Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. augusztus 19., hétfő 0:53

dzsihad91 írta:Keveset volt játékban.Ennyire nemszokott eltűnni és nemtudom eldönteni ,hogy csak szimplán rossz napja volt, vagy mert nem kontrázunk már.
Sajnos tavaly rengeteg meccsen eltűnt. Csak a góljait mindig szállította. Ő volt a végrehajtó, mert túl egysíkú volt a játékunk. Most nem végrehajtó, most csak egy alkatrész, nyilván a becsesebb fajtából, de ez a játék nem fekszik neki. Kicsiben ő sem akkora ász, nem az az erőssége. Ha belesimul a gépezetbe, és a kontráinkat fel tudjuk rá építeni, akkor nagyon hasznos lesz, de a játékunkat a jelenléte akár még hátráltathatja is.

Az viszont egyértelműnek tűnik, hogy ez a csapat nem bír el a jobb oldalon sem egy DM-et, sem egy Balet. Egy Ronaldot elbírunk, de két ilyen stílusú játékost, akiknek az egyéni játék az erősségük, és nem a kis passzos foci, nem. Bale-ért én eddig sem rajongtam, most tisztán látszik, hogy nincs rá szükségünk. De az viszont biztos, hogy a jobb oldalunkkal kell kezdeni valamit, mert ott siralmas a helyzet.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 19., hétfő 0:37

3 év után egy Real Madrid kezdő játékosától elvárom, hogy végig bírjon hajtani egy meccset, amikor meg sz@rban a haza, ne a négylevelű lóheréket nyomozza a gyepen.
Labda nélkül nehéz (egy kezemen megtudom számolni hány támadás indult a jobb oldalon); mellesleg bírta volna ő most is, csak Carlo 65 perc után lekapta (hozzáteszem semmivel nem lógót ki, a többiek la. annyira gyengén muzsikáltak ott addig elől); látszólag elég rosszul is viselte! Ezen a középpályán és Isco (akit a "baloldalisága" miatt máshova nem is lehet tenni; jobbra őt szintén nem, mert ott ugyanúgy 0 faktor, mint :ozil: és menekül azonnal szépen vissza a balosra) érkezésével egyértelmű, hogy ő szopta a legnagyobbat (Di Maríát szándékosan nem is írom, mert ő aztán tényleg nem tétel már)! Isco és Özil jelenleg úgy néz ki, hogy nem fér meg együtt a pályán, la.is ebben a formában biztosan nem; csak egymás alternatívájaként tudom őket elképzelni, Bale érkezésével meg pláne! Míg Karimot megszabadították Pipitától, addig Özil maga (és--> Kaká, Modric és Di María) mellé kapott még egy a jelek szerint primátust élvező Iscot is; érdekes lesz, pláne még egy Bale-lel a sorban! :mrgreen:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 19., hétfő 0:32

madridronie írta:
de özilt nem a mai miatt szidják/szidjuk, hanem az elmúlt két év miatt.
És még azzal a 2 bűn rossz évvel is messze ő tett a legtöbbet az elmúlt időszakban a csapatért Cristiano mellett a támadó harmadban! :roll: :coffee: Szerintem vannak itt a csapatban többen is, akik százszor inkább és hamarabb rászolgálnának arra, hogy a fejüket követeljük és hogy a Bernabéu-n kívül tudjuk, imádkozzuk őket! :-*
Végre valaki! :agree: Régóta ezt sugallom. Amúgy volt pár biztató megmozdulása, de halvány volt, ahogy CR, Modric és Marcelo is. Benzema tette a dolgát, ahogy szerintem Pepe volt ma a védelem legjobbja(bár a jó szó túlzás) illetve, hogy Isco nagy napja volt ez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. augusztus 19., hétfő 0:30

