Errol beszelunk,egy jo Benzema ritka jo csatar a mostani mezonyben,hanem a legjobb,talan ezt kellene vhogy kihozni belole a nagy edzoinknek es akkor nem lenne tobb kerdes,h Higuainnak hol a helye ezzel a mentalitassalRealcsa írta:Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ezt mindenki erti csak nem tudjuk elfogadni. impotens a BL-ben akkor mar inkabb jatszon Morata enyi golt meg o is osszehozna.Realcsa írta:......
szerk:
a ket csatar kozel azonos golokat termel evente, szoval meg az sem lehet erv, hogy tobbet rugna mint benz.talán ebből már érthető, mire gondolok. itt egy CR aki hozza az 50 gólját évente. emellett már nem mérvadó hogy melyik csatárunknak van eggyel vagy kettővel több gólja, mint a másiknak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
most magamtól fogok idézniniden6 írta:Mi is a csatár feladata?kodo írta:nem a gólokról van szó.
talán ebből már érthető, mire gondolok. itt egy CR aki hozza az 50 gólját évente. emellett már nem mérvadó hogy melyik csatárunknak van eggyel vagy kettővel több gólja, mint a másiknak.Nem kifejezetten a csatár dolga a gólszerzés, lásd Cristiano. De ha a csatárunk ziccerbe kerül, akkor azért rakta el a bogyót a hálóba ahogyan azt kell.
- Realcsa
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
Benzema jobb játékos mint Higuain,és aki a technikás focit szereti az a franciát rakná ÁLLANDÓAN a kezdőbe,pl én is.stormcorner írta: a ket fiu kozott oriasi a tudasbeli kulonbseg gondodlok itt Karimra akinek alap kezdonek kellene lennie vs Gonzalo baratunkkal szemben
DE! Sokan mennek itt a többség után,mindenki benzemazik h ö a jó higu meg a sz@r,miközben a francia se tett le idén semmit az asztalra. Dortmund ellen játszottunk idegenben,aki kicsit is reálisan nézi a focit az gondolhatta h a németek fognak irányítani,mi meg kontrázhatunk és nyomhatjuk a szokásos ívelgetős angol focinkat. (ennyire vagyunk képesek mourinho alatt,ez van)
Szóval: Fejjátékban Higu jobb,hirtelen beindulásban szintén jobb,abban a játékban pedig végképp,amikor nincs idő átjátszani a kp-n a labdát hanem a védőharmadból egyből a csatárig jut el a labda. Ezek alapján nézve nem volt meglepetés h ő kezdett. Mielőtt beokoskodná vki h "a Real Madrid ne így játszon már egy Bl elödöntöben",előre szólok,h DE így fog,ennyire képes jelenleg mourinho alatt.
A Leverkusennek odaadjuk Cserisevet és akkor Carvajal visszajön ingyen nem kell fizetni érte semmit. Bale, Cavani, és egy kp így még simán belefér. Bár igazat megvallva 2 kp kellene, de örüljünk ha érkezik 1... Ez esetben Vidal lenne a legoptimálisabb választás.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Mi is a csatár feladata?kodo írta:nem a gólokról van szó.
Ezt nem értem hogyan jön ide.numberone1 írta:Mond, h teletipp fizet neked ezekert a hozzaszolasokert es ez meg a jobbik eset lenne.
Reméljük az új edző érkeztével ez meg is fog történni. :-)jesé jöjjön fel.
egyre inkább érzem azt, h előre jönni fog a cavani/aguero párosból valamelyik.
mögé elhozzák balet, irdatlan összegért.
carvajal visszajön.
és ennyi. megint szarni fogunk a kp-ra.
ha jön ancelotti, akkor látok pár % esélyt verratti érkezésére. egyébként semmit. de még így sem sokat. elég necces, h 1 szezon után klubbot váltson.
jesé jöjjön fel.
mögé elhozzák balet, irdatlan összegért.
carvajal visszajön.
és ennyi. megint szarni fogunk a kp-ra.
ha jön ancelotti, akkor látok pár % esélyt verratti érkezésére. egyébként semmit. de még így sem sokat. elég necces, h 1 szezon után klubbot váltson.
jesé jöjjön fel.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- stormcorner
- Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene
Kar,h ez a merce edzobanal a ket fiu kozott oriasi a tudasbeli kulonbseg gondodlok itt Karimra akinek alap kezdonek kellene lennie vs Gonzalo baratunkkal szembenniden6 írta:Azért kezdett Higu, mert az elmúlt bajnoki meccseken jó formában volt, gólokat rúgott.
Benzema nem fog csak azért kezdeni a BL-ben, mert több gólja van, mint a Higunak.
- numberone1
niden6 írta:
Azért kezdett Higu, mert az elmúlt bajnoki meccseken jó formában volt, gólokat rúgott.
Benzema nem fog csak azért kezdeni a BL-ben, mert több gólja van, mint a Higunak.
Mond, h teletipp fizet neked ezekert a hozzaszolasokert es ez meg a jobbik eset lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nem a gólokról van szó. olyan játékosnak kell játszani az európai elit ellen, aki részt tud venni a kombinatív játékban, aki technikás és képes váratlant húzni.igen, akár csatárként is. az más kérdés, hogy a jelenlegi játékunk nem erre van építve, hanem az ívelgetésekre.niden6 írta:Azért kezdett Higu, mert az elmúlt bajnoki meccseken jó formában volt, gólokat rúgott.
a bajnokság teljesen más. egy dortmund ellen nem lehet úgy kiállni, mint egy mallorca ellen
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
látom mourinho mellett még te sem érted, neked se esett még le...niden6 írta:Azért kezdett Higu, mert az elmúlt bajnoki meccseken jó formában volt, gólokat rúgott.numberone1 írta:Meg mindig nem ertem, h mit akart Higuval egy BL elodontoben
- niden6
Azért kezdett Higu, mert az elmúlt bajnoki meccseken jó formában volt, gólokat rúgott.numberone1 írta:Meg mindig nem ertem, h mit akart Higuval egy BL elodontoben
- Realcsa
Éjszakás voltam,5 perce olvasom ezt a hozzászólásod,de még most se tudtam rájönni h mire reagáltál.Gabo írta:Azért mert egy csapat nem nyer egy évben semmit attól még nem kéne telibeszarni mindent.Realcsa írta:Írták itt páran h a játékosok jók,de fel kellene tüzelni őket. Mi ez a duma? Lópéniszt nem nyertek idén,3 éve csak 1 bajnoki cím meg 1 kupa. Barcánál még csak-csak el lehet mondani h szarrá nyerték magukat,de itt rohadtul nem!
Tipp: esetleg arra h nem nézem semmibe a bajnoki cimet meg a kupát? ez igy van,a Real Madridtól 3 év alatt ez kevés.
Ez esetben nem Mout kell ostorozni. A Betis elleni meccsen kapott egy erős rúgást a lábára és gondolom fájlalta. Ezért lett Higu a kezdő.numberone1 írta:Meg mindig nem ertem, h mit akart Higuval egy BL elodontoben
- numberone1
Szerintem Benzimostanaban mar egyre jobban jatszik, es ha Mou nem kapkodna le, v neha becserelne akkor megjobb is lehetne.
Meg mindig nem ertem, h mit akart Higuval egy BL elodontoben
Meg mindig nem ertem, h mit akart Higuval egy BL elodontoben
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Azért mert egy csapat nem nyer egy évben semmit attól még nem kéne telibeszarni mindent.Realcsa írta:Írták itt páran h a játékosok jók,de fel kellene tüzelni őket. Mi ez a duma? Lópéniszt nem nyertek idén,3 éve csak 1 bajnoki cím meg 1 kupa. Barcánál még csak-csak el lehet mondani h szarrá nyerték magukat,de itt rohadtul nem!
Legyen így. De én Benzemától nem fogok túl sokat várni jövőre, akkor nem csalódok majd benne akkorát.kodo írta:igen, és innen jutunk vissza Benzemához, akit ha tudnak motiválni, nagyban Higuain fölé nő. Mert oké, hogy talál néha egy-egy gólt az argentín, de a jövő évi csapat inkább játsszon szépen, minthogy találjunk meccsenként egy-egy gólocskát.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miért Del Bosque is folyamatosan faarccal nézi a meccset, még a szemöldökét sem mozdítja, és szerintem igen jól motiválja a játékosokat. Nem tudom, hogy mire lenne képes Ancelotti nálunk, de ha megy José akkor vagy őt vagy Kloppot akarom a csapat kispadján látni. Azonban Klopp a véleményem szerint érinthetetlen lesz.Realcsa írta:Én nagyon félek attól h ha Mourinho nem képes motiválni valakit akkor Ancelottinak sikerül-e,sose láttam még az olaszt a kispad mellett hogy extázisba esne,mindig faarccral nézi a meccseket szinte.Gabo írta: Nem tudja már őket motiválni és ha nincs motiváció, akkor felesleges minden.
igen, és innen jutunk vissza Benzemához, akit ha tudnak motiválni, nagyban Higuain fölé nő. Mert oké, hogy talál néha egy-egy gólt az argentín, de a jövő évi csapat inkább játsszon szépen, minthogy találjunk meccsenként egy-egy gólocskát.Nem kifejezetten a csatár dolga a gólszerzés, lásd Cristiano. De ha a csatárunk ziccerbe kerül, akkor azért rakta el a bogyót a hálóba ahogyan azt kell.Gabo írta:Az egész Mourinhora vezethető vissza.
Reus, deal. szerintem is amúgyGabo írta:Akkor már inkább Reus.
De szívem szerint ráállnék kicsit a spanyol vérvonalra, tehát Mata vagy Silva is szóba jöhetne.
Mata a Chelsea jelenlegi motorja, szerintem nem lehet onnan kirobbantani, de nem is létszükség ő most ide.
David Silva. Hm szerintem már nem kéne, amikor lépett a Valenciából akkor kellett volna idehozni, és akkor nem lenne itt a téma egyes játékosok szerencsétlenkedése. Ugye akkor is őt kellett volna hozni, mint az első számú opciót, nem a b megoldásokat. Remélem idén nyáron, tudatosan és jól igazolunk.
+1Callejon pedig kiegészítő embernek is kevés.
- Realcsa
Én nagyon félek attól h ha Mourinho nem képes motiválni valakit akkor Ancelottinak sikerül-e,sose láttam még az olaszt a kispad mellett hogy extázisba esne,mindig faarccral nézi a meccseket szinte.Oké félidőben ettől még lehet ilyen,de nagyon bennem van még az a Bl döntő a Pool ellen, és lehet mondani h az egy megnyert meccs volt,egy Bl döntőben végig motiválni kell a játékosokat 3:0 nál is mert akkor szívás van...Gabo írta: Nem tudja már őket motiválni és ha nincs motiváció, akkor felesleges minden.
Írták itt páran h a játékosok jók,de fel kellene tüzelni őket. Mi ez a duma? Lópéniszt nem nyertek idén,3 éve csak 1 bajnoki cím meg 1 kupa. Barcánál még csak-csak el lehet mondani h szarrá nyerték magukat,de itt rohadtul nem!
- niden6
Én itt Madridban még egyszer sem. Talán mikor Ronaldo sérült volt kb. 1,5 évvel ezelőtt és együtt játszott a két csatárunk, akkor mutatott valamit. Sokan hatalmas futballistának írják le, ezért hatalmasak az elvárásaim vele szemben.Gabo írta:mikor láttuk utoljára Benzemát csúcsformában játszani?
Callejon pedig kiegészítő embernek is kevés.