Megnéztem, bajnokságban tényleg annyi. Ez elég őrület, egy csatártól ez édeskevés.koax írta:Az elott meg sajnos oktober 23,ha nem csal a szemem..4honap alatt 2 gol.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az elott meg sajnos oktober 23,ha nem csal a szemem..4honap alatt 2 gol.Süti írta:A 2017-es naptári évben a ligában 1 darab gólja van. (Granada elleni 5-0) Lassan március. Ezt bárhogy csavarjuk k*rvagyenge. Nem azt mondom, hogy Morata a megoldás az elkövetkező évekre, de ő legalább már így is 8 gólnál jár. Pedig ugyanaz a középpálya van mögötte. Én személy szerint nyugodt szívvel elengedném a francia kezét a szezon végén.
Bale ezt megtette egy het alatt,ami nem teljes harom meccset szamlal neki..
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
jogos de nálam az San siro marad ha 100 évet is nyomta az interben dzsuzeppee akkor sem értem a tagotMesQueUnClub írta:Meazza 13 évig volt az Inter játékosa, így tippeljünk egy merészet.dzsi91 írta: Nem tudlak hová tenni, aztse tudom,hogy milánó melyik megkeseredett részéből jöttél.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Meazza 13 évig volt az Inter játékosa, így tippeljünk egy merészet.dzsi91 írta: Nem tudlak hová tenni, aztse tudom,hogy milánó melyik megkeseredett részéből jöttél.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Te neked amúgy mi a célod itt, mindenkinek megvan a saját szerepe ezen a fórumon, még a kefírező fosinak és alexoximoxoszoszinak is megvolt, de téged valahogy nem tudlak értelmezni . Néha idehánysz valamit Céről meg egy két kósza hsz amin leírod ami történtgiuseppemeazza írta:Nem értem,mi változott a 70.perc környékén...addig kapu felé nem ment a Real...Isco nagyon jól mozgott,ilyen ember padon ül,luxus...a játék továbbra sem jó,de onnantól volt szenvedély,addig lófasz...
Nem tudlak hová tenni, aztse tudom,hogy milánó melyik megkeseredett részéből jöttél.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Süti
A 2017-es naptári évben a ligában 1 darab gólja van. (Granada elleni 5-0) Lassan március. Ezt bárhogy csavarjuk k*rvagyenge. Nem azt mondom, hogy Morata a megoldás az elkövetkező évekre, de ő legalább már így is 8 gólnál jár. Pedig ugyanaz a középpálya van mögötte. Én személy szerint nyugodt szívvel elengedném a francia kezét a szezon végén.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvass vissza, és megtudod, hogy mit írtam és miért. De most még van kedvem, segítek.Figyelj már,nem akarom véletlen se felbaszni magam,se beléd kötni,de ,,menj anyádhoz", ,,takarodj" ,,seggarcok" ès ezek még csak nem is véglegesek,nem vagy Te egy kicsit elfajulva?Én értem,hogy tied a laszti,meg hogy Viktor is ezt játsza az országban,de egy kicsit még Ő is ad a látszatra.Ne haragudj de muszáj volt szóvá tennem,már én frusztrálódok az emberek helyett.
Indulhatsz anyukádhoz (szóval jobb, ha nem ferdítesz), ezt írtam dannennek, ha már azt írta, hogy elmehet az anyjába és mellé személyeskedett is egyet, ok nélkül.
A takarodj arra reakció, hogy Peti az egész csapatra vonatkozóan azt írta, hogy takarodjatok a kurva anyátokba.
Ha szerinted nem érdemelték ki a seggarcok jelzőt, akkor ez van, szerintem igen. Más kérdés?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nem értem,mi változott a 70.perc környékén...addig kapu felé nem ment a Real...Isco nagyon jól mozgott,ilyen ember padon ül,luxus...a játék továbbra sem jó,de onnantól volt szenvedély,addig lófasz...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nincs meccs embere csak szornyu napos es aranyember.
Elobbi Casemiro, utobbi Kerlon.
Mivel a Las Palmas ellen ugyis Casemiro kezd, mar most elkuldhetned a ****ba, igy talan egy gollal kevesebbet kapunk es konnyeben nyerunk mint ma.
Elobbi Casemiro, utobbi Kerlon.
Mivel a Las Palmas ellen ugyis Casemiro kezd, mar most elkuldhetned a ****ba, igy talan egy gollal kevesebbet kapunk es konnyeben nyerunk mint ma.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2017. február 26., vasárnap 23:31-kor.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
az eredmények és motivációs szempontból sem jók a bérelt helyek,
ezért kell néha a jó cseréket kezdetni
tény, ma Isco és Morata hozta a meccset,
én a las palmas ellen, és a napoli elenni visszavágón őket kezdetném
a hétvégi bajnokikon mehetne Zidane kedvenc csapata a kezdőben
ezért kell néha a jó cseréket kezdetni
tény, ma Isco és Morata hozta a meccset,
én a las palmas ellen, és a napoli elenni visszavágón őket kezdetném
a hétvégi bajnokikon mehetne Zidane kedvenc csapata a kezdőben
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Realista24 írta:Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
Ez ma is bebizonyosodott.
A Karim-Morata harc csak azért jó, mert a személyeskedő seggarcokat ki tudom rakni lelkiismeret furdalás nélkül.
Figyelj már,nem akarom véletlen se felbaszni magam,se beléd kötni,de ,,menj anyádhoz", ,,takarodj" ,,seggarcok" ès ezek még csak nem is véglegesek,nem vagy Te egy kicsit elfajulva?Én értem,hogy tied a laszti,meg hogy Viktor is ezt játsza az országban,de egy kicsit még Ő is ad a látszatra.Ne haragudj de muszáj volt szóvá tennem,már én frusztrálódok az emberek helyett.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, CR7, Ramos, Isco
Hogyan dettó ugyanaz Morata és Mariano? Amúgy baromi sokat lehet kritizálni a játékát annak, aki már hónapok óta nem játszik, valóban..
- ___Samy___
A közepe sem azért szar, mert nem megy nekik, hanem annyira a pálya szélét használjuk, hogy egyszerűen kiesnek a képből. Ezért volt akkora felüdülés ma Isco beküldése is, mert a csatár mögötti részt lefedte, ezáltal volt középpálya.Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
A Karim-Morata harc csak azért jó, mert a személyeskedő seggarcokat ki tudom rakni lelkiismeret furdalás nélkül.
Így ha továbbra is azt fogjuk nyomni, mint amit a Valencia ellen, meg amit ma, addig a kp ugyanúgy szar lesz. De tovább megyek, szerintem meg akkor nem nyerjük a meccseket, ha a szélső hátvédek szarok. Akkora szerepet kapnak a jelenlegi szisztémában, hogy nem engedhető meg a számukra a hibázás.
Az igaz, hogy nem a Benzema-Morata cserén dől el számunkra a dolog, de ez itt most a következetességről szól az esetükben. Ha Benzema, vagy bárki szar, akkor padra kell vágni, nincs mese.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem egyáltalán ne felejtse el, hanem végre tanuljon belőle.lestat írta:1.felidot felejtsuk el szerintem. De főlrg Zidane.
Első félidő egyszerűen nem RM szint volt, nagyon nem.
Azzal volt a gond, hogyha nem kapunk 2 gólt, szerintem Casemiro végigjátsza a meccset és egy unalmas 0-0 lett volna a vége. "Szerencsére" bekaptuk a gólokat és válatoztatott Zidane.
Nálam Isco a MOM, viszont Castillejo is nagy meccset játszott. Jár a taps
Hihi (azért nem hehe, mert még valaki félreérti ). Napoli elleni meccs után jól ki voltam röhögve. Játékunk azóta sincs, a gondjaink pedig ugyan azok. Reméljük ZZ látta, hogy hogyan muzsikált a gála 11-e és leszűri a következtetéseket.
Két emberre térnék ki külön: Kroos és Morata.
Kroos: bacott fáradt. Neki is kellene a pihenés néha, mert ahogy fárad, úgy csökken a pontossága.
Morata: sokan tőle várják a megváltást, de ma sok mindent eláruló esemény történt vele. Beállította az eddigi rekordját a bajnoki gólok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy soha életében nem lőtt egy éven belül 8 gólnál többet egy első osztályú bajnokságban sem (alacsonyabb szinten 12 a rekordja). 24 éves és a 4dik első osztályú éve...
Két emberre térnék ki külön: Kroos és Morata.
Kroos: bacott fáradt. Neki is kellene a pihenés néha, mert ahogy fárad, úgy csökken a pontossága.
Morata: sokan tőle várják a megváltást, de ma sok mindent eláruló esemény történt vele. Beállította az eddigi rekordját a bajnoki gólok tekintetében. Ez azt jelenti, hogy soha életében nem lőtt egy éven belül 8 gólnál többet egy első osztályú bajnokságban sem (alacsonyabb szinten 12 a rekordja). 24 éves és a 4dik első osztályú éve...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nem, mert itt és a fb-on is úgy van előadva, mintha ezen múlna a szezon. Lehet, hogy te nem, de másik 20 igen.Dehogynem ertjuk
Nem látják a fától az erdőt.
Itt minden játékosnak tudnia kell, és nagyjából tudja is, hogy a kedvencek fixek. Aztán jön egy Morata, és azt hiszi majd miatta változtatnak rajtaEz nem Benzemarol es Moratarol szol, hanem a keret menedzseleserol, a jatekosok motivalasarol, es a csapat erdekeirol. Benzema egy jelentektelen porszem ehhez kepest, csakugy mint Morata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Casemiro is rettentesen nagyot esett minőségben. Amikor visszajött kiváló tűzoltó volt és szintet is hozta, de mindegy milyen formában van kezd és ez meg is látszik. Lassú, körülményes, állandóan előrébb kószál mint Modric és Kroos. Nem idekövetelés de tegnap volt a Chelsea meccse ott is mentek az ívelgetések nem túl sikeresen de végig náluk maradt a labda és nyomták tovább mert Kanté egyszerűen minden lepattanót összeszedett és gyorsan továbbadta a Swansea azt se tudta hol vannak. Nyilván itt nem ez lenne a fő taktika csak a minőségbeli különbséget emelem ki. Jó az ha van egy védekezőbb beton ember a kreatív arcok között de a Realban neki is hoznia kéne egy minimum technikai tudást.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Dehogynem ertjuk. Pont ezert lehetne kivagni Benzemat a padra hatha elgondolkodik. Ugyse rajta mulik. Kis tulzassal semmit nem tesz hozza a jatekhoz, ezt nagy valoszinuleg Morata sem mulna alul. Nincs benne kockazat annyira rossz a francia. Van a keretben par olyan jatekos aki jobban megerdemelne nala a kezdohelyet jelenleg. Felolem lehet ez Isco is, vagy Kovacic, vagy Lucas Vasquez, csak tegye be oket, hogy aki a padon ul lassa hogy a kemeny munka es a jo teljesitmeny megterul es kezdobe lehet kerulni anelkul hogy valaki honapokra leserulne, a palyan levok meg lassak hogy attol hogy most ok vannak a kezdoben meg nem feltetlenul lesz az mindig igy, es igenis igyekezzenek teljesiteni, mert ha nem akkor a padon talalhatjak magukat. Ez nem Benzemarol es Moratarol szol, hanem a keret menedzseleserol, a jatekosok motivalasarol, es a csapat erdekeirol. Benzema egy jelentektelen porszem ehhez kepest, csakugy mint Morata.Realista24 írta:Azt nem értitek, amit hétről hétre írok, hogy a lényeg a közepe. Ez nem Moratán vagy Karimon múlik, hanem Casemiron, Iscón, Kovacicon.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De szerencsére odaírtakoax írta: Szerintem ha ugy nezzuk szemelyeskedes nelkul viszont eleg jo erveket irt..
Mariano detto ugyanaz mint Morata.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De ki követeli moratat kezdőbe évekre? Mindenki aki a kezdőbe szeretné az az idei évre vagy 4-5 meccsre. Hogy megkapja a bizalmat az idény során amit az ő teljesítménye alapján is kiérdemelt, ha meg már benzemaét is figyelembe vesszük, akkor ordító faxság hogy a francia van nyomatva.
Beszélhetnénk arról hogy milyen jó lenne agüerocavanilewambappesanchez a kezdőbe de minek?
Én személy szerint az idei évet szeretném dupla kupával a végén ünnepelni, és ezért szeretnék moratának kezdő tagságot még most!! Hogy ha április-májusban jönnek a mindent eldöntő meccsek akkor legyünk tisztában hogy kitől mit kaphatunk...most jelen pillanatban annyit tudunk h karim hullagyenge, morata meg próbálkozik csereként be is jövöget neki...hát lépjünk már előre valamit csatárkérdésben,mert így ezzel szart se fogunk nyerni. És karim nem érdemli meg!!! hogy a következő meccseken kezdjen! Mert ennyire körbenyalt játékosa ilyen teljesítménnyel még nem volt a klubnak! Talán 4-5 meccs padtól megjön az esze, mert 6 hónap feltétel nélküli bizalomnak látjuk azt a vaskos 5 gólos eredményét...
Aztán nyáron le lehet vonni a konzekvenciát. Én sem számolnék moratával, de itt van, küzd, hajt és teljesít.
De illúzióim nincsenek, nem fogja megkapni a bizalmat, karim meg yolozhat a pályán. Ejjj de haragszok rá, pedig szerettem a játékát...
Beszélhetnénk arról hogy milyen jó lenne agüerocavanilewambappesanchez a kezdőbe de minek?
Én személy szerint az idei évet szeretném dupla kupával a végén ünnepelni, és ezért szeretnék moratának kezdő tagságot még most!! Hogy ha április-májusban jönnek a mindent eldöntő meccsek akkor legyünk tisztában hogy kitől mit kaphatunk...most jelen pillanatban annyit tudunk h karim hullagyenge, morata meg próbálkozik csereként be is jövöget neki...hát lépjünk már előre valamit csatárkérdésben,mert így ezzel szart se fogunk nyerni. És karim nem érdemli meg!!! hogy a következő meccseken kezdjen! Mert ennyire körbenyalt játékosa ilyen teljesítménnyel még nem volt a klubnak! Talán 4-5 meccs padtól megjön az esze, mert 6 hónap feltétel nélküli bizalomnak látjuk azt a vaskos 5 gólos eredményét...
Aztán nyáron le lehet vonni a konzekvenciát. Én sem számolnék moratával, de itt van, küzd, hajt és teljesít.
De illúzióim nincsenek, nem fogja megkapni a bizalmat, karim meg yolozhat a pályán. Ejjj de haragszok rá, pedig szerettem a játékát...