mondjon már nekem 1-2 komoly meccset (Bl,Real-Barca),amikor olyan igazán kurva nagyot játszott,amolyan 10eshez méltóan.
Pl.: 2éve, egy Clásicón, idegenben, amikor szerintem Abidalnak hónapokig rémálmai voltak. Azt hiszem azon a meccsen rúgott Mesut 40-ről felső lécet. Bennem az megmaradt, azon a meccsen komoly volt, megemelem a kalapom. Aztán ennyi....Amúgy meg osztom a vele kapcsolatos észrevételed, (bánatom betűkbe is fojtottam a topicjában). kivéve a CR-eset. Özil elfogyott, kevés, könnyű, pint egy pihe.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 19., hétfő 0:28

pusztán annyi van, hogy nem minden támadásunknál ő van a középpontban, próbálunk más lehetőségekből is meríteni
szerintem ez egyáltalán nem probléma, egészen addig, amíg nem vágja be a durcit
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 19., hétfő 0:25

Keveset volt játékban.Ennyire nemszokott eltűnni és nemtudom eldönteni ,hogy csak szimplán rossz napja volt, vagy mert nem kontrázunk már.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 19., hétfő 0:23

Gábe írta:
Miért az az érzésem ,h a José szisztéma sokkal jobban feküdt C-nek?Nem tudja kihasználni a gyorsaságát ergó kevesebb gólt fog rúgni (aminek a vége hiszti lesz).De végülis ez csak egy meccs van még idő összeszokni.
Nem értelek. Végülis ma csak két kapufáig jutott.
emellett 3 lehetősége szabadrúgásból, nem is olyan rossz helyekről és minimum 2 lehetősége még gólt lőni ezek mellett, csak mind kimaradt.

Gábe
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. augusztus 19., hétfő 0:22

Miért az az érzésem ,h a José szisztéma sokkal jobban feküdt C-nek?Nem tudja kihasználni a gyorsaságát ergó kevesebb gólt fog rúgni (aminek a vége hiszti lesz).De végülis ez csak egy meccs van még idő összeszokni.
Nem értelek. Végülis ma csak két kapufáig jutott.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. augusztus 19., hétfő 0:16

Hát Megmondom őszintén ebben a csapatban özil a vesztes mentalitás...garancia a vereségre.Komolyan valaki mondjon már nekem 1-2 komoly meccset (Bl,Real-Barca),amikor olyan igazán kurva nagyot játszott,amolyan 10eshez méltóan.Nem emlékszem hogy bármikor is ő mentette volna meg a csapat seggét...Ha ment a csapatnak akkor neki is,ha nem ment akkor meg sétlgatott C-vel(aki sétlgathat is,rá is szarhatna az oldalvonalra amíg a többiek védekeznek).Ha jön Bale gülünek reszeltek mert isco már most sokkal jobb.

ui.:Hercegünket Továbbra is fizikai fájdalom nézni.......

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 19., hétfő 0:07

madridronie írta:
És még azzal a 2 bűn rossz évvel is messze ő tett a legtöbbet az elmúlt időszakban a csapatért Cristiano mellett a támadó harmadban! :roll: :coffee: Szerintem vannak itt a csapatban többen is, akik százszor inkább és hamarabb rászolgálnának arra, hogy a fejüket követeljük és hogy a Bernabéu-n kívül tudjuk, imádkozzuk őket! :-*

Ami elég kemény kritika a többiekre nézve...Persze vakok közt a félszemű a király. Amúgy sem arról szól a sztori (legalábbis nálam), hogy takarodjon amerre lát, hanem hogy kapja össze magát. Mert az első szezonjában még gürizett becsülettel, de utána...3 év után egy Real Madrid kezdő játékosától elvárom, hogy végig bírjon hajtani egy meccset, amikor meg sz@rban a haza, ne a négylevelű lóheréket nyomozza a gyepen.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:44

RealMadrid

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:42

Szeretem én Özilt, de valahogy súlytalannak érzem én is már egy jó ideje. A mai meccs után tisztult a kép a felállással kapcsolatban:
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
-----Casemiro-Illarra/Xabi------
Isco---------Modric-----------CR
--jó formában lévő Benzema--

Khedira még mindig kevés, nem tudja felfogni, hogy neki nem kell támadni, Özil súlytalan, mint írtam, a többi viszont elviselhető. Még mielőtt megtalálnátok, én kedvelem Pepét és elismerem, hogy jó védő, de Varane-tól nem szabad elvenni a játékperceket, ha felépül.

