Megy a meccs!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Megy a meccs!
Pepe mi sérót villantott
Atyavilág milyen szar az a pálya...hogy engedhetnek ilyen pályát ezen a szinten?
Jól hallottam hogy Casillas a padunkon van?
Atyavilág milyen szar az a pálya...hogy engedhetnek ilyen pályát ezen a szinten?
Jól hallottam hogy Casillas a padunkon van?
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igen csak ezt nem ugy kellene csinalni hogy hetekig ulteted az embereket a padon aztan egyszerre felkuldod mindet a palyara. Abbol tobbnyire a benazas megy. Fokozatosan, esszel kene pihentetni es rotalni.nzooli93 írta:En nagyon varom igy ezt a meccset. A bl dontos kezdonk sincs formaba igy asensio,james bizonyithat. Benzemanak ujabb meccs amin keresheti sajat magat,lassan neki kell allnia focizni. Pepet is meccsbe kell hozni. Kellenek ezek a meccsek a padnak hogy kesobb lehessen hozzajuk is nyulni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Zidane neve melle az én részemről megy egy ujabb fekete pont.
De lepjen meg... orulnek neki...
De lepjen meg... orulnek neki...
ZIDANE
Isco sajnos biztos, hogy nem fog kezdeni. Fontos meccs lesz a Napoli elleni, jön a "gálakezdő".wZoLee7 írta:Ne siránkozzatok, adta magát a kezdő. A szélső védőinknek pihenni kell, ahogy Isco is valószínűleg kezdeni fog kedden. A másik, hogy ha felteszi Iscot, kit küld be ha fel kell pörgetni a meccset vagy megint fordítani? Jamest? Ugyan már...Azon lepődtem meg egyedül, hogy Asensio kezd és ezzel 433 lesz megint, pedig szerintem Kova és a 4312 most debütálhatott volna igazán.
Jó ez a csapat. Azért bőven jobb mint egy Eibar bakker.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En nagyon varom igy ezt a meccset. A bl dontos kezdonk sincs formaba igy asensio,james bizonyithat. Benzemanak ujabb meccs amin keresheti sajat magat,lassan neki kell allnia focizni. Pepet is meccsbe kell hozni. Kellenek ezek a meccsek a padnak hogy kesobb lehessen hozzajuk is nyulni.
- wZoLee7
Ezért is mondom, hogy nem rossz ez a kezdő, van ember a padon is, pihentetünk keddre, be kell húzni és kész
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
james mondjuk elöző meccsen pont assistolt amivel döntetlen lett.wZoLee7 írta:Ne siránkozzatok, adta magát a kezdő. A szélső védőinknek pihenni kell, ahogy Isco is valószínűleg kezdeni fog kedden. A másik, hogy ha felteszi Iscot, kit küld be ha fel kell pörgetni a meccset vagy megint fordítani? Jamest? Ugyan már...Azon lepődtem meg egyedül, hogy Asensio kezd és ezzel 433 lesz megint, pedig szerintem Kova és a 4312 most debütálhatott volna igazán.
- wZoLee7
Ne siránkozzatok, adta magát a kezdő. A szélső védőinknek pihenni kell, ahogy Isco is valószínűleg kezdeni fog kedden. A másik, hogy ha felteszi Iscot, kit küld be ha fel kell pörgetni a meccset vagy megint fordítani? Jamest? Ugyan már...Azon lepődtem meg egyedül, hogy Asensio kezd és ezzel 433 lesz megint, pedig szerintem Kova és a 4312 most debütálhatott volna igazán.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Azt a mocskos... ennel jobban nem is lehetett volna felforgatni a kezdot. Szerintem indokolatlan. De azert remelem nyerunk... papiron ez sokkal nehezebb mint a las palmas.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Danilo balfaszkodasait leszamitva(mert az ellen nincs semilyen voodoo ), nem lesz ez rossz. Modricon es Benzeman mulik a jatek, ha jo formajukat mutatjak akkor nem lesz gond.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
majd pedro leon jól megforgatja.realistahuni írta:embékettes danilo hát eddig voltál sérült?
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
ebből megint csak egy félidő lesz ahogy a padot elnézem
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
embékettes danilo hát eddig voltál sérült?
Remélem Zidanenak lesz igaza, mert szerintem ma sima bukó lesz ebből. Egy meccshiányos Asensio, egy formán kívüli James-Benzema 2s, egy mostanában veszélytelen Vazquezzel akarunk támadni.
Gyakorlatilag semmi, de semmi nem indokolja ezt. Isco, Kova szinte csak most lettek bejáratva.
időben el kéne kezdeni szidni őket, hogy ne aludjunk bele az első 25 percbe
Gyakorlatilag semmi, de semmi nem indokolja ezt. Isco, Kova szinte csak most lettek bejáratva.
időben el kéne kezdeni szidni őket, hogy ne aludjunk bele az első 25 percbe
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Szegény Zizu mit fog kapni ha nem lesz meg a 3 pont.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jajj, Danilo. Hát gyerekek...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
Ez a kezdő szerintem siralmas. Nagyon sokat kéne gondolkodnom azon hogy tudnám rosszabbá tenni.
Persze remélhetőleg rám cáfol.
Persze remélhetőleg rám cáfol.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Danilo is back... Ongolra lehet fogadni. Az egyik ifistat belehetett volna tenni helyette.
James helyett Isco es meg egesz jo lehetne.
En inkabb az Asensio,Benzem,LV harmasra leszek kivancsi, h mennyire lesz meg a kemia kozottuk...foleg Asensiora, h mennyire lesz motivalt. Aztan, ha nem megy akkor meg mindig johet Mariano.
James helyett Isco es meg egesz jo lehetne.
En inkabb az Asensio,Benzem,LV harmasra leszek kivancsi, h mennyire lesz meg a kemia kozottuk...foleg Asensiora, h mennyire lesz motivalt. Aztan, ha nem megy akkor meg mindig johet Mariano.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2017. március 4., szombat 15:15-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Egy sima 4-3-3Kerlon írta:mi az atyaúristen ez........
Annyiból jó ez, hogy legalább pihen Carvajal meg Marcelo is, remélhetőleg nem lesz rájuk szükség.
mi az atyaúristen ez........
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K