Jaja jaja ja. Ja. Látszik, hogy mennyire nincs képben. Pofa és arc terén még Moratara is köröket ver.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
R24: jhó
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 16:22
Jaja jaja ja. Ja. Látszik, hogy mennyire nincs képben. Pofa és arc terén még Moratara is köröket ver.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 1., szerda 16:19
Hibás Ő is valamilyen szinten, de nem látunk bele a fejébe, nem tudjuk, hogy ez mennyire viselte meg. Jelen állás szerint én azt tudom mondani, hogy túlságosan is, és épp ezért tört ketté a karrierje. Nem fog tudni teljes felállni már a földről.numberone1 írta:Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 16:18
Dehogy akarja fél Európa. Barca és Real aki komolyan érdeklődik, de egyelőre egyikben sincs helye. Tipikus Pogba lesz. Aláír, és két év múlva igazol el. Fogadás?Kerlon írta:Fel Európa akarja, minek írjon alá most?Realista24 írta:Semmi meglepő nincs ebben. Az ügynök csak a Juvéban gondolkodik, évi nettó 7 milliót fognak aláírni a közeljövőben, a Juve birtokolja amúgy Dybala marketing jogainak nagy részét is.
Emberünk nem olasz földön tartózkodik, ezért lassabb a tárgyalás, most utazik Torinóba személyes tárgyalásra.
Mozdítható csatár meg Aubama meg Aguero lesz a top classban.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. március 1., szerda 16:17
Azert csak a serulesre fogni...Jesé: “Ha nincs a sérülésem, akkor most kezdő lennék a Real Madridban”
HozzászólásSzerző: Babinho » 2017. március 1., szerda 16:16
És mekkora hiba lenne ha ez alapján keresnénk az új jelöltet...mert akkor tényleg lehet sanchezekbe gondolkodni. Nekünk olyan kell aki a csúcs benzitől jobb. Aki aranylabda szint (lehet). Én perpill nem tudok még nevet mondani.Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.
Ha olvastad az interjút, akkor láthatod, hogy a sérüléséről mint folyamatról beszél, nem mint egy pillanatnyi balesetről. Én nem tudom hibáztatni, az marha sok 9 hónap egy ilyen focistánál. Van aki nem tud visszajönni. Nem mindenki Ronaldo. Én jó focistának tartottam. Ma betalálhatAzert csak a serulesre fogni...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 16:15
Fel Európa akarja, minek írjon alá most?Realista24 írta:Semmi meglepő nincs ebben. Az ügynök csak a Juvéban gondolkodik, évi nettó 7 milliót fognak aláírni a közeljövőben, a Juve birtokolja amúgy Dybala marketing jogainak nagy részét is.
Emberünk nem olasz földön tartózkodik, ezért lassabb a tárgyalás, most utazik Torinóba személyes tárgyalásra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 16:13
Általános bullshittel tele a padlás.besteve7 írta:Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.Realista24 írta: Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 1., szerda 16:11
azért egy dembelét csak beszuszakolnék valahogy cr helyéreRealista24 írta:Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.Majd kiderul hogy lesz-e olyan kaliberu megszerezheto jatekos aki elorelepest jelentene (jelenleg ugy tunik hogy igen), de ha igen, akkor lepni kell.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. március 1., szerda 16:11
Hát Benzi jelenlegi formáját és játékát tekintve, a helyére bárki alternatíva.Realista24 írta: Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.
HozzászólásSzerző: Remy » 2017. március 1., szerda 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 15:56
Ki az? Mert én úgy látom, hogy a BBC bármelyik helyére nem nagyon van alternatíva.Majd kiderul hogy lesz-e olyan kaliberu megszerezheto jatekos aki elorelepest jelentene (jelenleg ugy tunik hogy igen), de ha igen, akkor lepni kell.