Első meccsnek jó volt ez.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:34

Első meccs után azért egetverő következtetéseket nem kell levonni, de azért pár dolog:

Khedirát hanyagoljuk. Casemiro lehet nem lesz az új Dunga, Yaya,Vieira, akárki, de hogy a tuniszi hercegnél jobb, az nem kérdés. Nyomatni kell, pláne amíg Xabi és Illar-ra nincsenek. Csak a 6-ost ne. De mostmárténylegne
Jobbszárny: Carvajal még nem az igazi, de a lába alatt nem visít úgy a laszti mint a 17-esnél...nem lesz vele gond. Védekezésben lesz még jobb. Egy sorral feljebb az Özil/DM kettős már zavaróbb. DM olyan amilyen, okosabb nem lesz, ez van. Özil meg látványosan szenved ezen a poszton. Szóval ha a végén befut Bale, nem ugrom a folyóba. :D

Védelem: Marci meg Ramos a nyáron bárányfelhő kupán bohóckodtak pihenés helyett, Pepe végigszotyizta a tavaszt, Varane sérült...Itt is kiigazodnak majd a dolgok. Kp-n Modric, Isco rendben van, Alonso, Illarra előbb-utóbb visszajön, ha a tuniszi nem lesz kezdő az már előrelépés. Elől...Cé az Cé, a gól most elmaradt, élek a gyanúperrel, hogy kamatostól fogja pótolni. Benzema sem tűnt olyan unottnak mint tavaly, gólt is lőtt, van/lesz kivel játszania.

Amit még meg kell említeni, az az, hogy jár a pacsi a Betisnek is, amiért nem gyáva nyusziként jöttek a Bernabeuba. Remélem ez a hozzáállásuk majd a Nou Campban is meglesz.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:33

jungesz írta:Szerintem Özillel semmivel több baj nem volt mint akarkivel mással ma a pályán,

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:32

A lényeg megvan, és az a 3 pont!
-------------------------------------------------
Isconak meg jár a pacsi. :salute:
------------------------------------------------------------
a védelem nagyon gyenge volt, egyedül pepe volt stabil,
Egyetértek! :agree:
a ket nemet csak kerekotoje a csapatnak.
Ebben a szisztémában mindenképp; de azért egy szem Iscoval/"kreatív" támadó-középpályással (Özilt 1-2 ember már megint rögtön elzavarná) is elég meredek lenne a keretünk!
Özil helyét kell megtalálni
Egy biztos, az az erőtlen jobb oldal nagyon nem fekszik neki; hozzáteszem a labda is alig-alig jár csak arrafelé (homály és sötét lyuk az eddig akárki is téved arra)! :roll: A török-németnek (ahogy az össze többi támadónknak is) középen és a baloson voltak csak értékelhető megmozdulásai! Szóval a feladat adott, mert jobb oldala továbbra sincs a csapatnak (a felkészülési meccsekkel együtt ez már a 8 meccsünk volt és semmi jel nem mutat arra, hogy valami is elindult volna ez ügyben), na ezek után mondja valaki, hogy felesleges ide Bale!
ez a felállás nem lesz az igazi.
La.is ebben az összetételben biztosan nem! Modricnak ennyi meló mellett semmi ereje nem marad támadni, Özil sason van, és a védők előtti "megfelelő" biztosítás is elég esetleges!
Benzema, Cristiano
Ennél sokkal több kell, de egyelőre írjuk ezt az idény eleji forma és a válogatott meccsek számlájára!
nem kell savazni Moratát jó lesz ő
Egy Betisbe! A cserék semmi javulást nem hoztak, sőt... Kaká, Di María, Morata létszámot növelni tökéletes, de hogy mikor fogják ezek az emberek a csapatot húzni egy ennél jóval komolyabb, nehezebb meccsen majd (amikor ez is bőven feladja nekik a leckét)???
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 18., vasárnap 23:34-kor.

RealMadrid

jungesz

HozzászólásSzerző: jungesz » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:30

Szerintem Özillel semmivel több baj nem volt mint akarkivel mással ma a pályán, sőt ha Benzema és Ronaldo nem ennyire impotens akkor van minimum 3 assist a neve mellett. Írjátok hogy Isco Özil egyszerre nem jó a pályán, hát volt nem egy akció mikor Isco Özil passzolgatasbol egész szép akciók jöttek össze.
Ramos remélem elfelejti ezt a nagyképű védekezést mert ez akkor nagyon kevés lesz.
Casamiro nagyon tetszett bár 1x nagyon elfelejtett visszajönni az emberével.
Modric méllyen játszatása viszont nagyon jó. Annyira stabil annyira jól osztogatja le hogy élmény nézni.
Di Marianál meg nem értem h első évben olyan testcseleket nyomott h bélcsavarodása lett a védőknek, most meg belevezeti. Mit vár hogy elesik elötte a védő? akkor is belevezetné :/

Ami a taktikát illeti edző meccseken teljesen más felfogásban toltuk. Ott rengeteg mélységi passz volt most inkabb rengeteg szélességi. Nem is tudtunk mit kezdeni ez miatt a Betissel. Nagyon jól reagálták le a dolgokat.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:27

Először is gratula Isconak a gólhoz! :taps: :taps:
Igazából az történt amitől kicsit tartottam... Az első félidőben meg úgy kb az egész meccsen mindenki kicsit meg volt illetődve + volt aki úgy gondolta, hogy ez sima lesz és kicsit sem hajtotta ki magát. A szünetben volt 1 kis fejmosás és szerencsére mindenki okosabban játszott a második félidőben kivétel Khedira... Annyira, de annyira látszott amikor bejött Casemiro, hogy hihetetlen! Sokkal izmosabb lett a védelem és a kp is jobban mozgott, mert volt aki lekérje a labdákat, mert Khedira rendre leosztotta a labdát és futott előre, hogy eggyel többen legyenek...Modric oktatott és Marcelo és hihetetlen plussz Coentraohoz képest még igy is, hogy voltak hibái. Benzema, ha kicst jobban érezné a kiugratásokat akkor már magasan vezetné a góllövőlistát. :coffee: DM semmi plusszt nem hozott a játékba, max több lett az eladott labda, de legalább küzd és akar, de ettől még illene használni az eszét...
Ettől független grat a csapatnak, mert nálam ez volt a lényeg, hogy a 3 pont legyen meg :iszunk:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:23

a szezon első meccse volt. a győzelem megvan ez a lényeg.
messze menő következtetéseket nem nagyon lehet levonni. talán a meccsről a legtöbbet elmondó jelenet az volt mikor isco beindult kidobta cének futott tovább de középre cé meg a szélen tette neki tovább.. az összeszokatlanság hiánya + új taktika.
carvajalt nem is értem hogy mit művel. mintha aludna kb. ma is megverték a szélen meg lemaradt. khedira szokásos, ramos megint túl laza volt. kéne nagoyn újra hátra az a varane-ramos páros.
ancelottinak hatalmas pirospont. lopez kezdetése, nem néztem volna ki belőle.
casemiro a minap azt mondta hogy az élettől ez volt az egyetlen esély amit kapott, és tudom hogy nem így értette de most hatalmas esélyt kapott. ha úgy nyomja mint az előszezonban akkor khedira a padra fog visszatérni. jesét én azért a padra letenném, előbb őt mint például kakát.
isco előtt meg le a kalappal. hány szabadrúgást harcolt ki? :D gól meg gólpassz, jó játék, két kötény ami epic volt. nagy kedvenc lesz a srác. :)

özilt meg inkább nem kommentálom mert ha leírnám amit gondolok azzal durván provokálnám az özil védő bandát, vitázni meg nincs kedvem.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:10

Elég idegesen játszott az egész brigád, majd alakul ez.

Lopez: lényegében lehozta a meccset, bár néha csak néztem, hogy hol kóborol.
Carvajal: remélem belejön, elsőre egész biztató, bár voltak hibák (mondjuk nem sok segítséget kapott az oldalán az Özil-Khedira párostól). Pepe simán hozza amit hozni kell. Ramos már más tészta. Egyik legjobb lehetne a posztján, de benne van a hiba, mindig is benne volt (sokszor mintha a nagyképűségéből adódna). Macelo: welcome back m8.
Khedira: teljesen fölösleges, nímand, senki. Modric: jó lett volna. Sajnos az emberhátrány miatt (Khedira) szinte csak védekező munkát végzett. Casemiro érkeztével ez enyhült, volt is pár villanása. Casemiro: nagyon jól ugrott be. Játékával éreztette Modriccsal, hogy mehet följebb szervezni. Kezdőben a helye.
Özil: lehet, hogy zseni, de nem Real szint. Egy támadót, aki a kapura még a gólvonalról sem veszélyes, nem biztos, hogy elbír egy ekkora klub. A másik a hozzáállása: 2 periódusban volt értékelhető, a meccs elején, és mikor feltűnt a partvonalon valaki 22-es mezben. Padon maradhatna Isco cseréjének, vagy nagy pénzért mehetne máshova alibizni. Isco: :salute: bár voltak hibák, de hajt, akar, és tesz is. CR: ő CR, most ezt adta a gép. Di Maria: egész jól szállt be. Ha nem jön Bale, akkor neki kellene kezdenie (vagy Jesének).
Benzema: jó úton jár szerintem. A gól megvolt, a sok les, meg nem biztos, hogy csak az ő sara. Morata: hajt, akar, tenne is, csak hát még van mit tanulni, de ha Lewandovskit megtudták tanítani focizni, akkor a nála nagyobb tehetségű Moratat is meg lehetne.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. augusztus 18., vasárnap 23:07

Látszik nagyon a csapaton, hogy új a felfogás. Még nagyon meg kell szokni ezt a támadás-védekezés dolgot. Volt, hogy minden középpályásunk az ellenfél tizenhatosánál volt. Benzemán is látszik, hogy más lett a feladatköre, mint eddig volt. Sokkal célratörőbb, kevesebbet jön hátra labdáért, emiatt voltak a lesállások is. Azokba meg remélem belejön.
Látszik, hogy idén igyekszünk nem minden támadást Ronaldora kihegyezni. Ennek ellenére kevés volt ma Cö. Több kell tőle. Emiatt viszont nem aggódok; ki fogja hozni a maximumot magából.
Iscoról nem kell beszélni. Parádés a gyerek.
Özil csak a szokásos. Kevés, mint betűlevesben a zsé betű.
Modricnak kell mozgatnia az egész szerkezetet, amit menni is fog neki.
Védelemben hiányzik Varane, Marcelonak formába kell lendülnie, Carvajalnak le kell küzdenie a lámpalázat. Ennél csak jobban lehet együtt mozogniuk a srácoknak, mert ma nem volt jó az egész védekezés.
Khedirát repülővel, hajóval, vagy busszal, de valahogy jutassák már el Londonba, és hagyják is ott.
Az egész védekezésnek csiszolódnia kell. Remélem meccsről meccsre jobb lesz.

A lényeg a győzelem. Ennél csak jobb legyen. És nagyon hiányzik valaki jobb oldalra. Nem biztos, hogy Bale illene oda a legjobban, de valaki nagyon elkélne.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: