Szabadka?Kerlon írta:
Off: valaki tudja, hogy honnét lehet kénszerzubbonyt beszerezni?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2017. március 2., csütörtök 19:45
Szabadka?Kerlon írta:
Off: valaki tudja, hogy honnét lehet kénszerzubbonyt beszerezni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 19:42
Feldobtad a napomat.PEEtör írta:Némelyik érdekesebb meccs után felnézek a fórumra, és sosem csalódok, mert ebben a topikban mindig ugyanaz megy, és mindig ugyanazoktól. Én jókat mosolygok, mert eszméletlen mit le tudtok vágni.Kerlon írta:
Donor fórumtársadnak sem hiszed el, mennyire elfogult vagy és egyben próbálod bűnbaknak beállítani Cét, többek között te is, de meglepődnél, hogy valószínűleg egy pszichológus is hasonlókat diagnosztizálna.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2017. március 2., csütörtök 19:36
Némelyik érdekesebb meccs után felnézek a fórumra, és sosem csalódok, mert ebben a topikban mindig ugyanaz megy, és mindig ugyanazoktól. Én jókat mosolygok, mert eszméletlen mit le tudtok vágni.Kerlon írta:
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. március 2., csütörtök 19:29
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2017. március 2., csütörtök 18:49
Ramos. azért azt tegyük hozzá, hogy középpályás védekezésünk nem volt, a két szélső védő kalap sz.. nulla. lendületből hozták rájuk a labdát. ez nem könnyíti meg a középső védők dolgát.donor írta:Na itt az egyik probléma. Miért kellene hagyni? A védelmünk gyenge. Folyamatosan hibázik. Persze, lehet ezt CR-re fogni, de mi értelme van? Tegnap Ramosról kaptunk 2-t és a 3-nál sem láttam sehol. Ő a csapat kapitánya, a védelem vezére. És őt ne vegyük elő, mert neki szabad hibázni.Veidt írta:Hagyjuk már Ramost
Persze. Ha eltiltott, vagy ha sérült. Ugyan úgy beton kezdő, mint CR. És itt most nem Ramost akarom csesztetni, hanem arra próbálok rávilágítani, hogy mennyire más a megítélése 2 hasonló játékosnak.Veidt írta:Mellesleg őt lehet rotálni.
1. hanem a védekezés, ami nem ment túl jólKerlon írta:...
2. igen. És arra jutottam, hogy a kp és a támadó sor közötti kurva nagy lyukat egyik szélső sem tudná betölteni
3. ez igaz. A kiállítás után. Edzői utasításra. Előtte végig fegyelmezetten szélsőt játszott, ezért sem villogott a kapu előtt.
Az meg mindent elmond Rólad, hogy melyik volt szerinted a 2 legszebb jelenete. Mert nekem a hibátlan tizenegyes (igen, láttuk már többször, hogy nem olyan egyszerű az) és a fejes. Ez van...
Ismét megmutatod a fogad fehérjét. Az általad felvázolt ideális kezdőből csak CR-t hagynád ki, de beismered, hogy a többi támadó gyengébb, mert mégis csak kétszer annyit rúgott, mint bármelyik társa, illetve szerinted gyengén védekezik ugyan úgy, mint a többi támadó. Ezekkel a feltételezésekkel meg, hogy önkényesen csatárkodik, meg nem lehet lecserélni ZZ-t sározod meg az egész csapatot.Kerlon írta: Szerinted nem a támadókkal van baj? Tavaly ilyenkor 35 góllal többet szerezett a BBC. Inkább azt vennéd észre, hogy a védekezés nem 7 emberen múlik, hanem 10-en. És, hogy CR védekezésből bója formájában veszi ki a részét, de a másik 2 csatár társ sem szokott jeleskedni.