HozzászólásSzerző: sonic » 2017. március 1., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 1., szerda 15:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 15:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 1., szerda 15:28
2 hónapja sínen van az a szerződés mégsem írták alá. Véletlen?sentry írta:Ezt csak megerősíteni tudom. Juvés haverom szerint ők szinte biztos érkezőnek tartják és Buffon utódjának. Bárhova máshova igazol, az óriási meglepetés lenne. Kb le van már zsírozva.Realista24 írta:
Ez szép és jó RMCF, de a szerződése jövő nyáron lejár, az ügynöke Raiola, ergo ha nem raknak elé egy évi 5-7 milliót jelentő szerződést, amiben van egy kitétel, hogy bármikor tárgyalhatnak szabadon más csapattal, akkor bizony jövőre elviszi a Juve ingyen, Raiola kap érte úgy 20-30 milliót, hogy elintézte.
A Milannak új tulajdonosa van, Raiola kijelentette, hogy számára még mindig Galliani jelenti a Milant, mással nem tárgyal egyelőre. Ha az új tulaj lefekteti az elképzeléseit, akkor többet fog tudni mondani, de ügyfele egy nagy csapatot érdemel, őt nem érdekli, hogy melyik csapat az, mert nem a csapat, hanem ügyfele iránt elkötelezett. Egy mondat tőle:
"Does he deserve a great Milan? No, he deserves a great team,"
De Dybala is ilyen, hogy hiába álmodoznak itt sokan róla, nem fog eljönni onnan egy darabig. Fejlődik, alap ember, bíznak benne, sínen van a szerződéshosszabbítása is. Főleg nem fog jönni míg itt van CR és Benzema és mellette nem kis emberek padoznak.
HozzászólásSzerző: sentry » 2017. március 1., szerda 15:01
Ezt csak megerősíteni tudom. Juvés haverom szerint ők szinte biztos érkezőnek tartják és Buffon utódjának. Bárhova máshova igazol, az óriási meglepetés lenne. Kb le van már zsírozva.Realista24 írta:
Ez szép és jó RMCF, de a szerződése jövő nyáron lejár, az ügynöke Raiola, ergo ha nem raknak elé egy évi 5-7 milliót jelentő szerződést, amiben van egy kitétel, hogy bármikor tárgyalhatnak szabadon más csapattal, akkor bizony jövőre elviszi a Juve ingyen, Raiola kap érte úgy 20-30 milliót, hogy elintézte.
A Milannak új tulajdonosa van, Raiola kijelentette, hogy számára még mindig Galliani jelenti a Milant, mással nem tárgyal egyelőre. Ha az új tulaj lefekteti az elképzeléseit, akkor többet fog tudni mondani, de ügyfele egy nagy csapatot érdemel, őt nem érdekli, hogy melyik csapat az, mert nem a csapat, hanem ügyfele iránt elkötelezett. Egy mondat tőle:
"Does he deserve a great Milan? No, he deserves a great team,"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:57
Úgy írok, ahogy szoktam. Majd még mondd meg nekem kérlek. Ahelyett, hogy elfogadnád, hogy az álláspontod nem helyes, nyomod tovább a nyilvánvaló hülyeséget. Kihegyezed a csatárra, mert nem vagy képes elfogadni és felfogni, hogy van olyan, amikor reggelig sem rúgna gólt a CSAPAT, akkor igenis kell az extra a kapustól, ami nincs meg idén.koax írta:En mashogy latom,bocs.Realista24 írta:
Nem értesz hozzá.
Karim kihagyja a helyzetet, 0-0
Navas kap egy gólt, 0-1.
Sajnálom, ha ezt nem vagy képes felfogni és elfogadni, nálad okosabbaknak sikerült, hidd el, ez így van.
Szerintem a Real Madridnak nem a kapusaval van a problema.
Esszel,en se irtam egy rossz szot rad,megadom a tiszteletet neked,hogy a velemenyunk kulonbozo,az csak egy dolog.
HozzászólásSzerző: koax » 2017. március 1., szerda 14:54
En mashogy latom,bocs.Realista24 írta:
Nem értesz hozzá.
Karim kihagyja a helyzetet, 0-0
Navas kap egy gólt, 0-1.
Sajnálom, ha ezt nem vagy képes felfogni és elfogadni, nálad okosabbaknak sikerült, hidd el, ez így van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 1., szerda 14:49
Nem értesz hozzá.Karim kihagy egy helyzetet,utana kapunk egy golt.
1:0 helyett 0:1.
Vegyunk csatart aki berugja,ne kapust aki korrigalja azt hogy szarok vagyunk elol.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem