ebbol problemak voltak de azert Perez odacsaphatna az asztalra vagy valami mert ez mar nevetseges.
Tudom hogy regen ebbol problemak voltak de azert Perez odacsaphatna az asztalra vagy valami mert ez mar nevetseges.
Hát tényleg lassan ez van.sentry írta:ZZ nem rotál, csak beszél róla. A sérülések rotálnak, nem az "edző".
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Zinadine beszari...
Sajnalom.
Sajnalom.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."