Hossza miatt nem akartam idézni teljesen.Babinho írta:...
Bármit nyerünk én elküldeném Zidane-t még ha ezért k*rva anyázni fog pár ZZ fan (aki vak).
1 éve vette át Zidane a csapatot. Semmilyen taktikai elemben nem fejlődtünk. Képtelenek feltörni egy védekező csapatot, pedig a játékosok megvannak ehhez. Csak Zidane vagy nem játszatja őket, vagy taktika nélkül mennek fel a srácok. Vagyis izé..... taktika: íveljük be aztán majd valaki majd befejeli. Röhejes ez a játék egy ilyen kerettel. Angol másodosztályba ez még elmenne baszdelőre John-okkal, meg fuss utána McAdam-ekkel. Itt "picit" technikásabbak játékosok vannak.
Aztán arról ne is beszéljek inkább, hogy hány játékos van jogtalanul állandóan a keretben és hányan mentik meg Zidane seggét attól hogy kirúgják. Mert elhihetitek ha Zidane elbalfaszkodja ezt a évet, akkor repül. Teljesen jogosan. Ez nem az fc bivalybasznád, hogy "nem baj pistikém majd jövőre meglesz a feljutás". A világ legjobb kerete a miénk, de ha nem akkor top3-ba lazán ott van. 20 éve nem volt ilyen mély és minőségi kerete a Real Madridnak.
Lehet itt elvárni Zidane-tól hogy majd fejlődik, meg lehet itt mentegetni, hogy a k*rva anyád sentry de mocsos sznob buzi, de hát kezdő edző mit vársz tőle blabalbalbalbala. De mikor Zidane elvállalta tudta jól, hogy itt már tegnapra meg kell nyeerni minden kupát (túlzok), és mindig mindenhol mindent meg kell nyerni, ráadásul szép játékkal, nem ilyen ívelgetéssel. Az elején még türelmes a nép (legyen az bárki) hogy kerethez nem méltó játékkal nyer a csapat, de egy idő után a legtürelmesebb szurkoló is megunja hogy úgy játszunk kis túlzással mint egy másodosztályú csapat. Zidane alatt is igaz az hogy semmi taktikánk, nincs formája a csapatnak, nincs jellege, nincs gerince, csak az van, hogy a kiváló minőségű játékosok mikor villannak, hogy megnyerjék a meccset.
Tegnap annyi elég volt hogy bazze rádöbbenjen 2-0 után hogy nem kell Casemiro és kell egy kreatív ember. Én fotelhuszárkén, egy senkiként előre elregéltem (nem itt másik fórumon), hogy Casemiro full felesleges lesz, kell helyette egy Kova vagy Isco. Ez döbbenet b*szki hogy nem veszi észre egy top csapat edzője. Ha meg észreveszi és nem tesz ellene akkor hülye, vagy töketlen, vagy mittomén. Nevetséges már az amit Zidane művel az elmúlt hónapokban, nem hogy fejlődött de tovább romlott. Rohadt nagy mákja van hogy olyan a keret hogy ha elb*ssza akkor kb bárkit becserél az javulást hoz és megmenti a seggét. De ez nem az ő dicsősége, hanem a kereté.
Sajnos kétlem hogy az elkövetkező 2-3 hónapban akkorát fejlődne ZZ hogy mindent hirtelen megold. Szóval ha marad ZZ jövőre akkor gyanítom ugyan ezt a semmilyen játékot játszuk majd. Kérdés hogy addigra ki lesz itt a padon aki megmentse a seggét.
Legjobban az idegesít hogy állandóan jár a szája hogy fontos a rotálás stb, meg milyen jól játszottak a cserék, és hogy több percet érdemelnek. Erre b*szd meg nyomatja a kiskedvenceit ugyan úgy, akkor is ha szarok, akkor is ha taktikailag nem indokolt. Ezért tartom ZZ-t alkalmatlannak ezen a szinten.