Vagy az első párat, törvényszerűRemy írta: Első gólját viszont biztos megszerzi szerdán.
Kommentáld a híreket
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jesé jól megmondta.
Első gólját viszont biztos megszerzi szerdán.
Első gólját viszont biztos megszerzi szerdán.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Azért Danilo rendesen kioffolta magát.
Teljesen mind1 mi történik holnap. A meccset hozni fogjuk, a továbbiakra pedig nem lesz kihatással ki milyen teljesítményt nyújt. Önbizalom növelés, nyugalom megtartása, túristák boldoggá tétele. Ennyi lesz holnap, még ha nem is nyerünk nagy arányban. Nem rossz csapat a las palmas, bár leginkább otthon.
Teljesen mind1 mi történik holnap. A meccset hozni fogjuk, a továbbiakra pedig nem lesz kihatással ki milyen teljesítményt nyújt. Önbizalom növelés, nyugalom megtartása, túristák boldoggá tétele. Ennyi lesz holnap, még ha nem is nyerünk nagy arányban. Nem rossz csapat a las palmas, bár leginkább otthon.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
"Mindenki egyenlő. Számomra mindannyian egyformán fontosak, és a szezon végéig mindenkire szükségünk lesz. A BBC nem kérdés tárgya, meg fogjátok holnap látni, mindannyian fontosak nekem. Belefáradtam abba, hogy ismételjem magam. Unom magamtól ugyanazokat a dolgokat hallani, majd holnap meglátjátok a kezdőt."
Bla, bla, bla... Mi is unjuk mar mindig ugyanazt latni es hallani. Keresd meg a tokeidet es valtoztass. Akkor majd az ujsagirok is befogjak a pofajukat.
Kapusok: Navas, Casilla és Yáñez.
Hátvédek: Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho és Marcelo.
Középpályások: Kroos, Kovacic, Modric, Asensio, Isco és James.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Morata.
Hiaba nincs a keretben Casemiro, szegeny Kova megint nem fog kezdeni attol tartok. Gyanus hogy Iscot es Moratat mostmar berakja a kezdobe. Kenytelen lesz, masreszt jot is fog tenni a pihenes par jatekosnak.
Vedelemben Marcelo-t leultetnem pihenni, helyere johet Nacho. Kozepalyan Kroos-nak kellene pihenni egy meccset. Ide Isco es Kovacic szallhatna be Modric melle. Modric maradhat most, nemreg le lett cserelve, most megnyomja es hetvegen lehet pihentetni a BL-ra. Oda kelleni fog egy 100-as Modric. Elol Benzemat ultetnem le, helyette mehet Morata egesz nyugodtan. Bale-t kedzetnem, es o lenne az elso csere Lucas pedig kaphat 30-40 percet nyugodtan. A viszonylag sok valtoztatas miatt a kapust hagynam, bar mostanaban Navas is szarul teljesit de azon nem hiszem hogy segit ha leul a padra...
--------------------Navas--------------------
Carvajal------Pepe---Ramos-------Nacho
-------Kovacic---Modric----Isco-----------
-----Bale--------Morata-------Ronaldo----
Lucas Vazquezzel, Asensioval es Jamessel lehet frissiteni a masodik felidoben.
Bla, bla, bla... Mi is unjuk mar mindig ugyanazt latni es hallani. Keresd meg a tokeidet es valtoztass. Akkor majd az ujsagirok is befogjak a pofajukat.
Kapusok: Navas, Casilla és Yáñez.
Hátvédek: Carvajal, Pepe, Ramos, Nacho és Marcelo.
Középpályások: Kroos, Kovacic, Modric, Asensio, Isco és James.
Támadók: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Morata.
Hiaba nincs a keretben Casemiro, szegeny Kova megint nem fog kezdeni attol tartok. Gyanus hogy Iscot es Moratat mostmar berakja a kezdobe. Kenytelen lesz, masreszt jot is fog tenni a pihenes par jatekosnak.
Vedelemben Marcelo-t leultetnem pihenni, helyere johet Nacho. Kozepalyan Kroos-nak kellene pihenni egy meccset. Ide Isco es Kovacic szallhatna be Modric melle. Modric maradhat most, nemreg le lett cserelve, most megnyomja es hetvegen lehet pihentetni a BL-ra. Oda kelleni fog egy 100-as Modric. Elol Benzemat ultetnem le, helyette mehet Morata egesz nyugodtan. Bale-t kedzetnem, es o lenne az elso csere Lucas pedig kaphat 30-40 percet nyugodtan. A viszonylag sok valtoztatas miatt a kapust hagynam, bar mostanaban Navas is szarul teljesit de azon nem hiszem hogy segit ha leul a padra...
--------------------Navas--------------------
Carvajal------Pepe---Ramos-------Nacho
-------Kovacic---Modric----Isco-----------
-----Bale--------Morata-------Ronaldo----
Lucas Vazquezzel, Asensioval es Jamessel lehet frissiteni a masodik felidoben.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Még a végén kiderül, hogy "sérülés" miatt kellett lecserélni, nem is taktikai lépés volt.Remy írta:Hopp, Case kimaradt.
