Jo, de ezek 24 karatos arany bevonattal es gyemanttal voltak diszitve.Realista24 írta: Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzében Zseniális. Matyi és a haverok.
Real Madrid vs. Barcelona
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mondjuk az eurobarca nem állt be a sorba, nincs erről hír, se tweet. Facebookon nem tudom raktak e ki bármit, ott sem láttam.
Az ilyen blaugrana féle szennyek, akik csak hergelnek nem biztos hogy támpontot kéne jelentsenek. Főleg, hogy a saját játékosokba is belerúgnak ahol tudnak, Neymar is már keresztre volt feszítve, aztán talált egy gólt, egyből isten lett. komolytalan.
A fórumon is 2-3 ekeferkó nyomatja a hülyeségeket, a többség röhög ezen, aki látta a meccset tudja hogy nem volt semmi "csalás", "részrehajlás".
Nem tudom,lehet én vagyok furán bekötve, de egyáltalán nem hoznak lázba ezek a "hírek", nem hogy még kommenteljek is alá 1-1 bejegyzésnél.
Nyilván mérgelődtem magamban egy sort, de eszembe nem jutott hibáztatni a bírókat a Villareal elleni meccsen, inkább szidtam a sárgákat,hogy két gólos előnyt nem tudtak Xre kihozni. Őket "kell" hibáztatni, ha már valakin el kell verni a port.
Az ilyen blaugrana féle szennyek, akik csak hergelnek nem biztos hogy támpontot kéne jelentsenek. Főleg, hogy a saját játékosokba is belerúgnak ahol tudnak, Neymar is már keresztre volt feszítve, aztán talált egy gólt, egyből isten lett. komolytalan.
A fórumon is 2-3 ekeferkó nyomatja a hülyeségeket, a többség röhög ezen, aki látta a meccset tudja hogy nem volt semmi "csalás", "részrehajlás".
Nem tudom,lehet én vagyok furán bekötve, de egyáltalán nem hoznak lázba ezek a "hírek", nem hogy még kommenteljek is alá 1-1 bejegyzésnél.
Nyilván mérgelődtem magamban egy sort, de eszembe nem jutott hibáztatni a bírókat a Villareal elleni meccsen, inkább szidtam a sárgákat,hogy két gólos előnyt nem tudtak Xre kihozni. Őket "kell" hibáztatni, ha már valakin el kell verni a port.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Látom megy a harc hétévége óta folyamatosan.
Zseniális.
Zseniális.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Azért mi se essünk ebbe a hibába
rmcf-nek abban igaza van, hogy várható volt, hogy amint előzünk (visszaáll a leggyakoribb állapot), akkor sárga-vörös habzó szájak lesznek mindenhol. De nekünk erre nem kell felülni.
Mondjuk az tetszik ahogy a marca kiugrasztotta a vérebeket, ha tényleg direkt volt
rmcf-nek abban igaza van, hogy várható volt, hogy amint előzünk (visszaáll a leggyakoribb állapot), akkor sárga-vörös habzó szájak lesznek mindenhol. De nekünk erre nem kell felülni.
Mondjuk az tetszik ahogy a marca kiugrasztotta a vérebeket, ha tényleg direkt volt
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Már régebben mondtam, hogy láttam egy interjút egy katalán sport lap főszerkesztőjével, ha nem látom a saját szememmel nem hiszem el, ott mondta a csótány, hogy SZÁNDÉKOSAN olyan híreket is gyártanak ami nem igaz, mert ezt akarja olvasni a katalán nép. Szó szerint mondta: Nem érdekes ha a hír valótlan.....Baxki, maga mondta el.de ezek mindig, mindig ráugranak.
Egyébként a hungarokatalánok azt is elhinnék a hazug katalán lapoknak hogy Elvis még él.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Két tollal, egy kitűzővel és egy mezzel, amit aztán pacekba ki is visznek a kamerák kereszttüzében Zseniális. Matyi és a haverok.De hat a Real erre is kepes, azezon kozben megveszi a jatekveztoi bizottsagot
Egyébként, kezdem azt hinni, hogy a madridi sajtó néha direkt szolgáltat félinfót, cinkes szituációt, hogy rá tudjanak kapni, aztán 10 órával később, meg a földig alázzák őket de ezek mindig, mindig ráugranak.
Amire még kíváncsi lennék, az a Villarreal elnökének az arca, amikor a képébe tolják a lenti fotót
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Egyszeruen valahogy magyarazni kell a rossz szereplest es a kimenoben levo csapatgarniturat, mert erdekes modon az eddigi szezonokban nem csaltak a Barcas kollegak szerint a Real javara, sot meg a szezon a elejen se amig birtak tartani a lepest, aztan ahogy nagyobb tavolsagba kerultek valahogy elokerultek ezek a mesek. De hat a Real erre is kepes, azezon kozben megveszi a jatekveztoi bizottsagot.
Es meg veletlenul se az a gyenge szereples oka, hogy egyszem Messsibol all lassan a csapat a donto szituaciokban.
Es meg veletlenul se az a gyenge szereples oka, hogy egyszem Messsibol all lassan a csapat a donto szituaciokban.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Matyi, ezt neked speciálba:
https://pbs.twimg.com/media/C5soVMJXEAM-sSa.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soWLYXMAEQqij.jpg
https://pbs.twimg.com/media/C5soW2YWMAEVS26.jpg
Itt a lista, hogy ki mit szokott ajándékba adni a bírónak, A Barca is.
Itt pedig az látható, hogy Villarrealos szatyor is volt náluk hétvégén
https://pbs.twimg.com/media/C5sjgoEXEAAwFEx.jpg
Aztán most bújjatok vissza a barlangba.
De hányszor kell még bebizonyítani hogy amit mondanak rólunk az hazugság? Hány 100x még?
Olyan szépen látszik, hogy a média, meg a barcások, várják mikor lehet valami félinfóból, kicsavart kitekert mondatból, félig látszó fotóból azt mutatni, hogy a real madrid rossz......Biztos azért, mert ezt akarja olvasni a sok féleszű.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Matyi, ezt neked speciálba:
Aztán most bújjatok vissza a barlangba. Tegnap még jót röhögtetek, hogy a Real szatyrokat ad, meg gúnyolódtatok, kíváncsi vagyok, hogy most mit éreztek, amikor MINDEN csapat, még ti is ezt csináljátok
Szánalmas, ahogy vergődtök, de én imádom olvasni.
Aztán most bújjatok vissza a barlangba. Tegnap még jót röhögtetek, hogy a Real szatyrokat ad, meg gúnyolódtatok, kíváncsi vagyok, hogy most mit éreztek, amikor MINDEN csapat, még ti is ezt csináljátok
Szánalmas, ahogy vergődtök, de én imádom olvasni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
keci hát énse értem megy a bírózás már olyankor is amikor beletenyerel az ember a labdába és tudomást sem vesz róla senki,hogy kezezés volt csak bíróznak ennyi idiótát
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
BlancoMark írta:Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.
Masik oldalrol meg felmerul a kerdes hogy ennyire nem foglalkoztatja oket a SAJAT megnyert rangadojuk? Mert nem sok mindent lattam rola, mindenhonnan a Real folyik a csapbol is.
Most mondhatnám azt amit szoktam, hogy megmondtam....mert baxdmeg megmondtam már régebben, hogy a barca drukker, vagy a média ....aki a real elleni cikkeivel tud élni/eladni, nem a barcásokkal( azokkal lófaszt sem tud, mert a realt a real drukkereken kívül mindenki hátrányosan akarja tudni), azok ha mi a barca elé kerülünk tartósan, akkor ki fog törni a háború.....hát megmondtam....na.....mert ezt csinálták a 90 es években is, a 2000 évek elején is, ha mögöttünk voltak, akkor a világ csalói voltunk, a szemetek....hát nyíljon már ki néhányunk szeme....
- BlancoMark
Gyerekek en ezt nem hiszem el, hogy tegnap ota is megy folyamatosan a mocskolodas a tegnapi meccsrol a katalan sajto reszerol meg ugye itt ez a szatyor sztori is. EGY TELJESEN EGYERTELMUEN MEGADHATO TIZIERT. Vagy mi mar jogos tizit se kaphatunk es onmagaban megkapja magat a Real ha megkap egy adhato tizit mert akkor mar tamogatjak? Erthetetlen, azt hittem ezt a tegnapi esetet meg a Barcasok is elismerik.
-
Realista24 írta:https://www.facebook.com/madridom/photo ... =3&theater
Elolvastam a kommenteket, a barca és a real drukkerek kifejezése, stílusa jellemzően elkülöníthető. A barca drukkerek nagy része, egy igazi gusztustalan sz*rdarabokból álló csürhe. Van egy kis rétegük, akik tisztességesek, sportemberek, igazi drukkerek, őket jó olvasni, velük jó vitázni,kár hogy csak kevesen vannak és ők tudják csak ezt a nagy múltú klubot megfelelően képviselni, de a többség, egy igazi patkány horda, piké féle mocskosszájú, semmitérő ember. Semmit sem ér a szavuk, a véleményük egy lófax. Egy pár éve feltűnt majomhad.
-
MesQueUnClub írta:Ezzel én is egyet értek, az a Puskás, Di Stefano, Gento féle csapat gyakorlatilag akkor olyan volt, mint ma ősszerakni Messi, Cé és Suárezt egy keretbe.R.M.C.F írta:egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
És mennyit kérsz érte, hogy ezt egy barca oldalon is tartsd? Mert ott kiszednének a sorból, és felhúznák az alsógatyádat a fejedre.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezzel én is egyet értek, az a Puskás, Di Stefano, Gento féle csapat gyakorlatilag akkor olyan volt, mint ma ősszerakni Messi, Cé és Suárezt egy keretbe.R.M.C.F írta:egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Persze, bármi bárhol előfordulhat, de nem jön ki....sehogy se. Mert a tendencia megmutatja, hogy franco alatt is annyit nyertek mint előtte vagy utána(kivéve ezt a xavi,iniesta, messi ) korszakot, de ez egyszeri és megismételhetetlen szerintem.füst írta:Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de simán lehetséges. Lehettek a legjobbak attól függetlenül hogy ott gáncsolták őket ahol tudták. Mint ahogy egy karatebajnokot is hasba rúghatsz kétszer egy kocsmai verekedés előtt, attól ő még ugyanúgy zsebreteszi az ittas társaságot. Lehet hogy túltolják a katalánok, de az is valószínű hogy egynéhány évig egyenlőbbek voltunk az egyenlőknél. A rekordjuk nem bizonyitja azt hogy zavartalanul működhettek. Szumma szerintem a Franco-éra dolgaiban nem nekünk és nem most kell okosnak lennünk.R.M.C.F írta:Most néztem megdöntöttük a barca 1944 es gólrekordját.....éljen, de azért egy dolgot megkérdezhetek?
Ez hogy lehet? Ez a gólrekord? Mert ez bőven franco alatt elért eredmény, mint egyébként sok más is a barca részéről.....ezt hogy hagyta franco gyö***erek?
.
Franco pedig gáncsolta őket a sikerüket elvette, ordítják állandóan, a baj az hogy ennek a fele sem igaz. Csak nekik ez a megfelelő, a jobbat nem elismerni és másra fogni a sikertelenséget.
Arról nem is beszélek, hogy nemzetközi szinten sem tudtak mérce lenni, oda pedig franco keze nem ért el, ez történelmi tény. Külföldön utálták francot, a németek, az olaszok is, azt nehéz elhinni hogy odaszólt hogy engedjék már nyerni a real madridot......pffff......egyszerű, azért nyertünk anno sok bek-et, mert ku*rva jó csapatunk volt, mint nekik 2006-2012 között. Ez van. Csak szar ha nem ismerik el.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagyon kíváncsi keszek a Messi utáni korszakukra.Ugye most elértek egy olyan szintre olyan nyomáshoz ami nálunk már évtizedek óta megvan.Minden évben minden teófeát neg KELL nyerni.Korszak váltás előtt vannak, persze Messiben van még 2-3 év de akkor is elkéne induljanak vmegy másik úton mert már nem sokáig tudják takargatni,hogy az agyonszopkodott lamasia nem fog mistanában kinevelni egy újabb xavi iniesta messi triot.Az ilyen neymar félék meg 1-2 teófea nélküli év után úgyis párizsban kötnek ki,durvább esetben akár nálunk.
Kiváncsi vagyok elbírják-e azt a terhet ami miatt éveken át röhögtek rajtunk vagy visszasüppednek oda ahol voltak.Mert egy ideig lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, mutogatni Madrid felé,csak egyre komikusabb lesz.
Kiváncsi vagyok elbírják-e azt a terhet ami miatt éveken át röhögtek rajtunk vagy visszasüppednek oda ahol voltak.Mert egy ideig lehet gyártani az összeesküvés elméleteket, mutogatni Madrid felé,csak egyre komikusabb lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ezt a kijelentést mire alapozod? Én nagyon nem ezt tapasztalom, már magyar viszonylatban sem igazán jellemző hogy a közember politikamentesen beszélgetne ha valamilyen sporteseményről van szó. Sőt, pontosan azt látom a legtöbb fórumon, hogy éppen a közemberek nem tudnak elvonatkoztatni, szóval nem igazán tudom miből hiszed hogy észrevételnül zajlik valami. Vagy van valami konkrét példád olyan sportesemény által elrejtett politikai propagandára amit észrevétlenül eladtak az "embereknek"?a legtöbb emberben ugyanis az él, hogy a sport egy politikamentes dolog (legyen ez akár egy olimpia, akár a foci)
így el tudják vele adni a propagandát úgy, hogy az ember észre sem veszi - ha jól csinálják. Már a rómaiak is tudták, hogy kenyér meg cirkusz kell a népnek.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
ericco írta:Legegyszerűbb módja egy viszonylag nagy népcsoport befolyásolásának. Ráadásul könnyű köré egészséggel kapcsolatos lózungokat is költeni.MesQueUnClub írta:Amúgy azaz érdekes, hogy habár a diktatúra vezetők a társadalmat elnyomják, addig a sportra nagyon nagy figyelmet fordítanak. Szinte kivétel nélkül mind.
Így van, nagyon hatékony PR eszköz, a legtöbb emberben ugyanis az él, hogy a sport egy politikamentes dolog (legyen ez akár egy olimpia, akár a foci), így el tudják vele adni a propagandát úgy, hogy az ember észre sem veszi - ha jól csinálják. Már a rómaiak is tudták, hogy kenyér meg cirkusz kell a népnek.