Szerintem elég hasonló, nem értem a problémát..Realista24 írta:Az első a Bein sport amerikai állomása így mutatta be Bakambu gólját, a második a Bein sport spanyol állomása, ugyanazt
https://pbs.twimg.com/media/C5tcifCXMAE0xds.jpg
Spanyol bajnokság
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az első a Bein sport amerikai állomása így mutatta be Bakambu gólját, a második a Bein sport spanyol állomása, ugyanaztR.M.C.F írta:Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
Végre, és magyarországon nem akar? brutál mi van itt....aki nem figyeli az nem veszi észre, de basszus egy 2:0 ra megnyert meccs után néha úgy állok fel a tv elől, hogy összetehetjük a két kezünket hogy nyertünk....mert bele tudják okosba, finoman injekciózni a hallgatóba, hogy a real a rosszabb. A kétes szitukat másként reagálják le, a bírói hibákat másként...szinte mindent......Ezt nem nehéz elképzelni, az emberek simán vezethetőek....simán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nah ők rettentő jók szerintem. Bár csak a blogot szoktam olvasni többnyire. De ott teljesen elfogulatlan mindenki, még aki Realos az patent mód, kritikusan ír a Realról. Az ő oldalukon méltatlanul kicsi az aktivitás pedig remek cikkeket/elemzéseket írnak szerintem.Norbii írta:szerintem ez nem igazán vicces.El Sie7e írta: én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltják
Felsőbb utasításra pár hónapja szó nélkül törölték az oldalukat és rengeteg lájkolót vesztettek + bejegyzést.
Am korrekt kis oldal érdekes hírekkel, mint a la liga loca. Sajnos a hungarynál van egy barcás szerkesztő aki durván el van szállva magától és tipikus elvakult személy. Capitano vagy mi a nick neve, valószínűleg ő is áll a balhé középpontjában.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az sem, hogy alaptalanul vádaskodnak.szerintem ez nem igazán vicces.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
szerintem ez nem igazán vicces.El Sie7e írta: én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltják
Felsőbb utasításra pár hónapja szó nélkül törölték az oldalukat és rengeteg lájkolót vesztettek + bejegyzést.
Am korrekt kis oldal érdekes hírekkel, mint a la liga loca. Sajnos a hungarynál van egy barcás szerkesztő aki durván el van szállva magától és tipikus elvakult személy. Capitano vagy mi a nick neve, valószínűleg ő is áll a balhé középpontjában.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
persze hogy nem az, ez csak annak nem nyilvánvaló, aki vagy nem érdekel a két fél irányának képviselése, vagy egyszerűen félcédulás.Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
Nem túl bonyolult összegezni, összehasonlítani mondjuk egy év távlatában a real ellenes és a barca ellenes cikkeket,hozzászólásokat az arány felháborító. Egy hazugság ez az egész. Jó lenne felhívni erre a figyelmet, megmutatni hogy a real madrid ki van téve a többi klub és a média(két drukker létezik, a realos és az antirealos), csúsztatásainak, ferdítéseinek, kiragadott féligazságoknak, szemét leszólásoknak. Megfigyeltem, igaz. nyugodtan el lehet hinni. Nem szoktam kamuzni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Amúgy én se ismertem ezt az oldalt. Bár fb-on titeket sem követlek, nekem elég az itt megjelenő hírek.
Ami engem ma igazán kiborított, az egy - reklámot nem fogok csinálni így nem mondom hol - barcás blogon ma az egyik kommentelő bevallotta hogy ő maga az indexes Joó Gabi.
Számomra ez azért elfogadhatatlan csak, mert szerintem végtelenül szánalmas Barca és Messi imádó cikkeket ír, képtelen leplezni a hovatartozását. Így pedig vér ciki az írásai. Főleg úgy hogy ahol lehet belerúg egy hatalmasat a Realba, csúsztat, hazudik, és végletekig elfogult. Mint egy böszme gyökér tinédzser, úgy viselekdik. Ez csak azért gáz, mert kb 300ezres az index napi látogatottsága.
Persze röhögve lehet azt írni erre, hogy biztos kamu csak meg stb. De pár hete olvastam már, hogy valóban ő lehet az.
Tudom itthon ennek semmilyen következménye nem lesz. Farkas Norbi coming out-ját is várom már, mert ő még egy hasonló gerinctelen ember, aki bármikor letagadná, hogy Barca és Messi drukker, de ahol lehet indokolatlanul isteníti őket, és leköpi a Realt.
Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
Ami engem ma igazán kiborított, az egy - reklámot nem fogok csinálni így nem mondom hol - barcás blogon ma az egyik kommentelő bevallotta hogy ő maga az indexes Joó Gabi.
Számomra ez azért elfogadhatatlan csak, mert szerintem végtelenül szánalmas Barca és Messi imádó cikkeket ír, képtelen leplezni a hovatartozását. Így pedig vér ciki az írásai. Főleg úgy hogy ahol lehet belerúg egy hatalmasat a Realba, csúsztat, hazudik, és végletekig elfogult. Mint egy böszme gyökér tinédzser, úgy viselekdik. Ez csak azért gáz, mert kb 300ezres az index napi látogatottsága.
Persze röhögve lehet azt írni erre, hogy biztos kamu csak meg stb. De pár hete olvastam már, hogy valóban ő lehet az.
Tudom itthon ennek semmilyen következménye nem lesz. Farkas Norbi coming out-ját is várom már, mert ő még egy hasonló gerinctelen ember, aki bármikor letagadná, hogy Barca és Messi drukker, de ahol lehet indokolatlanul isteníti őket, és leköpi a Realt.
Szóval mikor RMCF a maga stílusában ez ellen felszólal az nem üldözési mánia mint ahogy itt pár Barcás/és nem Barcás(?) írta, hanem valószínűleg megunta ő ezt már sokkal régebben. Persze nekem sem új, csak vérlázító na.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyre többen írják ezt, akkor Gergő számlázhat nekik reklámozásértdzsi91 írta:A napnál is világosabb,hogy barcáékon kívül senki sem hisztizne mint egy tinipicsa egy piké poszt miatt.
A srác nem 2007 óta villareal szurkoló hanem tegnap volt azaz 57ik perctől a 83ikig.Amúgy énse tudtam,hogy létezik ilyen laliga hungary
Persze, hogy Barcások, szerintem a fórumon is jelen vannak, lehet nem aktívan, de fix.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
Végre, és magyarországon nem akar? brutál mi van itt....aki nem figyeli az nem veszi észre, de basszus egy 2:0 ra megnyert meccs után néha úgy állok fel a tv elől, hogy összetehetjük a két kezünket hogy nyertünk....mert bele tudják okosba, finoman injekciózni a hallgatóba, hogy a real a rosszabb. A kétes szitukat másként reagálják le, a bírói hibákat másként...szinte mindent......Ezt nem nehéz elképzelni, az emberek simán vezethetőek....simán.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leellenőriztem. Mehet facere.Realista24 írta:Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A napnál is világosabb,hogy barcáékon kívül senki sem hisztizne mint egy tinipicsa egy piké poszt miatt.
A srác nem 2007 óta villareal szurkoló hanem tegnap volt azaz 57ik perctől a 83ikig.Amúgy énse tudtam,hogy létezik ilyen laliga hungary
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyébként érdekesség, de a Real Madrid panaszt tesz hazájában az elfogult, Real ellenes közvetítések miatt. A hírt a marcáról loptam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
És a kommentek az ő posztjuk alatt.
"Ezaz végre valaki jól megmondta!" remélem érzitek hogy most meg lett mondva nektek.
"Ezaz végre valaki jól megmondta!" remélem érzitek hogy most meg lett mondva nektek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ___Samy___
Legközelebb már a MARCA fog jönni, hogy fasznak lopjuk tőlük a híreketAzaz, meg hogy tőlük
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na jól van, majd az lesz, hogy erre is mi kértünk mindenkitEl Sie7e írta:én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltjákRealista24 írta:La liga hungary eldurrant
Valaki nagyon be akar minket sározni, de jó hogy nem is tudunk róla
Kutyát nem érdeklik, csak az alaptalan vádaskodásra akartunk reagálni. Vagyis én
Azaz, meg hogy tőlükEz meg abszolút kedvenc, hogy lopjuk máshonnan a híreket...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Most nem azért, de neki mi köze bármihez is? Nehogy már megmondja nekem/nekünk, hogy mit rakjunk ki. Majd még beszámolót fogok nekik tartani, hogy mi miért került ki.
Ez meg abszolút kedvenc, hogy lopjuk máshonnan a híreket...
Ez meg abszolút kedvenc, hogy lopjuk máshonnan a híreket...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- P. Krisz
A másik kedvenc az anti-Piké interjúk. Elég ránézni annak a gyökérnek a Twitter fiókjára.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
én inkább jelentettem őket a face-nek, tegyétek ti is hátha tiltjákRealista24 írta:La liga hungary eldurrant
Valaki nagyon be akar minket sározni, de jó hogy nem is tudunk róla
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én kitettem talán kétszer, amikor még kapott rá a nép, úgy fél éveP. Krisz írta:Ki nyomat itt folyton Tiv Tivy idézeteket ?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szkuvi féle paszmek is megy ám.P. Krisz írta:Ki nyomat itt folyton Tiv Tivy idézeteket ?
De amúgy tényleg kik ezek? Most hallok róluk először, pedig azért követem a focit.