![Szomorú :(](./images/smilies/no.gif)
![:/ :/](./images/smilies/confused.gif)
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. március 7., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2017. március 3., péntek 15:51
Kerlon írta:Szerintem megint bebasz amúgy 3 belső védőt, az alap 3-as középpályást meg majd feldobja Jamest Benzemával. Ilyen dinamikus támadó duónk úgy sem lesz több.![]()
Gyémántot adjon a jó isten és Isco, Benzema, Mariano 3ast a csúcsára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 3., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2017. március 3., péntek 15:45
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2017. március 3., péntek 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 15:03
Mi a pöcsmöccse? Mindegy, Mariano-Karim, még jobb.Tádám írta: Morata eltiltott.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2017. március 3., péntek 14:59
Realista24 írta:Mehet a Karim-Morata 4-4-2.Kerlon írta:Biztos megrandult a térde a luftjatol.
Remélem nem James Lucas szrlekkel akar majd Zidane operálni 433ban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 14:57
Mehet a Karim-Morata 4-4-2.Kerlon írta:Biztos megrandult a térde a luftjatol.
Remélem nem James Lucas szrlekkel akar majd Zidane operálni 433ban
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 3., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 3., péntek 14:47
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 21:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 20:59
Stop dreaming, akkor ez az első szempont, és nem a marketing, vagy mi
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 2., csütörtök 20:56
Amúgy igen, ha többet játszik, mint ami egészséges, annak rossz vége lesz, és ha a vezetőség nem teljesen hülye, akkor ez az első szempont, és nem a marketing, vagy mi.Ladislao írta:Jó lenne az 40 is. A saját érdekében. Mert így is a legnagyobb veszélyt ő jelenti a kapura, akár tetszik akár nem.Victorioo írta: Igen, ez a másik oldala miért nem fog. Én nem is várom ezt mert nincs realitása, csupán az évi 60? kezdésből leadhatna 50-re. Ő is profitálhatna belőle.
HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. március 2., csütörtök 20:50
Jó lenne az 40 is. A saját érdekében. Mert így is a legnagyobb veszélyt ő jelenti a kapura, akár tetszik akár nem.Victorioo írta: Igen, ez a másik oldala miért nem fog. Én nem is várom ezt mert nincs realitása, csupán az évi 60? kezdésből leadhatna 50-re. Ő is profitálhatna belőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 20:48
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 20:45
Igen, ez a másik oldala miért nem fog. Én nem is várom ezt mert nincs realitása, csupán az évi 60? kezdésből leadhatna 50-re. Ő is profitálhatna belőle.Realista24 írta:Senki ne várja, hogy a világ no1 terméke padozni fog.
15 meccsenként egyszer, de csak ősszel vagy ha mar nincs esély kupára.
Jövőre is ugyanez lesz. Nettó 20 millio, a Real all time elsőszámú gollovoje nem fog a padon ülni.
Kar ezen rugózni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 20:36
HozzászólásSzerző: Xober » 2017. március 2., csütörtök 20:26
Hát az tuti, lásd: szabadrúgások, de most mégis többnyire más rúgja.Victorioo írta:Éppenséggel nincs kőbe vésve, de ahogy a Dr. úr említette az interjúban alfahím, nem éppen a megalkuvásról híresek.Xober írta:
De ez hol van kõbe vésve, hogy õ nem kész a megalkuvásokra? És ha így is van, nehogy már ne legyen Zidane-nek annyi tekintélye, hogy ebben befolyásolja, ha egyszer ez a dolga. Bár nincs kizárva, hogy erre tényleg nem képes, csak apáskodásra.Nekem kívülről ez jön le, gesztusairól a maximalizmusáról stb. Imád a középpontban lenni.
Pont ezek miatt nem tudom elképzelni amit írtam.
HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 2., csütörtök 20:02
Éppenséggel nincs kőbe vésve, de ahogy a Dr. úr említette az interjúban alfahím, nem éppen a megalkuvásról híresek.Xober írta:
De ez hol van kõbe vésve, hogy õ nem kész a megalkuvásokra? És ha így is van, nehogy már ne legyen Zidane-nek annyi tekintélye, hogy ebben befolyásolja, ha egyszer ez a dolga. Bár nincs kizárva, hogy erre tényleg nem képes, csak apáskodásra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 2., csütörtök 19:55
Ha csak személyeskedni jossz, akkor többet ne tedd. Gondoltam szólok.PEEtör írta:Némelyik érdekesebb meccs után felnézek a fórumra, és sosem csalódok, mert ebben a topikban mindig ugyanaz megy, és mindig ugyanazoktól. Én jókat mosolygok, mert eszméletlen mit le tudtok vágni.Kerlon írta:
Donor fórumtársadnak sem hiszed el, mennyire elfogult vagy és egyben próbálod bűnbaknak beállítani Cét, többek között te is, de meglepődnél, hogy valószínűleg egy pszichológus is hasonlókat diagnosztizálna.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem