Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 1., szerda 15:42

Szerencsére a klub olyan financiális helyzetben van, hogy a pénz "nem számít" tehát azon pörögni hogy ki mennyi lenne teljesen felesleges. Sajnos a potenciális meghatározó játékosok keresztmetszete nagyon szűk ezért aki kell az kerül amibe kerül hozni kell. Nekünk egy forintba nem kerül senki, a nyáron fixen lesznek nagypénzes távozások is a klub nem fog csődbe menni. Az is benne lehet a nyárban hogy 200 milliót eltapsolnak és még az is bőven beleférne a költségvetésbe. A lényeg, hogy a jó emberek tegyék össze a tudásukat és fejlesszék a csapatot. Elfér ide kapustól kezdve szélső védő cseréken középpályáson át csatárig minden. A lényeg ne kirakatbabákat vegyenek hanem hasznos embereket sportszakmai alapon. A keret jó de lehet és kell is csiszolni rajta.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 15:32

Semmi meglepő nincs ebben. Az ügynök csak a Juvéban gondolkodik, évi nettó 7 milliót fognak aláírni a közeljövőben, a Juve birtokolja amúgy Dybala marketing jogainak nagy részét is.
Emberünk nem olasz földön tartózkodik, ezért lassabb a tárgyalás, most utazik Torinóba személyes tárgyalásra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 15:28

sentry írta:
Realista24 írta:
Ez szép és jó RMCF, de a szerződése jövő nyáron lejár, az ügynöke Raiola, ergo ha nem raknak elé egy évi 5-7 milliót jelentő szerződést, amiben van egy kitétel, hogy bármikor tárgyalhatnak szabadon más csapattal, akkor bizony jövőre elviszi a Juve ingyen, Raiola kap érte úgy 20-30 milliót, hogy elintézte.

A Milannak új tulajdonosa van, Raiola kijelentette, hogy számára még mindig Galliani jelenti a Milant, mással nem tárgyal egyelőre. Ha az új tulaj lefekteti az elképzeléseit, akkor többet fog tudni mondani, de ügyfele egy nagy csapatot érdemel, őt nem érdekli, hogy melyik csapat az, mert nem a csapat, hanem ügyfele iránt elkötelezett. Egy mondat tőle:
"Does he deserve a great Milan? No, he deserves a great team,"
Ezt csak megerősíteni tudom. Juvés haverom szerint ők szinte biztos érkezőnek tartják és Buffon utódjának. Bárhova máshova igazol, az óriási meglepetés lenne. Kb le van már zsírozva.

De Dybala is ilyen, hogy hiába álmodoznak itt sokan róla, nem fog eljönni onnan egy darabig. Fejlődik, alap ember, bíznak benne, sínen van a szerződéshosszabbítása is. Főleg nem fog jönni míg itt van CR és Benzema és mellette nem kis emberek padoznak.
2 hónapja sínen van az a szerződés mégsem írták alá. Véletlen?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 1., szerda 15:01

Realista24 írta:
Ez szép és jó RMCF, de a szerződése jövő nyáron lejár, az ügynöke Raiola, ergo ha nem raknak elé egy évi 5-7 milliót jelentő szerződést, amiben van egy kitétel, hogy bármikor tárgyalhatnak szabadon más csapattal, akkor bizony jövőre elviszi a Juve ingyen, Raiola kap érte úgy 20-30 milliót, hogy elintézte.

A Milannak új tulajdonosa van, Raiola kijelentette, hogy számára még mindig Galliani jelenti a Milant, mással nem tárgyal egyelőre. Ha az új tulaj lefekteti az elképzeléseit, akkor többet fog tudni mondani, de ügyfele egy nagy csapatot érdemel, őt nem érdekli, hogy melyik csapat az, mert nem a csapat, hanem ügyfele iránt elkötelezett. Egy mondat tőle:
Ezt csak megerősíteni tudom. Juvés haverom szerint ők szinte biztos érkezőnek tartják és Buffon utódjának. Bárhova máshova igazol, az óriási meglepetés lenne. Kb le van már zsírozva.

De Dybala is ilyen, hogy hiába álmodoznak itt sokan róla, nem fog eljönni onnan egy darabig. Fejlődik, alap ember, bíznak benne, sínen van a szerződéshosszabbítása is. Főleg nem fog jönni míg itt van CR és Benzema és mellette nem kis emberek padoznak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:57

koax írta:
Realista24 írta:
Nem értesz hozzá.
Karim kihagyja a helyzetet, 0-0
Navas kap egy gólt, 0-1.

Sajnálom, ha ezt nem vagy képes felfogni és elfogadni, nálad okosabbaknak sikerült, hidd el, ez így van.
En mashogy latom,bocs.
Szerintem a Real Madridnak nem a kapusaval van a problema.

