Volt egyszer egy Barcelona nem túl acélos védelemmel, és egy Viktor Valdessel a kapuban, aztán tudjuk mi lett belőle...
Pontosan ezt írtam én is a multkor.
Az a baj, hogy mindenki abból indul ki, hogy Navas ilyen. Azért az elmúlt években nem ezt produkálta, és pont, hogy ő adta meg sokszor a tavalyi évben is a pluszt a bravurjaival, ami ahhoz kellett, hogy a csapat ne szopjon ki. Az összes többi kapusnak is megvan a heppje meg a baja, csak ugye az nem látszik, mert nem itt játszik.
Én elismerem, hogy idén nem azt a szintet hozza, amit tavaly. Több kell tőle is, sokkal több. De észre kéne venni, hogy az egész csapat meg van zuhanva fejben. Állhatna itt akárki a kapuban, nulla védelemmel, nulla lélektani jelenléttel, őt is lehuznak a többiek a toketlenkedesukkel meg a mentalitásukkal. Ráadásul még szerencséje sincs a faszinak, plusz tavalyelott nyár óta egyfolytában szakadnak rá a pletykák, hogy el lesz adva, meg mar DDG fel lábbal itt van. Nem csoda, hogy most visszaesett a szintje.
Ne bacca már meg, hogy egy Barcelona VV-vel rommá tudja nyerni magát, úgy hogy a védelem is elég szar, nekünk meg egy Keylorral együtt is szenvedni kell. Pedig a két kapus nem egy szint. Nem itt fog eldőlni, hogy bajnokok leszünk-e, vagy sem.