HozzászólásSzerző: sentry » 2017. február 27., hétfő 20:48
Amúgy én se ismertem ezt az oldalt. Bár fb-on titeket sem követlek, nekem elég az itt megjelenő hírek.
Ami engem ma igazán kiborított, az egy - reklámot nem fogok csinálni így nem mondom hol - barcás blogon ma az egyik kommentelő bevallotta hogy ő maga az indexes Joó Gabi.
Számomra ez azért elfogadhatatlan csak, mert szerintem végtelenül szánalmas Barca és Messi imádó cikkeket ír, képtelen leplezni a hovatartozását. Így pedig vér ciki az írásai. Főleg úgy hogy ahol lehet belerúg egy hatalmasat a Realba, csúsztat, hazudik, és végletekig elfogult. Mint egy böszme gyökér tinédzser, úgy viselekdik. Ez csak azért gáz, mert kb 300ezres az index napi látogatottsága.
Persze röhögve lehet azt írni erre, hogy biztos kamu csak meg stb. De pár hete olvastam már, hogy valóban ő lehet az.
Tudom itthon ennek semmilyen következménye nem lesz. Farkas Norbi coming out-ját is várom már, mert ő még egy hasonló gerinctelen ember, aki bármikor letagadná, hogy Barca és Messi drukker, de ahol lehet indokolatlanul isteníti őket, és leköpi a Realt.
Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.