Esszel,en se irtam egy rossz szot rad,megadom a tiszteletet neked,hogy a velemenyunk kulonbozo,az csak egy dolog.
Úgy írok, ahogy szoktam. Majd még mondd meg nekem kérlek. Ahelyett, hogy elfogadnád, hogy az álláspontod nem helyes, nyomod tovább a nyilvánvaló hülyeséget. Kihegyezed a csatárra, mert nem vagy képes elfogadni és felfogni, hogy van olyan, amikor reggelig sem rúgna gólt a CSAPAT, akkor igenis kell az extra a kapustól, ami nincs meg idén.
Elvan, a fixeket nagyjából fogja, meg volt néhány szebb védése, de ennyi. Ahogy más is írta, ha lehet valahol fejlődni, akkor meg kell ragadni a lehetőséget, hogy az 40 millió vagy 10 millió, teljesen mindegy.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric

HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 14:54

Realista24 írta:
Nem értesz hozzá.
Navas kap egy gólt, 0-1.

Sajnálom, ha ezt nem vagy képes felfogni és elfogadni, nálad okosabbaknak sikerült, hidd el, ez így van.
En mashogy latom,bocs.
Szerintem a Real Madridnak nem a kapusaval van a legfobb problema.

Esszel,en se irtam egy rossz szot rad,megadom a tiszteletet neked,hogy a velemenyunk kulonbozo,az csak egy dolog.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:50

Leírom másképpen.

Karim rúg egy gólt, nem adják meg les miatt, pedig nem volt les, 0-0.
Szabadrúgás, indítás, gól, 0-1.

Ha most sem megy, tényleg nem tudok mit kezdeni veled. De nem is akarok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:49

Karim kihagy egy helyzetet,utana kapunk egy golt.
1:0 helyett 0:1.
Vegyunk csatart aki berugja,ne kapust aki korrigalja azt hogy szarok vagyunk elol.
Nem értesz hozzá.
Navas kap egy gólt, 0-1.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 14:47

Realista24 írta: Mégsem érted. Karim szar, lecserélik, jön Morata és beveri. Navas szar, kap egy gólt, elmond két imát, és a másodikban kap egy újabb gólt.
Feel the difference.
Karim kihagy egy helyzetet,utana kapunk egy golt.
1:0 helyett 0:1.
Vegyunk csatart aki berugja,ne kapust aki korrigalja azt hogy szarok vagyunk elol.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:44

Nem hoz extrat mostanaban,ahogy irjatok,csak csatar poszton a minimum nincs meg,es ez nagy kulonbseg.
Mégsem érted. Karim szar, lecserélik, jön Morata és beveri. Navas szar, kap egy gólt, elmond két imát, és a másodikban kap egy újabb gólt.
Feel the difference.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

koax

HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 14:42

Kerlon írta:R24 azt akarja elmagyarázni, hogy egy kapott gól sokkal demoralizálóbb, mint egy kihagyott helyzet. Már pedig a kapus, ha mellényúl abból hátrány van, ha pedig valami elbenzemázik egy helyzetet, akkor megy tovább a meccs. Persze 5 kihagyott helyzet után már ez is demoralizáló, de nagy különbség van aközött, hogy egyet csak bever vagy egyet csak megfog már.
Ertem igen ,koszonom!
Ettol fuggetlenul nalam ez sokadik dolog csak.
Nem hoz extrat mostanaban,ahogy irjatok,csak csatar poszton a minimum nincs meg,es ez nagy kulonbseg.

Donnarumma szerintem meg marad a Milannal egy 3-4 evet. Fiatal,boven raer,Itt kinovi magat,aztan majd ha nem ugy all a klub akkor dobbant oriasi penzert.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 1., szerda 14:41

Nem tudom, én nem érzem azt, hogy neki a juve el lenne rendeltetve. Oké hogy Buffon örököse meg minden, de miért kéne ugyanazt a pályát bejárnia? Meg igen, a Milan azért lassan fejlődik, szerintem külföldre fogják eladni, de lehet csak pár év múlva.

DDG szerintem fejlődött Angliában, a belga meg kicsit megrekedt szerintem, mondjuk 1-2 évvel tán fiatalabb. Mindkettő top5 na, egyik sem lenne mellényúlás.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:40