Én kiszálltam a témából, mert nincs értelme.
ui.: váltig azt mondom, hogy tegnap valami történt az öltözőben. A második félidőre nem épp ideális idegállapotban jöttek ki a fiúk. Bale-től nem megszokott, hogy így direkt agyonrúgja az ellenfelet, de CR-től sem, hogy "elfelejt" labdát vezetni. Olyan érzésem van, hogy nem épp rózsás az öltözői hangulat. A múltkori kérdéses beszólás is aggasztó.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 18:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 2., csütörtök 18:24
Na itt az egyik probléma. Miért kellene hagyni? A védelmünk gyenge. Folyamatosan hibázik. Persze, lehet ezt CR-re fogni, de mi értelme van? Tegnap Ramosról kaptunk 2-t és a 3-nál sem láttam sehol. Ő a csapat kapitánya, a védelem vezére. És őt ne vegyük elő, mert neki szabad hibázni.Veidt írta:Hagyjuk már Ramost
Persze. Ha eltiltott, vagy ha sérült. Ugyan úgy beton kezdő, mint CR. És itt most nem Ramost akarom csesztetni, hanem arra próbálok rávilágítani, hogy mennyire más a megítélése 2 hasonló játékosnak.Veidt írta:Mellesleg őt lehet rotálni.
1. hanem a védekezés, ami nem ment túl jólKerlon írta:...
Ismét megmutatod a fogad fehérjét. Az általad felvázolt ideális kezdőből csak CR-t hagynád ki, de beismered, hogy a többi támadó gyengébb, mert mégis csak kétszer annyit rúgott, mint bármelyik társa, illetve szerinted gyengén védekezik ugyan úgy, mint a többi támadó. Ezekkel a feltételezésekkel meg, hogy önkényesen csatárkodik, meg nem lehet lecserélni ZZ-t sározod meg az egész csapatot.Kerlon írta: Szerinted nem a támadókkal van baj? Tavaly ilyenkor 35 góllal többet szerezett a BBC. Inkább azt vennéd észre, hogy a védekezés nem 7 emberen múlik, hanem 10-en. És, hogy CR védekezésből bója formájában veszi ki a részét, de a másik 2 csatár társ sem szokott jeleskedni.
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 2., csütörtök 17:57
De ez hol van kõbe vésve, hogy õ nem kész a megalkuvásokra? És ha így is van, nehogy már ne legyen Zidane-nek annyi tekintélye, hogy ebben befolyásolja, ha egyszer ez a dolga. Bár nincs kizárva, hogy erre tényleg nem képes, csak apáskodásra.Victorioo írta:Az a baj ha le is ültetnék nem hiszem hogy elfogadná, bár többi támadó formáját látva nem is lenne értelme a formájától függetlenül. Én ezért is vagyok azok pártján akik már mást látnának helyette. Ha látná rajta az ember, hogy kész megalkuvásokra(ezalatt kevesebb játékot értem) akkor nem lenne gond sőt még neki is javára válna véleményem szerint.Xober írta:Ezzel a nagy felháborodással nem egészen értek egyet.. és nemigen láttam olyat, aki szent tehénként írna róla, hogy már megint ezen kelljen lovagolni. Vagy mintha mindent õ döntene el. Miatta játszik szélsõt Morata? Hát miért nem látja Zidane, hogy együtt nem mûködnek? Ahogy már korábban írta valaki, egy játékos nem fogja kérni, hogy ne játsszon... Az edzõnek kell látni, hogy pihentetni kéne ennyi játszatás után (ahogy Benzemát is) mert mentálisan totál ki van mindkettõ. Mariano nem tudom mit csinált, h halottként kell kezelni. Semmi értelme.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 17:32
Az a baj ha le is ültetnék nem hiszem hogy elfogadná, bár többi támadó formáját látva nem is lenne értelme a formájától függetlenül. Én ezért is vagyok azok pártján akik már mást látnának helyette. Ha látná rajta az ember, hogy kész megalkuvásokra(ezalatt kevesebb játékot értem) akkor nem lenne gond sőt még neki is javára válna véleményem szerint.Xober írta:Ezzel a nagy felháborodással nem egészen értek egyet.. és nemigen láttam olyat, aki szent tehénként írna róla, hogy már megint ezen kelljen lovagolni. Vagy mintha mindent õ döntene el. Miatta játszik szélsõt Morata? Hát miért nem látja Zidane, hogy együtt nem mûködnek? Ahogy már korábban írta valaki, egy játékos nem fogja kérni, hogy ne játsszon... Az edzõnek kell látni, hogy pihentetni kéne ennyi játszatás után (ahogy Benzemát is) mert mentálisan totál ki van mindkettõ. Mariano nem tudom mit csinált, h halottként kell kezelni. Semmi értelme.
