R.M.C.F írta:
Azért gondolom hogy nem jön el a milanból, mert a milan bár problémái vannak, nem annyira hülye klub, hogy azt elengedje, aki kb aranylabda sanszos kategória(oké, kapus, csak az érzékeltetésérért írtam). A Milan felakarja támasztani biztosan a hagyományait, világ életében top klub volt, donna pont erre "született", sokat nem láttam védeni, lehet hogy tévedek, de a jövő kapusa lesz, ebben biztos vagyok.
A juve elszívja a tehetségeket, de egy ekkorát, aki 20 évente születik, nem fog tudni. Most nem. Szerintem.
ha a milan eladja, kb mintha a címerét adná el....most.
Ez szép és jó RMCF, de a szerződése jövő nyáron lejár, az ügynöke Raiola, ergo ha nem raknak elé egy évi 5-7 milliót jelentő szerződést, amiben van egy kitétel, hogy bármikor tárgyalhatnak szabadon más csapattal, akkor bizony jövőre elviszi a Juve ingyen, Raiola kap érte úgy 20-30 milliót, hogy elintézte.
A Milannak új tulajdonosa van, Raiola kijelentette, hogy számára még mindig Galliani jelenti a Milant, mással nem tárgyal egyelőre. Ha az új tulaj lefekteti az elképzeléseit, akkor többet fog tudni mondani, de ügyfele egy nagy csapatot érdemel, őt nem érdekli, hogy melyik csapat az, mert nem a csapat, hanem ügyfele iránt elkötelezett. Egy mondat tőle:
"Does he deserve a great Milan? No, he deserves a great team,"