Gareth Bale - 18
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Gareth Bale - 11
Ilyen mutatványokért lehet pirosat adni. (Jó, jó, Suáreznek nem). Ezért kár volt visszatérnie, ha csak ennyit tud felmutatni. Nem zavar, hogy eltiltják, nem vagyok BBC párti. Lucassal többre fogunk menni. Gareth játéka tényleg annyira egyszerű, mit a faék. Luxus, hogy a klub pénze egy ilyen emberben áll, aztán még rá is hosszabbítanak.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bale az első meccsen a sérülése utan alázatos volt. Utána mar flegma tologatasokba kezdett, azt hitte mindenkit meg tud futni, fos volt a hozzáállása.
Nem akartam erről irni, nehogy belelepjek megint valaki lelkivilagaba. Na meg azt hittem csak véletlen.
De tegnap rátett meg egy lapáttal.
Lehet ekezni Karimot, jogos is, de akarással nem volt gond. Bale harom hónap pihenés utan igazán megszakadhatna, de ennek nyoma sincs. BL-ben lehet javítani.
Nem akartam erről irni, nehogy belelepjek megint valaki lelkivilagaba. Na meg azt hittem csak véletlen.
De tegnap rátett meg egy lapáttal.
Lehet ekezni Karimot, jogos is, de akarással nem volt gond. Bale harom hónap pihenés utan igazán megszakadhatna, de ennek nyoma sincs. BL-ben lehet javítani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, mondom én, először kapott sárgát a rúgásért, aztán egyből pirosat. Ezért lesz két meccs. Ha második sárgával kap pirosat, az csak 1 meccs, így viszont minimum 2.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem egy idegbeteg fajta, de azert szokott kakaskodni, fordult mar elo nem egyszer.sentry írta:
Szerintem sárga volt a rúgásért, majd egyből piros a lökésért. Piros talán durva volt, de a lökésért jogos lett volna a sárga, ami második lett volna. Szóval kb mindegy. Butaság volt, de nem hibáztatom érte, mert fentebb is írtam, hogy tuti valami zűr lehetett az öltözőben szünetben. Bale nem egy idegbeteg fajta.
De teljesen nem varnam az egeszet az o nyakaba, 10 emberrel is verni kellene ilyen csapatokat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. március 2., csütörtök 0:18-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
csak ilyenért nem szokták kiszórni az embereket hanem letudják 1 sárgával meg 1 figyelmeztetéssel. de akkor is amatőr hiba volt belemenniVeidt írta:Jól írják a többiek. Előbb a rúgásért, utána a kakaskodásért kapott sárgát.
LEírom megint: sárga a rúgásért, egyből piros(!) a lökésért. Látszott a felvételen, de valószínűleg a jegyzőkönyvben is ez lesz. (Nem néztem még meg a LaLiga oldalát)Veidt írta:Jól írják a többiek. Előbb a rúgásért, utána a kakaskodásért kapott sárgát.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Jól írják a többiek. Előbb a rúgásért, utána a kakaskodásért kapott sárgát.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem is! Feszült volt mindenki. Bale-nek ez volt az első pirosa a Realban, és rá nem jellemző az agresszió. Valami durva dolog lehetett a szünetben... Nagy lebaszás vagy jogtalan.Nzedge írta:Valami lehetett a szünetbe, mert nagyon elszabva jöttünk ki a második félidőre.
Szerintem sárga volt a rúgásért, majd egyből piros a lökésért. Piros talán durva volt, de a lökésért jogos lett volna a sárga, ami második lett volna. Szóval kb mindegy. Butaság volt, de nem hibáztatom érte, mert fentebb is írtam, hogy tuti valami zűr lehetett az öltözőben szünetben. Bale nem egy idegbeteg fajta.Rasta írta:Nem, 2 sárgás piros volt az. Nem mintha túl sokat számítana, nagy ostobaság volt.El Unico írta:Egybol piros volt. Raadasul meg fogjak nezni utolag, mit muvelt. Ez ket meccs lesz, ha nem harom.
De lehet hogy rosszul lattam, en ugy lattam hogy felmutatta neki egybol a pirosat. Ettol fuggetlenul is azt mondom, 2-ot fog kapni minimum.
Meg akkor Ramosnak is.ziro4vr írta:Elpattant az agya, megesik mindenkivel. Ettől még hülye volt, és a -2 pontból az egyiket neki adnám, a másikat Navasnak.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Nem, 2 sárgás piros volt az. Nem mintha túl sokat számítana, nagy ostobaság volt.El Unico írta:Egybol piros volt. Raadasul meg fogjak nezni utolag, mit muvelt. Ez ket meccs lesz, ha nem harom.
De lehet hogy rosszul lattam, en ugy lattam hogy felmutatta neki egybol a pirosat. Ettol fuggetlenul is azt mondom, 2-ot fog kapni minimum.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hulyeseg volt igen, de hany olyat latunk ahol ez sima sarga aztan megy a jatek tovabb. Itt meg piros....RaúlCF írta:nekem még mindig az a fura hogy 2ik sárgát rögtön kapott. minden meccsen van ilyen odarúgnak lefújja kicsit lökdösődnek sárga azt megy tovább. nem is tudom mikor láttam ilyet hogy rögtön ráadja a kövit ez elég furcsa volt ráadásul nem is ő lökte az elsőt a másik pedig nem kapott érte tehát méginkább furcsa volt. ettől függetlenül hülyeség volt ilyenbe belemenni
Hat, ez van.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- RealVazquez
Egybol piros volt. Raadasul meg fogjak nezni utolag, mit muvelt. Ez ket meccs lesz, ha nem harom.Veidt írta:Miért kapna két meccset? Nem visszaeső és nem egyből piros.El Unico írta: Sajnalom nagyon, mert alig vartam hogy visszaterjen es egy kis frissesseget adjon a csapatnak, most meg ezt csinalja... minimum 2 meccset fog kapni...
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nekem még mindig az a fura hogy 2ik sárgát rögtön kapott. minden meccsen van ilyen odarúgnak lefújja kicsit lökdösődnek sárga azt megy tovább. nem is tudom mikor láttam ilyet hogy rögtön ráadja a kövit ez elég furcsa volt ráadásul nem is ő lökte az elsőt a másik pedig nem kapott érte tehát méginkább furcsa volt. ettől függetlenül hülyeség volt ilyenbe belemenni
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Miért kapna két meccset? Nem visszaeső és nem egyből piros.El Unico írta: Sajnalom nagyon, mert alig vartam hogy visszaterjen es egy kis frissesseget adjon a csapatnak, most meg ezt csinalja... minimum 2 meccset fog kapni...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valami lehetett a szünetbe, mert nagyon elszabva jöttünk ki a második félidőre.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
2 sargas piros volt, erre minden esetben 1 meccset kap, nem?El Unico írta:minimum 2 meccset fog kapni...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem értem amúgy, hogy mitől... egyet még odarúg oké, de ő nem szokott ilyet, nagyon frusztrált volt valamiért.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
+1.ziro4vr írta:Elpattant az agya, megesik mindenkivel. Ettől még hülye volt, és a -2 pontból az egyiket neki adnám, a másikat Navasnak.
En is ezt gondolom,nem azaz orult jatekos,lehet hogy osszemartak mar elotte,mert 3x odarugott a gyereknek,aztan elborult..
- RealVazquez
+1ziro4vr írta:Elpattant az agya, megesik mindenkivel. Ettől még hülye volt, és a -2 pontból az egyiket neki adnám, a másikat Navasnak.
Sajnalom nagyon, mert alig vartam hogy visszaterjen es egy kis frissesseget adjon a csapatnak, most meg ezt csinalja... minimum 2 meccset fog kapni...