sentry írta:Most már értem mit mondasz. Én csak annyit mondanék, hogy nem kéne csak abban bízni szerintem, vagy én nem tudok, hogy izomból behúzza a keret. Pont ez bánt. Hogy ha lenne edzőnk, aki taktikai utasításokat is képes lenne adni, és nem csak ívelgetnénk baszki mint egy hülye akkor nem kéne abban bízni, hogy na akkor ma kijön az erő, ami a csapatban van vagy sem. Érted? Lesz majd mikor nem jön össze, mert szar napot fognak ki, és lehet nem lesz éles mindenki, és nem fogunk tudni kidolgozni 20 helyzetet amiből hármat berúgjunk....dzsi91 írta:
Nem értem miről szeretnél meggyőzni, a szezon csalódása nálam Zidane, ki is fejtettem multkor amikor ez volt a kérdés.Attól ez még a Real Madrid és rohadtul betudjuk húzni izomból is a dolgokat szerintem, útközben meg hátha megjön Zizu esze is.
Nem látom értelmét minusz 1 meccsel 1 pontos hátrányban egy ilyen meccs után temetni a csapatot.Tudtuk,hogy nem visszük végig a szezont gödör nélkül,az űrfocit meg nem ennél a madridnál kell keresni.láttuk az elmúlt években,hogy ez a keret,higy képes a teónra ülni és ha az a lendület megvan azt még ZZ sem tudja elszabni.
Én ezért kardoskodom. Én is látom az erőt ami a keretben van. Brutál. De megb*szhatnánk mindenki szárazon, ha lenne hozzá értő edzőnk. Zidane-ban én bíztam, de semmit - és most nem túlzok kicsit sem - nem fejlődött ZZ óta a csapat taktikailag. Semmit.
De én is kívánom hogy valahogy behúzzuk a BL-t és a Bajnokságot is mert a srácok, a játékosok megérdemlik. Ha nem lesz meg ez, az CSAK ZZ hibája, mert ez a keret kegyetlen brutál. Szóval remélem igazad van dzsi, és elég lesz ez a nyers erő is., taktika nélkül.
Egyetértünk Zidane témában.Azt nem tudom,hogy igazam lesz-e nem is állítom ezt,hogy minden frankó, a Napoli meccs az vízválasztó lesz szerintem.Ha megérzik a vérszagot nagy bajban leszünk, én a szezon hátralévő részében annyit várok Zidanetól,hogy amit tavaly hozott, a motivációt és összeszedettséget valahogy idézze meg újra mert a taktikázásaiból csak a szar jött eddig.Március van, gálakezdő(bármilyet is álmodott meg,mostmár vigye végig és ne variáljon a hajrában) mehet mostmár csutkán, Cr-től Benzemáig szedjen össze mindenkit fejben és akkor minimum egy trófeára jók leszünk.(mondjuk ha választani kell én bármikor vágom a kukába a bajnokságot a bl-ért, tudom,hogy ezzel sokan nem így vannak.Nagyon sanszos ,hogy valamikor április környékén választani kell,ha nincs meg az a csúcsforma ami elég mindkettőhöz)
Én csak azt látom,higy van kakaó ebben a csapatban és most ki is lehetne maxolni a dolgokat mert a barca is meg európa nagy része is eléggé verhető.Egy kicsit összekéne kapni fejben a dolgokat.Ha innen nem meg legalább az egyik kupa az egyértelműen az edző felelőssége nálam.