Cristiano Ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
442-t tényleg meglehetne próbálni, így, hogy Cé is gyenge és láthatóan keresik a helyét és Benz is gyenge. Két rossz közül nyilván Cé marad a kezdőben. Úgyis az ívelgetés megy, így én simán megpróbálnám a két éve sikeresen működő James-Modric-Kroos-Isco kp-t, elől meg Ronaldo és Bale. De akár Benz is lehet akármelyikük helyett elől.
De egyébként én abban bízom, hogy magára talál a BBC és lehoznak együtt egy jó tavaszt.
De egyébként én abban bízom, hogy magára talál a BBC és lehoznak együtt egy jó tavaszt.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ő esetében már mindegy szerintem, lefőtt a kávé, bár valaki majd biztos lehurrog aki még mindig bízik valami csodában, hogy újra a régi formában játszik. 2 csatáros játékban még bőven jó lehetne, több pihenővel, na de nem az a fajta aki ezt elfogadná, addig pedig marad ez.
- nzooli93
Főleg hogy pihenni most nyáron se fog a minivb miatt
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
4-4-2 mondanám én is elől cr és bale. Játszottunk már így a szezonban és nem is volt rossz nem értem miért felejtette ezt el Zidane.
Azért kíváncsi leszek ha lehozza a tavaszt ilyen formával mi vár rá jövőre itt? Bár sanszos hogy nem váltpzik semmi.
Azért kíváncsi leszek ha lehozza a tavaszt ilyen formával mi vár rá jövőre itt? Bár sanszos hogy nem váltpzik semmi.
Én kiraknam már a kezdőbol. Se csatarkent, se szelsokent nem lehet használni. Ráadásul a csatár miatta szélsőt játszik. Ezzel meg - 2 embert érünk el. Morata még csak csak védekezett, de hát mennyivel előrébb tartanánk, ha a helyén tényleg egy szélső lenne? Vagy CR helyén egy csatár. Hihetetlen melyrepules ez az év és tényleg elvétve hoz néhány értékelhető meccset és ennyi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Aki elájul CR teljesítményétől, az nézze már vissza a meccset. Teljesen használhatatlan volt megint. Az utolsó perces fejese tényleg szép volt meg az első félidő végén volt egy jó beadása. Ennyi. A tizernegyes góltól hagy ne essek már azért hasra, feltételezem, nagyon remélem, a keretben más olyan játékosok is vannak, akik legalább onnan el tudják találni a kaput. Az elmúlt meccseken szintén kutya volt. Ha elől játszatják az a baj, ha szélen, akkor az, ha középen, akkor az, szerintem meg csak annyi, hogy inkább Sencsenben vagy valamelyik másik szép városban kellene fociznia 300 millióért. Addig ne várjunk megújulást (nagyon kellene) amíg nem tudjuk elhinni, hogy CR után vagy nélkül is lesz élet. De ezt az egész BBCre értem, nem a szívem csücske egyik sem újabban. A keret többi része igazából alkalmas arra, hogy bármit elérjünk, de ezzel a három jómadárral már tele a hócipőm.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Te meg hiába rugtal kettőt, de fáj nézni, amit csinálsz. Az a kapás lovesbol luft elmond mindent.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
+1, szerintem a legrosszabb formacio.donor írta:A 433at kellene elfelejteni.RaúlCF írta:rosszul játszott nem való a szélre mert se előre se hátra semmi 16oson belül viszont gyilkos ezért kéne a szélről bezavarni középre véglegesen és egy olyan szélsővel tolni aki csinál is ott vmit
4-2-3-1 vagy 4-4-2, ezt a kettot latom eletkepesnek.
A 433at kellene elfelejteni.RaúlCF írta:rosszul játszott nem való a szélre mert se előre se hátra semmi 16oson belül viszont gyilkos ezért kéne a szélről bezavarni középre véglegesen és egy olyan szélsővel tolni aki csinál is ott vmit
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
rosszul játszott nem való a szélre mert se előre se hátra semmi 16oson belül viszont gyilkos ezért kéne a szélről bezavarni középre véglegesen és egy olyan szélsővel tolni aki csinál is ott vmit
- RealVazquez
Az ordog nem alszik... jonni fognak, kelet felol.
Viccet felreteve, o ezert van itt. Ennyi idosen, ha masra nem, erre meg jo. Villan, es "eldonti". Most epp megmentett minket. A 2. golja vilagklasszis fejes volt. Csak ugy mondom.
Viccet felreteve, o ezert van itt. Ennyi idosen, ha masra nem, erre meg jo. Villan, es "eldonti". Most epp megmentett minket. A 2. golja vilagklasszis fejes volt. Csak ugy mondom.
Szerintem már mindenki megunta a baszogatását.El Unico írta:Erdekes, nem porog a topicja.
- RealVazquez
Erdekes, nem porog a topicja.
Na majd akkor en. Szarul jatszottal, el voltal tunve a meccsen, de ismet jottel, villantal, es megmentetted a becsuletunket. Lehet hogy ez az 1 pont fog kelleni a bajnoki cimhez...
Pacsi!
Na majd akkor en. Szarul jatszottal, el voltal tunve a meccsen, de ismet jottel, villantal, es megmentetted a becsuletunket. Lehet hogy ez az 1 pont fog kelleni a bajnoki cimhez...
Pacsi!
- RealVazquez
Te voltal a harmadik! Beugrott!ziro4vr írta:Igen, Remy kérlek ne szidd még ilyenkor is...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Há' már vagy 2x lettem kirakva CR miatt, mert védtem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2017. február 26., vasárnap 23:41-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- RealVazquez
Bocs akkor osszekevertelek valakivel.Remy írta:jóval kevesebbet sír és esik össze a fűszálakba. Talán tényleg elindul felfelé ismét. Egy jó triplát akarok már látni megint.
WTF? Én?
R24
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
jóval kevesebbet sír és esik össze a fűszálakba. Talán tényleg elindul felfelé ismét. Egy jó triplát akarok már látni megint.
WTF? Én?
WTF? Én?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért, játszott?El Unico írta:Nekem csak egy keresem lenne. Kerlon, Remy es R24 ne irjon ide negativat rola. Csak dicserjetek meg kerlek es lepjetek tovabb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Nekem csak egy keresem lenne. Kerlon, Remy es R24 ne irjon ide negativat rola. Csak dicserjetek meg kerlek es lepjetek tovabb