R.M.C.F írta: Azért gondolom hogy nem jön el a milanból, mert a milan bár problémái vannak, nem annyira hülye klub, hogy azt elengedje, aki kb aranylabda sanszos kategória(oké, kapus, csak az érzékeltetésérért írtam). A Milan felakarja támasztani biztosan a hagyományait, világ életében top klub volt, donna pont erre "született", sokat nem láttam védeni, lehet hogy tévedek, de a jövő kapusa lesz, ebben biztos vagyok.
A juve elszívja a tehetségeket, de egy ekkorát, aki 20 évente születik, nem fog tudni. Most nem. Szerintem.
ha a milan eladja, kb mintha a címerét adná el....most.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2017. március 1., szerda 14:36

kodo írta:
R.M.C.F írta:juvéba fog kikötni, kétlem, először is ő a milan legnagyobb értéke, a jövő legnagyobb tehetsége, másodszor ha el is igazol, akkor csak a világ legjobb csapata jöhet szóba.....vagyis mi
Nem lennék ebben biztos. Örülnék ha nálunk kötne ki, de szerintem ő fogja átvenni Buffon helyét. Már így is eléggé jóban vannak, a példaképe is ha jól tudom. Nem hinném hogy annál nagyobb érv kell neki, hogy az elmúlt 20 év legnagyobb olasz kapusának utódja lehet, főleg ha Buffon is közbenjár ezért. Persze jobban örülnék, ha maradna a Milanban és pár év múlva hoznánk. Nagy kérdés hol lesz a Milan pár év múlva, ha feljönnek a Juve nyakára nem hiszem, hogy oda lépne Gigio.
Viszont a kérdésre válaszolva, ha nem lehet esélyünk Donnarummára belátható időn belül akkor minél előbb kell Courtois, jelen esetben akar idén nyáron. Ellenkező esetben maradna nálam Navas.
Azért gondolom hogy nem jön el a milanból, mert a milan bár problémái vannak, nem annyira hülye klub, hogy azt elengedje, aki kb aranylabda sanszos kategória(oké, kapus, csak az érzékeltetésérért írtam). A Milan felakarja támasztani biztosan a hagyományait, világ életében top klub volt, donna pont erre "született", sokat nem láttam védeni, lehet hogy tévedek, de a jövő kapusa lesz, ebben biztos vagyok.
A juve elszívja a tehetségeket, de egy ekkorát, aki 20 évente születik, nem fog tudni. Most nem. Szerintem.
ha a milan eladja, kb mintha a címerét adná el....most.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 14:25

R24 azt akarja elmagyarázni, hogy egy kapott gól sokkal demoralizálóbb, mint egy kihagyott helyzet. Már pedig a kapus, ha mellényúl abból hátrány van, ha pedig valami elbenzemázik egy helyzetet, akkor megy tovább a meccs. Persze 5 kihagyott helyzet után már ez is demoralizáló, de nagy különbség van aközött, hogy egyet csak bever vagy egyet csak megfog már.

Nálam DDG lenne a nyerő, Donnarummát meg úgy is telebeszélik, hogy ő Buffon méltó utódja és jövő nyáron át is veheti majd a helyét. Szerintem ezen kár rágódni. Meg alapvetően szerintem a madridi közeget ő nem bírná elviselni, amíg bele nem lendülne és szétszednék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 14:04

DDG. Azert remenykedem, h Zizou marad es lesz beleszolasa az igazolasokba.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 1., szerda 13:36

Realista24 írta: Pérez és Raiola mint a tűz és víz. Régebben csúnyán összerúgták a port, egy időben szóba sem álltak egymással, de most Pogba miatt volt némi kommunikáció, de valószínű csak arra használt minket, hogy a ManUnál felverje az árat.
Raiola igazi gengszter, Pérez szerintem még egy közös képre sem állna le vele.
Köszönöm. :salute:
Kár érte, szerintem nagy fogás lehetne az olasz. :-(
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. március 1., szerda 13:29

Ha akármelyik poszton van lehetőség javulni,jobb embert hozni, akkor bizony hozni is kell.

Szerintem röviden-tömören ennyi. :ike:
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 12:57

Süti írta:
Realista24 írta: Ahogy irtam. Raiola. Esélytelen.
Soha nem volt még Minotól emberünk? Nem vagyok vele sajnos tisztában. Erről tudnál írni pár sort? Utál minket, történt valami a múltban? :hmmm:
Pérez és Raiola mint a tűz és víz. Régebben csúnyán összerúgták a port, egy időben szóba sem álltak egymással, de most Pogba miatt volt némi kommunikáció, de valószínű csak arra használt minket, hogy a ManUnál felverje az árat.
Raiola igazi gengszter, Pérez szerintem még egy közös képre sem állna le vele.
En most ezt nem,elmagyarazhatnad ha van idod.
Nagyon röviden, egy kapusnál sokkal fontosabb az, hogy meccsben tartsa a csapatot és nagyobb a felelőssége, mint az, hogy egy gyökkető csatár, jelen esetben Karim, kihagy hat ziccert. Ha ő kihagyja, az még mindig 0-0, de ha Navas nem hoz extrát, akkor hátrány. Hosszasan lehetne ennek a pszichológiájáról írni, de most nincs időm rá.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2017. március 1., szerda 12:49

Realista24 írta: Ahogy irtam. Raiola. Esélytelen.
Soha nem volt még Minotól emberünk? Nem vagyok vele sajnos tisztában. Erről tudnál írni pár sort? Utál minket, történt valami a múltban? :hmmm:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Vissza: