Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
gyerekek, soha rosszabb meccset
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Mikor végre próbálnék lenyugodni a lefújás után, erre benyomják a fluimucilos csávót és újra idegbeteg leszek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reeed_ati 2017. február 26., vasárnap 22:42-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A 3 ponttól eltekintve kalap kaki volt Isco beállításáig. Nekem egyébként ez az adjuk be, majd lesz valami taktika nagyon nem gyere be. Nem lenne rossz, ha úgy helyezkednének elől hogy tudjanak fejelni, illetve beadni sem ártana normálisan.Realista24 írta:Töröljem, írsz újat?Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
- Galacticos
Ez a gyozelem igy sokkal ertekesebb mintha gala lett volna.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Gálázva győzni már túl mainstream.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Miért? ... Miért kell megvárni amìg ég a ház? Ha ìgy tudunk menni ha ìgy tudunk hajtani. Nem hiszem el h ez az "energiatakarékosabb"... Komolyan ha megelőzne a barsza az tenne jòt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Töröljem, írsz újat?Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ez meleg volt basxátok meg.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
szerintem Zidane nem jó edző
Korai ezt még megítélni, nyilván van még mit tanulnia, de 1 év legmagasabb szinten való edzősködés után még nem időszerű ezt kijelenteni. Jelen állás szerint még simán behúzhat a szezon végén egy bajnokságot meg BL-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Mondjuk szerintem az nem annyira tapasztalat/tapasztalatlanság kérdése, hogy az ember foggal-körömmel ragaszkodik-e játékosokhoz/felállásokhoz/taktikához, hanem természet...Sierra írta:Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
Már most lehetne értékelni ezt az értékelhetetlent. A sokmeccses veretlenségi szériában legalább nyomokban lehetett felfedezni focit, de a Sevilla elleni vereség óta egy nagy nulla a csapat. Hiába a rengeteg kiváló képességű játékos, egyszerűen nem működik semmi, és most még egyéni villanások sincsenek. Mindenki alulteljesít a csapatban, nincs egy játékos, akit ki lehetne emelni. Épkézláb támadásunk alig akad 1-1 meccsen. Tavalyi BL ide vagy oda, szerintem Zidane nem jó edző. Lehet az lesz, de jelenleg szerintem nem ő a megfelelő a csapat élére (fogalmam sincs ki lenne az). Alapból korai volt leültetni a padra szerintem.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Remy írta:Ilyenkor mindig beugrik Zombori és Puhl beszélgetése a futballról.
A többi is nagy kókler a tv.ben. örülök ga néha napján esik nekik valami ami bejön. De ez ritka. Sírni lehet a tudatlanságukon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Egyetértek teljesenKerlon írta:Engem nem az eredmények zavarnak igazán, mert ki ki lehet kapni. Sokkal bajosabb, hogy a csapat semennyit nem fejlődött és szerintem Zidane is tanácstalan, plusz beszari lett és 0 kockázatot vállal mostanában.
Mostanában egyre többször egyetértünk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy újabb tudatlan.Red Byron írta:Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
Ja, elrakta. Általában. Mit jelent az általában? Hogy néha lő nekik gólt? És mi van a többi tétmeccsel? Ugyanolyan impotens, mint Higuain volt.Realista24 írta: Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.
Engem nem az eredmények zavarnak igazán, mert ki ki lehet kapni. Sokkal bajosabb, hogy a csapat semennyit nem fejlődött és szerintem Zidane is tanácstalan, plusz beszari lett és 0 kockázatot vállal mostanában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom mi ez a gyászhangulat néhányotoknál. Akik azt hitték, hogy veretlenül megyünk végig azoknak van egy nagyon rossz hírem, nem nektek való ez a sport
Engem egyedül ZZ aggaszt. Ezzel a Casemiro mániával. Oké, azt el kell ismerni, hogy rengeteg labdát szerez, 1v1-ben egy igazi állat, nem szívesen találnám magam szembe vele. Az sem feltétlenül az ő hibája, hogy egy CR, Benzema, Bale/LV, Modric, Kroos, Marcelo, Carvajal sor képtelen a beadásokon kívül mást megvalósítani. Alapból hiába játszunk 433-at, ez kb ugy néz ki hogy a széleken a szélső védőink maradnak az egyik kp-sal, mert a támadók bent várják a beadást. Az említett kp-saink meg nem arról lettek híresek, hogy 1v1-ben megtudják csinálni az emberelőnyt. Erre lenne ott Kova és Isco. De a támadóink is ritkábban vernek meg védőt, Bale csak akkor ha eltud futni, CR és Benzema összjátékkal megoldja, LV az aki bátran szokott próbálkozni. ZZ-nek ezt kell kijavítania, mert most nem az van, hogy sok a helyzet de nem megy be, konkrétan alig van helyzetünk.
Engem egyedül ZZ aggaszt. Ezzel a Casemiro mániával. Oké, azt el kell ismerni, hogy rengeteg labdát szerez, 1v1-ben egy igazi állat, nem szívesen találnám magam szembe vele. Az sem feltétlenül az ő hibája, hogy egy CR, Benzema, Bale/LV, Modric, Kroos, Marcelo, Carvajal sor képtelen a beadásokon kívül mást megvalósítani. Alapból hiába játszunk 433-at, ez kb ugy néz ki hogy a széleken a szélső védőink maradnak az egyik kp-sal, mert a támadók bent várják a beadást. Az említett kp-saink meg nem arról lettek híresek, hogy 1v1-ben megtudják csinálni az emberelőnyt. Erre lenne ott Kova és Isco. De a támadóink is ritkábban vernek meg védőt, Bale csak akkor ha eltud futni, CR és Benzema összjátékkal megoldja, LV az aki bátran szokott próbálkozni. ZZ-nek ezt kell kijavítania, mert most nem az van, hogy sok a helyzet de nem megy be, konkrétan alig van helyzetünk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja. Ne beszéljünk róla, amikor a Barcat eddig általában elrakta. A BM ellen is fontos gólt szerzett, stb...közhely agyú elesitve van, látom.Red Byron írta:Úgy látszik marad a régi sorozat, páros évben BL (1998, 2000, 2002, 2014, 2016). A többi évben meg teljes összeomlás tavasszal. Amilyen szörnyű a játék mostanában simán benne van, hogy a Napoli 2-0-ra nyer, a bajnokság meg a sok pozitív előjel ellenére szintén elúszik. A kupabukta is szégyen volt. RvN óta nem volt normális csatár, akire bármikor lehet számítani. CR (aki nem is csatár) a sérülése óta katasztrofális, Benz meg rémisztő helyzetkihasználású volt mindig (igen tudom, hogy a Liga elmúlt 10 évének legjobb góllövői és gólpassz adói között van az első 5-ben, de a nagy meccseken inkább ne is beszéljünk róla).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ilyenkor mindig beugrik Zombori és Puhl beszélgetése a futballról.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
Úgy látszik marad a régi sorozat, páros évben BL (1998, 2000, 2002, 2014, 2016). A többi évben meg teljes összeomlás tavasszal. Amilyen szörnyű a játék mostanában simán benne van, hogy a Napoli 2-0-ra nyer, a bajnokság meg a sok pozitív előjel ellenére szintén elúszik. A kupabukta is szégyen volt. RvN óta nem volt normális csatár, akire bármikor lehet számítani. CR (aki nem is csatár) a sérülése óta katasztrofális, Benz meg rémisztő helyzetkihasználású volt mindig (igen tudom, hogy a Liga elmúlt 10 évének legjobb góllövői és gólpassz adói között van az első 5-ben, de a nagy meccseken inkább ne is beszéljünk róla).