Amúgy sajnos ez a meccs nem oszt nem szoroz Zidane hibáianak a szempontjából. Valszeg Case a hétvégén meg a Napoli ellen is kezdő lesz.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Zizu: remélem Jesé jól fog játszani - de csak csütrörtöktöl
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hopp, Case kimaradt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
donor írta:Miért, mi a reakciója? Ja tudom: beinti a lest...ikarus93 írta: Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.
True
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Meg 2 jo szelso tamado, mint Dembele es Martial/Coman.Berti írta:
Valamilyen szinten igazad van, igen. Ez az egyik nagy szempont ami miatt várom, hogy véget érjen a CR era. Végre játszhatunk egy igazi befejező csatárral.
Rabiot gyerek szerintem is nagyon illene hozzank, de Kovanak es Isconak kellene adni a perceket, szoval felesleges.rashidm írta:Ezt a Rabiot gyereket én elnézegetném Real mezben. Szerintem passzolna a Modric-Kroos-Kova-Isco mellé. Jövőre jön vissza Llorrente, meg is lennének 6-an 3 posztra. Case-t meg eladnám. Nem rossz ő, de ennyit tud sajna.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Miért, mi a reakciója? Ja tudom: beinti a lest...ikarus93 írta: Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.
Legjobb az volt, mikor valamelyik kp-s távolról fölédurrantotta, majd a speaker megjegyezte, hogy mindenki biztatta a lövés után, csak Ronaldonak nem tetszett. Persze Ronaldot egy másodpercre se mutatta a kép. Ezt ő így alapból tudta és közvetítette is a kedves hiszékeny nézők felé.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mindig mindenki magából indul ki. A Barcelona , a katalán sport mind- mind magukat mutatják be egyes mocskoldas során. Röhej!Sastre írta:és akkor még a Realt cikizték azzal, hogy megy az arany rolex a bíróknak, hogy ide "tévedjenek"rashidm írta:"Barcelona:
A katalán csapat egy nagy és néhány kisebb Barca-zászlót ajándékoz, de előfordult már, hogy gravírozott Nike órákat kaptak kézhez a játékvezetők."
Gondolom gravírozott órát akkor kapnak, ha esetleg számukra kedvezően alakul a mérkőzés...
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
és akkor még a Realt cikizték azzal, hogy megy az arany rolex a bíróknak, hogy ide "tévedjenek"rashidm írta:"Barcelona:
A katalán csapat egy nagy és néhány kisebb Barca-zászlót ajándékoz, de előfordult már, hogy gravírozott Nike órákat kaptak kézhez a játékvezetők."
Gondolom gravírozott órát akkor kapnak, ha esetleg számukra kedvezően alakul a mérkőzés...
ikarus93 írta:CR maximalista, nem szereti ha más viszi el a showt helyette.
Elég megnézni a reakcióit Bale meg Benzema góljai után.
Persze ezzel semmi baj nincsen, amíg tudja hozni az évi 50 gólos átlagot és a fontos meccseken is tudja hozni magát.
Valamilyen szinten igazad van, igen. Ez az egyik nagy szempont ami miatt várom, hogy véget érjen a CR era. Végre játszhatunk egy igazi befejező csatárral.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
"Barcelona:
- ikarus93
CR maximalista, nem szereti ha más viszi el a showt helyette.
Persze ezzel semmi baj nincsen, amíg tudja hozni az évi 50 gólos átlagot és a fontos meccseken is tudja hozni magát.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Mitől tuti?ikarus93 írta: Jó is hogy nem jött, CR-nek nagyon nem tetszett volna, lettek volna belső konfliktusok az tuti.
- ikarus93
kovacs.tibike1970 írta:
Verratti még jobb lenne.
Lewandowski hétvégén megint milyen gólt rúgott... Gyakorlatilag 10 cm2 elég neki a gólhoz. Rettentően sajnálom, hogy kétszer is visszautasított minket, mert a kor egyik legjobb támadója, mindkét lábával jól lő, jól fejel, technikás és a magassága ellenére még gyors is.
Jó is hogy nem jött, CR-nek nagyon nem tetszett volna, lettek volna belső konfliktusok az tuti.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Verratti még jobb lenne.rashidm írta:Ezt a Rabiot gyereket én elnézegetném Real mezben. Szerintem passzolna a Modric-Kroos-Kova-Isco mellé. Jövőre jön vissza Llorrente, meg is lennének 6-an 3 posztra. Case-t meg eladnám. Nem rossz ő, de ennyit tud sajna.
Lewandowski hétvégén megint milyen gólt rúgott... Gyakorlatilag 10 cm2 elég neki a gólhoz. Rettentően sajnálom, hogy kétszer is visszautasított minket, mert a kor egyik legjobb támadója, mindkét lábával jól lő, jól fejel, technikás és a magassága ellenére még gyors is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt a Rabiot gyereket én elnézegetném Real mezben. Szerintem passzolna a Modric-Kroos-Kova-Isco mellé. Jövőre jön vissza Llorrente, meg is lennének 6-an 3 posztra. Case-t meg eladnám. Nem rossz ő, de ennyit tud sajna.
- flori
Én is jobbnak tartom a belgát, de nem annyival, mint amennyit érne (nekem), hogy De Gea spanyol. Szükség van a spanyol emberekre.
Varane cserébe én sem mennék bele, de azért egy pillanatra átfutott rajtam.
Varane cserébe én sem mennék bele, de azért egy pillanatra átfutott rajtam.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!