Egyetértek veled mindenben amit írtál kivéve az első gól, na az szerintem védhetetlen volt.wZoLee7 írta:Ez valami borzalom. A legnagyobb bajunk az, hogy taktikailag a csapatunk nulla. Semmi ötlet. Kapus poszton a média, a szurkolók és úgy mindenki más is szépen kicsinált minket. Navas mostanra minden önbizalmát elveszíthette, árnyéka önmagának. Az első gólnál Ramos volt leginkább hibás, de az, hogy egy ilyen szintű kapus a rövidbe olyan távolságról gólt kapjon, ez nem fér bele. A védekezésünk borzalmas. Ezen Casemiro sem tudna segíteni, az viszont igen, ha végre nem 433-ban akarnák világot megváltani. Carvajalnak meggyűlt a baja Jeséékkel, főleg h sokszor 2v1-be jött az ellenfél. Olyan is volt amikor 4 támadó ment 3 védőre. Marcelo fent ragad, a kp is fent ragad. Isco és Morata sprintelt vissza védekezni! Az egyik elvileg a csatárunk, a másiknak meg jól láthatóan az volt a dolga hogy összekösse a kp-t és a támadókat, támadásnál meg üres területre fusson be, utóbbiból szép gólt is szerzett. Kroos egyszerűen hozza amit kell, de egyedül kevés. Kova tegnap gyenge volt, képes jobb teljesítményre védekezésben, de én valahogy nem is vártam tőle jobbat. Annyira ritkán kap lehetőséget, hogy kell 1-2 meccs mire visszalendül abba a formába amiben volt. Érthetetlenek ZZ döntései, elmondja, hogy mindenkire szüksége van, de kiveszi a játékból azokat akikkel igazán nagyot lehetne robbantani.
A szélső játékunk finoman szólva is szart sem ér. CR egy vicc lett. Nem tud 1v1-ben megverni lassan senkit sem. Néha villant de aztán semmi. Mi volt az amikor kivezette a labdát? Szélen annyit tud hogy vissza passzol Marcelonak, csatárban meg Benzemának, de tegnap ő sem volt mellette. Morata meg egy sokkal agresszívebb támadó, ő a kaput támadja. Ketten együtt sokan vannak a belső védők között. Bale meg, mi lett ezzel az emberrel? Fut, fut, még fut aztán ennyi. Nem húzza befelé és lövi rá, leviszi alapra és megpróbálja bepasszolni. Semmi váratlan nincs abban amit csinál. Ez egy Las Palmas volt...jó lenne felébredni
A baj az, hogy itt a tavasz, jön a szezon hajrá és egy kis jelét nem látom javulásnak.
Elől mind a három támadó kuka, luxus ilyen formában játszani miközben látszik hogy kp-ra bőven elférne egy ember, ameddig ez nem változik én nem várok javulást.