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 2., csütörtök 17:22
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. március 2., csütörtök 16:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 16:49
1. Ramosnak nem az a fő dolga.donor írta:Azért az komoly, hogy most is CR a fő bűnös egyeseknél és az ő kibaszarintása lenne a probléma megoldása. Egy költői kérdés: ha Ramos fejeli a végén az egy pontot érő gólt, akkor neki milyen lenne a megítélése?
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. március 2., csütörtök 16:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 2., csütörtök 13:37
Ez a rossz hozzáállás, hogy Dembelé kevés ide. Akkor ki nem kevés? Csak valami szupersztár 100 felett?ikarus93 írta: Minden szavával egyet tudok érteni.
Meg kéne bontani elől a 3 jó madarat, csak kérdés kit lehetne hozni aki előrelépés is lenne a keretet tekintve?
A piacon nem nagyon vannak olyan játékosok akikért megérné 100 milliókat kiadni, talán Dembelé lehet majd az akiért megéri bankot robbantani, de jelenleg neki fejlődnie kell a Dortmundba mert ide még kevés.
Talán Sanéban gondolkoznék el, de ő se Madrid szint még, bár ő van a legközelebb ahhoz, hogy szintet lépjen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 2., csütörtök 13:37
Én megértem. Kíváncsi is leszek majd a Cé utáni korszakra. Viszont jelenleg nem bíznám Benzemára az elsőszámú góllövő szerepet, főleg így szezon közepén, látva a jelenlegi formáját. Bale meg nagy kérdőjel.Kerlon írta:Biztos nem lesz olyan, hogy valaki 50 gólt rúgjon egy idén alatt, de attól még csapat lehet együtt termel épp annyit, mint a C-vel megáldott brigád. Ezt lassan megérthetnétek.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 13:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 13:23
Számomra nem az a legjobb góllövő, aki 10 helyzetből szerez egyet úgy, hogy teljes szabadságban focizhat. (11-eseket most ne vegyük ide nagy termelésnek) Kár, hogy soha nem tudjuk meg, hogy mi lenne, ha nem CR-hez kellene igazodni, mert nem csak El Unico tekint rá szent tehénként. Biztos nem lesz olyan, hogy valaki 50 gólt rúgjon egy idén alatt, de attól még csapat lehet együtt termel épp annyit, mint a C-vel megáldott brigád. Ezt lassan megérthetnétek.pheco írta:És te ebből a szétesett bagázsból vennéd ki a legjobb góllövőt. Nem most szezon közepén kell kivenni a legnagyobb játékost és padra rakni, mert a média nagyon szétkapná Zidanet és az egész csapatot, aztán annyi is lenne a szezonunknak. Plusz nincs is feltétlenül jobb opció nála. Jövő szezont már át kellene beszélni vele, hogy esetleg kevesebbet játszik majd, de egyik pillanatról a másikra nem fogják padra vágni.Kerlon írta:Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 2., csütörtök 13:18
És te ebből a szétesett bagázsból vennéd ki a legjobb góllövőt. Nem most szezon közepén kell kivenni a legnagyobb játékost és padra rakni, mert a média nagyon szétkapná Zidanet és az egész csapatot, aztán annyi is lenne a szezonunknak. Plusz nincs is feltétlenül jobb opció nála. Jövő szezont már át kellene beszélni vele, hogy esetleg kevesebbet játszik majd, de egyik pillanatról a másikra nem fogják padra vágni.Kerlon írta:Ennek a szétesett bagázsnak most 10 alázatos ember kell.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 13:14
Az a baj, hogy első körben nem vagy vicces, de ráhúzod ezt a mondandódra.El Unico írta:Kerlon mar megint suttyo modban tolja.de legalabb hetvegen megint duplazni fog
szoval nyomjad csak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 2., csütörtök 13:07
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem